Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
magdutah spune:
cine imi trece si mie la prima pagina carutul de ???Eu nu am parola, ca parca asa am priceput eu ca se face...
Magda +
http://mfoca.myphotoalbum.com/
tzuna spune:
BUna fetelor! Vin si eu la raport. Nu mi-a mers netul 3 zile si voi gata ati umplut nu stiu cate pagini.
Loina- ai grija de tine. Stai numai in pat, nu te stresa, ia pastilutele, nu vrem sa fii prima care naste ca bebe e inca micut.
Monica b si ellyane- va felicit si eu pentru fiecare saptamana care o incheiati.
Si fetelor, m-am mai linistit cand am vazut ca mai sunt multe care asteapta bebelusi grasuni asa ca-i vom naste noi cumva.
Eu sunt bine, putin cam obosita... Imi e din ce in ce mai greu sa merg la serviciu. Cel mai stresant e drumul cu metroul dimineata ca e fff aglomerat , nici vb sa stau pe scaun si am destul de mers. maine am noroc ca ma poate duce sotul cu masina. Inca nu am gasit persoana potrivita sa ma inlocuiasca. Asta ca sa nu spun ca cele care au venit erau varza. Deci ma mai duc la lucru pe timp nelimitat. E drept ca medicul mi-a zis ca pot merge pana la 36 de saptamani daca ma simt bine dar nu ma mai simt la fel de bine ca acum 2 saptamani. Ma doare spatele, mi se intareste burta si abia urc scarile uneori. Dar per total sunt bine. M-am mai ingrasat, nu am reusit sa renunt la dulciuri si tot asa.
Am cumparat lenjerie pentru bebelina dar e bleo deschis cu niste ursuleti f frumosi. Eu as fi preferat roz dar nu aveau decat pe bleo modelul care ne-a placut iar sotul meu nu e asa incantat de roz. A zis ca el nu vrea sa-i vada fetita ca o bombonica numai cu roz. Acum am o intrebare. Ii spal si pilota fetitei sau numai lenjeria? Pilota nu se strica daca o spal la masina? Pe a noastra am spalat-o asa cum scria pe eticheta si n-a patit nimic dar asta parca mi se pare mai sensibila si nu as vrea sa o stric din prima. Lenjeria e bine impachetata dar in acelasi timp cine stie prin cate maini a trecut pana a ajunge in punga....De maine chiar ma apuc de spalat si calcat lucrurile lui bebe.
Aveti grija de voi si de burtici.
Va pup. Si promit ca mai raspund si la intrebari dar sa ma redresez cu cititul.... Acum fug la dus.
33s
magdutah spune:
Multumesc ptr. ! Simt si eu ca am intrat in rand cu lumea ... mai ales ca nu mai trebuie sa vorbesc mereu de BB ci de baietel. De acum ramane sa ne hotaram la un nume ...
si multi si pentru gandurile bune tuturor
As fi scris mult ... sa incurajez si eu mamicile cu mici probleme ... si sa felicit toate patuturile si camerele deja atat de frumos aranjate ... Dar nu stiu cum azi nu am stare in fata calculatorului ... si ma mananca burta de nu mai pot ... si ma tot scarpin .... si nimic
Pupici ... si poate mai revin !
Magda 30+
http://mfoca.myphotoalbum.com/
elpower spune:
Buna la toata lumea!
Uite Raisa ca-mi fac si eu timp la ora asta "matinala" sa mai dau un raport mic.
Am fost luni la doctor si, asa cum banuiam, bebelina s-a intors. Si spre multumirea mea s-a intors chiar cu capsorul in jos. Iar ce simt eu in ficatul meu e funduletul si nu picioarele.
Am intrebat-o cate ceva, dar nu tot. Am zis ca mai e timp. Deocamdata am intrebat-o daca voi naste cu ea si, evident, mi-a raspuns afirmativ cu retinerile de rigoare. Adica daca nu se iveste ceva neprevazut... Si chiar daca se iveste ea isi "aranjaza", indiferent ce-o fi insemnand asta, intotdeauna gravidutele. Asa ca ramane cum vrea DD.
Despre epiziotomie mi-a zis ca o face de rutina. Prefera asa decat sa te rupi. Macar o face mediolaterala. Acum ce-o fi, o fi.
