Paciente optimiste si gravidute dr Tutunaru (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele tutunarese!

In primul rand felicitari Mada pt sarcina si iti doresc sa ai o sarcina usoara.
V-am urmarit in continuare, dar nu am mai avut ce sa scriu.
La D-l Dr nu am ajuns, dar am reusit sa imi fac o programare pt 7 febr si abia astept investigatiile, mai ales ca azi z41=z1 si nu stiu de ce dar luna asta imi facusem multe sperante si acum sunt un pic cam deprimata.
Dar cu Dumnezeu inainte si vom reusi toate sa obtinem ceea ce ce dorim cel mai mult, un bebe.

Va pup si o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi,
In ultima vreme am fost foarte ocupata si n-am mai avut timp sa intru pe forum. Acum am putin timp si am intrat sa va salut, sa va pupam si sa va uram we placut.
Nu putem nici acum sa stam mult, asa incat felicitari noilor gravidute, bun venit noilor tutunici si multa bafta fetelor aflate in focurile monitorizarilor!
Pupici multi!


Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor. Eu v-am descoperit ieri, dupa 2 saptamani in care am intrat de 5 ori pe zi pe forumul de pe infertilitate.ro. Sunt si eu de o saptamana o tutunareasa optimista. Asa ca, alexia poti sa ma treci pe lista ta.
Cateva cuvinte despre mine: am intrerupt de 2 ani si 4 luni contraceptivele pe care le-am luat 4 ani jumate si nu vine. Acum o saptamana am fost la tutunaru si a vazut ceva care putea sa fie un folicul sau un chist. Am fost foarte fericita cand la a 2a vizita a vazut ca acel "ceva" nu mai era, deci fusese un folicul care se sparsese. Asadar, ovulam. Dr. mi-a zis sa iau 10 zile cate 2 pastile de utrogestan pe zi. Pe langa asta mai iau si acid folic. Cand mi-a spus ca ma asteapta luna viitoare cu 2 liniutze, m-am simtit mult mai increzatoare. Asa ca...asteptam. Daca nus e intampla, in februarie trebuie sa merga sotul meu la spermograma
Problema mea este ca de cand am inceput sa merg la tutunaru sotul meu este foarte trist si crispat si cicanu mai e, se simte folosit si simte ca misiunea lui este sa ma insamanteze. Si ma intreb daca din prima luna este asa, cum va fi luna viitoare daca va trebui sa mearga la spermograma.
Fetelor sper sa fiu binevenita la voi aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

BINE AI VENIT
asa se intampla la inceput cu dragii de ei dar pana la urma se obisnuiesc cu ideea.Adevarul e ca nu e foarte romantic sa vezi cum sotioara ta isi ia temperatura inainte de a se da jos din pat, cum iti da indicatii cum sa te speli, ce sa mananci, ce vitamine sau suplimente sa iei, cand sa prestezi" ca acum e perioada fertila si sigur se prinde ceva". Incearca sa tratezi totul cu umor, sa nu-l presezi si maacar sa-l provoci la un fel de concurs sau orice altceva iti trece prin minte ca sa il cointeresezi, cu toate ca e absurda situatia
pupici
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Silvy bine ai venit printre noi!
Dupa cum bine te-a sfatuit si Ana_id , incearca sa nu il sperii cu nimic pe sotiorul tau,ci dimpotriva arata-i multa dragoste, fii fata optimista,zambareata si totul va fi bine.Drumul pana la bebe poate fi mai scurt sau mai lung, dar numai impreuna, cu multa intelegere,dragoste si respect veti reusi sa treceti toate etapele...Eu iti doresc sa nu ai de asteptat decat luna aceasta pana in z 28 , zi in care sa vezi II !Bafta!
P.S. Dr. T din pacate nu mai raspunde de cca un an de zile la intrebarile de pe site-ul dansului, nu mai are timp si pt asta....,dar iti recomanda sa citesti toooot ce se scrie pe acolo, mai ales de catre dansul, ai sa gasesti numai lucruri interesante, utile si ai sa iti faci si o impresie despre caracterul d-lui dr...pe care sper sa ne-o impartasesti si noua.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua fetelor,

Orchis draga mea dar ce problema ai tu cu IR-urile? Ce ti-a spus Iosup? Sau doar ti-a scris valori si Tutu le-a interpretat?

Pai da cum sa nu ne incuscrim cu asa baiat frumos si relaxat cu manutele sub cap ca un smecheras?

Dragalasa mea mica se freca la ochi la un moment dat, miscarile chiar ca sunt emotionante pentru ca se petrec acolo sub ochii tai (sau aproape) dar nu sunt nici inregistrate nici regizate... as sta numai cu ecograful pe burtica sa vad ce face piticuta in fiecare moment.

