Paciente optimiste si gravidute dr Tutunaru (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Bravo, Zenobia, ma bucur ca ai scapat! M-a surprins placut cand am auzit ce repede te-ai refacut. Si eu am plecat in aceeasi zi din spital, insa spre seara, dar abia am suportat drumul spre casa in timp ce conducea sotul meu (denivelarile le simteam ingrozitor). Sa nu mai spun de senzatiile de a doua zi, cand a trecut efectul anesteziei...Dar ma bucur ca tu esti bine - e clar ca fiecare organism reactioneaza diferit - si iti doresc sa incepi cat mai curand demersurile pentru bebe, mai ales ca T a "reparat" ce era de reparat.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, intru si eu sa va salut si sa va urez o saptamana spornica in toate!

Eu incep sa fiu de acord cu sotul meu - sa incercam o inseminare daca tot voi face stimulare luna viitoare.

Dar acum am o alta dilema: cum se procedeaza pentru inseminare? Trebuie sa-i spun lui dr. T, sa-i spun dr. Matei? Ca banuiesc ca nu se prea poate programa, dat fiind ca eu nu prea ovulez in aceeasi zi... As fi vrut sa vorbesc direct cu dr. T, dar pe programarile sunt abia dupa 5 februarie, cand e prea tarziu.

ioanatugs, imi pare rau ca nu te simti bine! Oare daca insistai la dr. T? Dar uite ca ai gasit o solutie si o sa fie bine, ai sa vezi. Multa sanatate!

Zenobia, felicitari, uite ce usor ai scapat! Spor la treaba, ca bebe este pe drum, ti-o spun eu!!! Vezi ca iti trimit un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Daniela, nu stiu cate fire am pentru ca am trei pansamente mici si nu pot sa ma uit: unul pe buric si doua in lateralele buricului. Dar maine o sa le scot si iti spun sigur. Oricum sunt trei gaurele minuscule, asa ca nu are importanta, nu te doare incat sa nu poti face nimic: eu am mancat, am stat la calc, m-am asezat in pat in toate pozitiile (mai putin pe burta ), am tusit (pentru ca ma doare in gat de la sonda) si nu este insuportabil nici pe departe. Asa ca... stai linistita: plus ca am eu un feeling ca nu ai nevoie de laparo. Iar daca o sa ai, nu e nicidecum un capat de tara. Despre bani iti spun pe PM, tot ce pot sa spun este ca e ok, dai cat vrei.

Personalul a fost foarte dragut, desi nu le dadusem nimic initial, le-am dat dupa ce am plecat de la reanimare, deci nu s-au purtat asa cu mine pentru ca le-am dat bani. Iar dupa ce au primit banii mi-au multumit de nu stiu cate ori. Bine... si eu lor, ca fara ele... nu stiu ce faceam. Foarte, foarte dragute au fost...

Ana_p, da, mi-e foarte bine, Slava Domnului, dar si tu ti-ai revenit repede, nu? Ai avut cumva dureri de umeri? Eu am din cand in cand, ca si cum am dus prea mult pe umar o geanta grea. Insa durerea nu este permanenta. Nu inteleg de la ce o fi.

Marina, ce frumusete de fetita ai!!!!! O minunatie!!! Va pup pe amandoua

Ioana, ma bucur foarte mult ca ai rezolvat. iti tin pumnii.

mmc, ti-am raspuns.

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Zenobia, n-as putea spune ca mi-am revenit repede, abia astazi, a saptea zi de la operatie am mers la serviciu, iar in primele zile am avut destule dureri de burta, senzatia de balonare (care nici pana acum nu mi-a trecut definitiv), iar la calculator am stat putin abia a treia zi de la operatie. De asemenea, m-a durat gatul, in zona claviculei si aveam o jena puternica la respirat in zona diafragmei. In privinta mancarii, am cam tinut regim toata saptamana, ca nu aveam senzatie de foame si, daca mancam mai mult, imi era greata.Ma bucur insa ca tu te refaci mai repede, repet: fiecare organism reactioneaza diferit si chiar nu vreau sa ingrijorez pe nimeni care urmeaza sa faca laparo, pentru ca nu e cazul.
Mai am o curiozitate: tu chiar ai condus singurica de la spital acasa? Daca asa ai facut, esti de admirat.

