Paciente optimiste si gravidute dr Tutunaru (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, fata optimista si curajoasa...ai o rabdare de fier. Felicitari si sper sa ne dai cat mai curand vestea ca ai niste embrionasi super care cresc in burtica la mami...abia astept!!!
Si iti doresc din suflet sa ajungi cat mai repede acolo!


Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali hai molipseste-te de la mine: orice are o rezolvare,capul sus, zambeste,maine va fi mai...BINE,iaca eu contrazic legea lui Murphi, sic!!!Si iar te tuc

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Tocmai m-a linistit si tata care e medic si o prietena buna experta in FIV ( Sheri ) care mi-au spus sa stau linistita cu "sangele" meu ca e ok, valorile sunt apropiatede cele normale si treaba e ca fumez ( cam mult) si ca ma stressez, eh acu fuga la sotiorul meu sa il pupacesc ca a fost baiat cuminte si n-are hepatite, vdrl, hiv sau alte prostioare

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, nestiind sa-ti dau raspuns la intrebarile tale ingrijorate, referitoare la valorile analizelor tale (eu sunt mult prea novice in astea ), am dat o fuga la FIV ca sa vad ce ti-au spus fetele de acolo. Si am vazut ca Sheri, te-a linistit si ti-a spus ca esti bine...
Bravo si asteptam ca si urmatorul set de analize sa fie la fel de triumfatoare! Pot sa-ti dau si eu un sfat insotit de... (iarta-ma ca ma bag unde nu-mi fierbe oala..) dar ce faci tu cu tigarile alea???? Tu stii ca eu eram DEPENDENTA de CAFEA si cand spun asta, chiar nu exagerez, dar m-am lasat!!!!! DE TOT! Eram innebunita, tremuram, eram nervoasa, vai mama mea!!! Si tu????? (inca o data iarta-ma daca ma bag aiurea in treburi care nu ma privesc!...)


iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana scumpa esti figura cum ai cautat tu la FIV sa vezi raspunsurile pt mine, n-am cuvinte... si cu tigarile...ai dreptate...1pac/zi e prea mult,mai ales acu'...da' tot omu' are un viciu si eu si sotul meu pe asta il avem..o sa incerc eu cumva sa le las...multumesc pt tot!Tu cum te simti????Testul e pregatit?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Kora si eu am mari probleme cu fumatul. Fumez de aproape 8 ani si nu m-am lasat niciodata. Acum vreau sa fac bebe, am inceput sa ma duc la tutunaru asa ca m-a apucat rau psihoza asa cu bebele. Si cu cat ma stresez mai mult gandindu-ma poate poate raman cu atat nu ma pot lasa de nenorocitele alea de ierburi. Si problema este ca nu pot sa ma las treptat, ar trebui sa ma trezesc intr-o dimineata si pur si simplu sa nu mai fumez niciodata. Daarrrrrrrr, am auzit ca dc ramai gravida nu e bine sa te lasi brusc pt ca organismul intra in stare de soc si se poate sa avortezi spontan. Asa ca nu stiu ce o sa ma fac pt ca se poate sa raman chiar luna asta gravida si nu vreau sa fumez in timpul sarcinii.
Daca mai sunt fete care s-au lasat dupa ce au ramas poate imi spun si mie cum a fost. Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, te inteleg f. bine, dar TREBUIE sa renunti la fumat acum, pt. ca afecteaza f. mult fertilitatea.Stiu ca e greu, eu in perioada asta super stresanta am sarit de 1 pac./zi,e oribil,dar nu am vointa necesara sa renunt la ele. tu esti o fata super ambitioasa si stiu ca poti!
Silvy, eu cand am fost insarcinata am renuntat la fumat si nu am avut niciun soc, chiar daca mi-a fost greu...ooofff, de ce le-oi fi luat iar? dupa ce am pierdut sarcina eram asa de demoralizata, incat nu ma mai interesa ce se intampla, si le-am luat din nou...ce-as vrea sa le pot lasa!
Oare n-ar fi bine sa incercam impreuna? Sa ne sprijinim cumva?

Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Silvy, Vali fumatul e un drog...dar asa e , trebuie ca brus deodata sa te lasi de ele, nu treptat...Prietena mea a fumat prima luna de sarcina nestiind ca e graviduta, cand a aflat s-a lasat in clipa aceea , nu a avut nici un soc si acu' are o fetita sanatoasa si frumoasa si ea nu mai suporta tigarile....
Am sa vad eu cum fac sa le las da' deocamdata mai aprind una

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, ! Offf, nu vreau sa-mi fac sperante desarte...mai astept un pic!

Silvy, eu nu fumez, dar ceea ce am spus despre cafea chiar este adevarat! M-am lasat dintr-odata de baut cafea, pt ca pentru mine devenise un fel de drog (nu vreau nici sa exagerez), dar aveam obisnuinta sa beau cateva cani bune / zi, si numai expresso! Eram terminata, viata pentru mine se terminase, nu ma puteam porni la lucru...groznic! DAR am preferat sa ma las acum (de fapt sunt deja 5 luni...numarate) decat sa trec prin astfel de stari cu bebele in burtica! In plus, asta l-a incantat foarte tare pe sotiorul meu! Iar acum sunt ok!!! Iti doresc si tie si tutoror fetelor care vor sa renunte la acest viciu, sa nu aiba probleme majore!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Chestia asta cu socul am auzit-o de la o tipa care a ramas....fuma cam 20 tzigari pe zi...si dr i-a spus sa nu se lase brusc....sa reduca si sa fumeze cateva luni cate 2-3 tzigari pe zi. Argumentul lui a fost ca se poate ca organismul fiind in stare de soc sa respinga ceea ce i se pare "ciudat" adica embrionul.
Si eu una cand ma gandesc ca de 2 ani si ceva nu raman si acum daca raman si ma las exista posibilitatea sa avortez....ma descurajez si...mai fumez o tzigara. Acum 2 ani fumam 2 pachete pe zi, am si un job f stresant, acum fumez un pachet.
Poate ca ar fi bine sa formam si un club al gravidutelor sau aspirantelor care vor sa se lase.

Mergi la inceput