Pupilici

Clau

14+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Bun gasit, fetele mele dragi.

Stiu ca am disparut in ceata de o perioada de timp,le multumesc fetelor care m-au strigat la apel si imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede,dar...din motive super obiective nu am scris,doar v-am citit. Am inceput anul cam cu stangul si sunt intr-un mare butoi, asa ca nu vreau sa-mi arat starea de depresie (aproape), in toata bucuria de aici.
Sunt datoare un mare lui Marinar si Emmei: bine ai venit pe aceasta lume, sa ai parte de bucurii si noroc in viata, sa fii sanatoasa si sa le luminezi intotdeauna viata parintilor tai.
Marinar, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.

Claucia, am vazut caruciorul, sarcina usoara in continuare si multe felicitari.
Tuturor, sanatate multa, sarcini usoare si sa va bucurati din plin de cea mai frumoasa perioada din viata unei femei.

Bun venit noilor tutunici si sa dea DD sa dati fuguta la odisee.

Fetelor care sunt in perioada monitorizarilor/analizelor/asteptarilor le doresc multa bafta si sa vina cat mai repede cu II.

Mada, felicitari pentru sarcina si pt. noua noastra.

Multi pt Kora, felicitari si multa bafta pe drumul pe care ai pornit, am citit din urma si te admir pt. curajul si vointa cu care mergi inainte.

Iyoana si pe tine, am vazut ca, la fel ca si Kora mi-ai simtit lipsa si m-ai strigat la apel. Sunt aici, va citesc, ma bucur alaturi de voi, dar nu prea am ce sa raportez.

Va pupic pe toate, fara exceptie.

Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Vali, nu pot sa nu intru sa-ti spun BINE AI REVENIT printre noi!

Chiar am simtit lipsa optimismului tau debordant (vazand pozele voastre de la nunta, inteleg de ce: esti zambitoare in toate pozele...). Dar acum vad ca nu esti deloc optimista si ca nu esti bine deloc...Nu-mi place sa te "vad" suparatica si te rog mult sa-ti revii, si sa treci peste eventualele probleme cu acelasi zambet cu care ne-ai obisnuit. Continui cu monitorizarile la dr T? Daca vrei, mai da-ne ceva vesti despre tine, dar numai daca te simti tu pregatita...

Silvy, iti spun si eu Bine ai venit printre noi! Tinem pumnii ca acel folicul nazdravan sa-si fi facut treba de luna asta si sa ne dai repejor o veste buna! In ce priveste relatia cu sotul si pararea lui despre toate astea...cred ca vorbele Korei au spus totul....Citeste ce scria si Teo la paginile anterioare si vei vedea ca astfel de reactii sunt absolut normale, conteaza numai cum faci TU sa treceti AMANDOI peste asta!

Clau si Orchis, este tare emotionant ce ne povestiti voi! Ne bucuram alaturi de voi si speram sa va impartasim cat mai curand bucuria (am vorbit in numele intregii gasti de tutunici, sper ca nu s-a suparat nimeni...)

Alfa_anca, nu lasa z1 sa-ti strice bucuria de a avea o viata frumoasa si o viitoare familie fericita, da? Pe 7 febr ai programare pt monitorizare sau doar pentru discutie cu dr.T?


Ysa, Gema voi ce mai faceti?



iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Iyoana
Deocamdata proiectul bb e lasat deoparte...ma lupt cu altele si, dupa ce o sa le depasesc, o iau de la capat.
Multumesc de "reprimire"



Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Valiiiiii mi-ai lipsit tare mult.....chiar daca nu ai ce scrie in mod deosebit te rog eu mult mai da un semn de viata, sunt aici sufletele care se bucura cand vad ca scrii...Si Teo imi lipsseste si inca cateva fete dragi dar vor aparea si eloe pana la urma sunt convinsa....

Mi-am scos analizele, toate f bune si ale mele si ale sotului. Eu insa am 2 probleme totusi: e.colli de tratat again ( ma asteptam ) si valorile de la coagulograma putin peste limita - la timp quick si activitate de protrombina si la INR sub limita , sunt cam panicata ca nu stiu ce inseamna ,daca pot sa iau ceva tratament sa corectez si daca ma impiedeca cu ceva la proiectul meu...dar abia astept sa vb cu T si Matei si imi vor spune ei.Daca stiti si voi careva sa imi spuneti ceva, m-as bucura! Am scris mai amanuntit la subiectul FIV.
Oricum eu sunt bucuroasa, e 99 % f. bine pana acum!

Pupici tuturor!

Kora

Mergi la inceput