PS: Vezi ce faci cu pansamentele, ar trebui scoase neaparat maine, sa nu stai ca mine patru zile ca se lipesc de taietura si e mai greu apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Zenobia
Am intrebat-o pe Ioana daca pot pleca si mi-a zis ca pot pleca cand vreau eu. Prin urmare la ora 12 mi-am scos branula, m-am imbracat si dusa am fost. Am condus pana acasa fara probleme. La ora 13 il sunam pe Tutu care se mira ca ma simt atat de bine. Mi-a spus ca ne vedem luni la scos firele sa imi povesteasca mai multe. La 13.15 eram pe messenger cu fetele.

Cam asta a fost. Din punctul meu de vedere, a fost fff usor si imi pare foarte bine ca am facut-o. Stiu eu ca pot invinge si endometrioza asta nenorocita.

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor



Zenobia te stiam mai nebunica mama dar sa conduci singura masina dupa cateva ore de la operatieee super tare, nu-mi venea sa cred cand am citit. Stai linistita, asa cum te prezinti acum sigur o sa invingi endometrioza asta, baga tare naturiste si spor la treaba, vine bb sigur sigur Ufff ce rau imi pare ca nu te-am prins si eu pe mess.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Zenobia, te doare din cauza pozitiei in care te-au asezat cand te-au intubat. Spor la treaba de acum, daca totul e OK.

Sim 7+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zeno, bravo fata! Asa te vreau!
aylin_tarcan, bine ai venit printre noi! Asteptam povestea!
Fetelor, eu sunt suparaaata..... In ziua zece, endometrul de 3,8! Ce folos ca foliculu (pe ov drept!) era de 21mm... e clar ca e de la stimulare, dar chiar asa? Ce sa-i mai fac sa creasca??? Ca la valoarea asta... nici o sansa! Merg miercuri dimineata, dar ma indoiesc ca va creste suficient ... Stei cineva ce as putea lua, cu efect rapid?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteeuta spune:

Iyoana-am primit pm de la tine iti multumesc mult,mia fost de mare ajutor.
Vam spus ca trebuia sa merg marti la prima monitorizare dar bine ca mia trecut prin cap sa il sun pe T,lam intrebat unde il pot gasi marti si mia spus ca marti nu il gasesc nicaieri si mia spus sa vin azi in ziua a 10 si am fost la cabinet,mia masurat endometru 6,2 si mia mai zis ca am ovare polichistice,ma mai duc joi la 7.30 la elias
pentru a 2 monit.
Mai vine cineva joi la elias?
va pup si o sa va tin la curent cu ce va urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, fetelor, nu prea sunt sanatoasa, recunosc, dar de vreme ce ma simteam bine si nimeni altcineva din familie nu are carnet, nu aveam ce sa fac. Si oricum, si in taxi as fi stat tot in fund pe o bancheta. Ce sa zic, am avut mare noroc pentru ca m-am simtit si ma simt super bine, numai umerii astia ma dor, mai ales dreptul, dar cu intermitente.

Feli, in afara de Utrogestan nu stiu altceva care sa mareasca endo dupa ovulatie. Dar intreaba-l pe Tutu, nu ti-a zis nimic? Iti tin pumnii!!!

Alexia, si mie imi pare rau ca nu ai fost pe mess... dar maine ce crezi ca facem?!

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Feli, eu stiu ca de la Maca endometru creste, dar nu stiu daca e contraindicat in timpul stimularii...
Zeno, de la gaz te dor umerii, oricum esti fata curajoasa, bravo.

Mergi la inceput