Deci mi-a spus ca daca nu se iveste vreo complicatie obstericala la nastere, atunci voi naste normal. Mai ramane si sa merg la o consultatie oftalmologica sa vad daca au mai crescut dioptriile la miopia mea ca sa excludem...sau nu si asta ca potentiala cauza a unei cezariene.
Pe 30 sau 31 decembrie o sa merg la o morfologie fetal la dr. Camen, are aparatura mai performanta la noi in oras, si asta doar pentru ca vreau sa-mi faca si mie o reconstructie faciala la bebelina sa-i vedem si noi fatuca. Abia astept sa vedem cu cine seamnana.
In concluzie, totul e bine cu noi. Doar ca am avut mult de lucru si, cu toate ca nu m-am dezlipit din fata calculatorului, nu am facut decat sa lucrez si nu am mai avut timp decat sa va citesc.
Hai ca iar am scris un roman. Va pup si va imbratisez pe toate. Chiar daca par absenta eu va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de fiecare dintre voi. Multe sanatate si cat mai putine arsuri, ca pe mine astea ma omoara acum!
Ela cu Thea Ioana 31+
ElenaGiulia spune:
Ghibuadina Karra80 va multumesc pentru raspunsuri chiar eream ingrijorata ca citeam pe aici toata lumea face eco morfologica si eu nudar se pare ca pe aici pe unde sant eu nu prea se face asa ceva.Karra eu sant de 6 ani aici in Japonia si nu e deloc usor,japonezii nu sant deloc primitorii din contra sant foarte respingatori si rasisti nu le prea plac strainii, pe unde te vad se uita casi iti dai seama ce nasol e sa te simti tot timpul privita cu dispret de parca ai fi de pe alta planeta si nu iti mai spun despre copii japonezi cat sant de impertinenti mai rau decat parinti nici de jucat nu vor sa se joace cu copii staini,dar asta e ce sa facem noi sa fim sanatosi si sa ne ajute Dumnezeu sa ne intoarcem acasa cat mai repede.
Si raportam pe ziua de azi:nu pot face nimic ma simt epuizat azi noapte nu am dormit mai deloc acum incercam sa spal vasele si m-a cuprins o stare de lesin si sant tare speriata,sper sa fie totul bine,acum va las ma duc sa ma intind putin sa vad daca imi revin,pupici pe burtici
wolf elena
paxela spune:
neata burtici, ceiutul e gata
aseara am facut si noi niste permutari in camera sa facem loc la patutul bebelinei, de aratat arata binisor, dar parca tot as mai permuta cate ceva
Alexa32+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Jaana spune:
Buna dimineata... mai spre amiaza!
Multumim paxela de ceiut! Eu servesc cu placere... dar se pare ca sunt singura care raspunde la invitatie.
Eu vin de la cu vesti bune: bebe a binevoit si s-a intors cu capul in jos! In schimb la capitolul ... trebuie sa fac schimbari majore. Trebuie sa reduc drastic tot ce contine zaharuri... inclusiv fructele . Dar in rest, toate bune.
O zi minunata!
32+5
cria_bv spune:
Multumim pt ceiut,
Ieri iarasi am avut stari de sufocare si puls ridicat si incep sa ma deplasez din ce in ce mai greu. I-am avertizat pe cei de la munca ca teoretic din 15 feb pot intra in prenatal ca unii aveau impresia ca vin pana nasc la lucru.
Eu sunt programata la eco morfo pe 5 feb deci cam la 28 de saptamani, sper ca nu e prea tarziu. Elpower tu te duci la eco pe 31 dec? Multa bafta oricum.
Magda felicitari pt baietel!
Vorbim mai tarziu.
Cria26+ cu
diana_jors spune:
Neatza
Eu tocmai am primit vestea ca fostii colegi (de la un job pe care l-am parasit de curand pentru ca ma stresa prea tare) imi fac cadou un patut pentru juniorul meu ... E categoric cel mai neasteptat si dragut cadou pe care il primeste... norocosul :)
Voi cum sunteti?
Eu deocamdata sunt bine, pana acum am avut sarcina usoara, sper sa decurga asa si in continuare...
Sa aveti o zi excelenta!
cria_bv spune:
Vad ca la toata lumea se intoarce bebele cu capul in jos. Sper ca si la mine data viitoare sa ia aceasta pozitie. Eu am burta foarte sus, multa lume se mira de ea si e si cam mare pt varsta mea. Da noi sa fim sanatosi.
Cria26+ cu