Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
Scuze, n-am citit nimic, dar trebuie sa va relatez proaspata discutie pe care am avut-o cu Silvia despre mancarea de la gradinita.
-Si ce iti place tie din ce va da la gradinita?
-Pai eu zic ca imi place mamaliga dar cand ne da mamaliga nu mananc.
Si supa cu galuste dar ne da rosie.
-Si o mananci?
-Pai nu ti-am spus de 1000 de ori ca-mi place GALBENA, nu rosie?!
-am crezut ca-i o bomboana si cand am gustat am vazut ca era usturoi hi hi
-Pireu... cu masline...
-Si tie iti plac maslinele, le-ai mancat?
-Am mancat. Una.
-Si ce mananci totusi?
-Paine prajita cu unt si cu sunca. Si beau lapte. Atat.
...ceea ce-i adevarat.
Cam asta mananca Silvia. Si castraveti.
A, si bineinteles relatari despre diverse colege care una - prietena ei cea mai buna "zice ca in supa e fasole ca nu-i place fasolea. (dar in supa nu este fasole). Si ceapa. Nici mie nu-mi place ceapa."
Pe o parte ma amuz pe de alta... 
lavi02 spune:
Apropo de mancatul singuri - cu mana/lingurita/etc, am observat cu bucurie ca mai nou Nati nu se mai murdareste chiar asa; nu mai trebuie sa o schimb de haine dupa fiecare masa.
Ce am observat nou la Nati: daca o dezbrac de ceva, dupa ce ii scot mainile din maneci, mai departe se descurca singura sa-si scoata haina peste cap. 
Noki asta am observat si eu in Bulgaria, o gramada de copii aprox de varsta Silviei in carucior. (nu localnici, turisti straini) Prima oara am zis ca au vreun handicap, apoi cand am vazut cat de multi erau si ca mergeau normal cand se dadeau jos din el... mi-am dat seama ca la parinti e ceva in neregula ...
Multa sanatate Titiliciului febril! Sa speram ca nu are nimic. 
meems ce bine ca a scapat Rianna de febra!
O fi fost de la dintosi!
bb_alinus spune:
Noki super pozele, ce fain ca ati reusit sa va relaxati un pic!
Sper ca Sararici sa nu mai faca febra in noaptea asta!
Lavi ca de obicei mortala Silviuta ta! Si uite asa tragi tu omul de limba si aafli ce vrei! De notat tactica ta ![]()
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Lavi acu vazui raspunsul: si noi avem aceeasi placere de a ne dezbraca; asa ca eu ii trag doar manecile si apoi miss continua cu foc si zel...haioasa rau. Si cu pantalonii si dresurile facem la fel.
Si una inainte de somnic: miss mai nou cand vrea sa manance se duce la scaunelul ei si bate in el cu o mana iar cu cealalta mi-l arata( de multe ori enervata) si face: na, na, na. Asa imi zice ca ii e foame...si io mor de ras cand o vad. E ca o tzatza pusa pe harta!
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Alinus
pai eu nu incercam sa aflu ce le da la gradi, pt ca este afisat meniul si l-am verificat mai de mult
. Voiam sa vad ce mananca EA din ce se da acolo, ca asta ma diare mai tare. Rezultatul... ![]()
Ca ea, la inceputul discutiei noastre incerca sa o traga spre ce le da. Mersi, am intrebat-o la obiect. ca sa n-o intreb ce mananca, am intrebat-o ce-i place. Ca e clar ca ce nu-i place nu mananca.
Am facut azi la felul 2 spaghetti bologneze (de fapt spirali erau), a mancat Nati 2 boluri si apoi mai fura din farfuria mea si al lui Virgil (deja mi-era frica sa-i mai pun ei, ma gandeam ca-i explodeaza burtica). Silvia a gustat una.
O macaroana.
A mancat niste supica de pui, cu taitei.
catutza spune:
Buna!
Lavi, 

, super tare Silvia! Pe mine ma amuza.
Noki , frumoase poze! Tare mult mi-au placut. Ce ti-ai luat de la Zara? Spune-ne cum sunt preturile la ei, au reduceri semnificative?(asa am auzit). Pupam pe Srah sa-i treaca febra si sa se fac bine.
Roxana, ce urat din partea tipei din parc! Copilul e mic si nu intelege , vrea sa se joace.Off...
Incearca sa-i dai Alexiei sa manance atunci cand mai e un copil la voi in vizita ca sa vezi cum reactioneaza. Eu am observat ca e mai atenta si mananca mai bine, nu ma mai rog eu de ea-bine dar Bianca mananca bine in general, la putine feluri de mancare face mofturi.
Eu i-am cumparat Biancai furculita, mica de copil cu Barby-foarte draguta. Cand am treaba la bucatarie sau ii incalzesc mancarea si ei ii e foame ii dau bucatele de cascaval si furculita si mananca singura! E scumpa rau!!! Daca nu poate sa infiga furculita in cascaval , ia cubuletul de cascaval in manuta si il infige in furculita apoi baga in gura! E fata mare de acum, mananca singura!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
lavi02 spune:
Alinus
pai daca tii fata flamanda!
Cu pantalonii: mi-ai amintit ca la fel si Nati azi, o lasasem sub supravegherea lui Virgil si cand vin, Nati numai in body. Pai unde i-s panatalonii?! Singura si i-a dat jos, mi-a zis Virgil.
Si cand am venit de la plimbare am lasat-o putin numai in ciorapi lungi si incerca sa si-i dea jos si pe aia. Dar n-a reusit. Inca ![]()
A, si pe strada isi desface caciulita cu legaturi si si-o scoate din cap. Silvia la varsta ei - am poze - cu fes in cap (caciula fara legaturi) La Nati e imposibil, si-o da jos din cap in secunda doi, pe verificate.
Stripteuza o face mama!
catutza si pe mine ma amuza dar pe de alta parte... nasol, e cam slabuta.
Bianca - mancatoare cu furculita. Asa facea si Silvia cand era mai mica: lua cu mana punea in lingurita/furculita si apoi ducea la gura.
E greu si iti pui tot felul de probleme cu copilasii astia dar merita, sunt dulci-dulci-dulci.
catutza spune:
Acum am vazut ce a scris Alina, asa face si Bianca cu scaunul ei. Eu il tin in sufragerie ca am bucataria mica si nu am loc de el. O intreb pe BIanca "mergem sa mancam?".Iar ea se duce la scaun si il trage dupa ea spre bucatarie si face "a""a""a"-pana acum nu a ajuns cu el ca-l loveste de toti peretii, dar nu cred ca mai are mult!
Lavi, pentru noi e amuzant dar pentru tine cred ca nu e ! Sa vezi ca toata ziua nu mananca mai nimic!
Nici Bianca nu suporta caciula in cap, trage mereu de ea.Afara o mai pacalesc ca e frig si o mai lasa.Dar cum intram in casa si ii dau jos geaca trage in disperare si de caciula! Deja ma scoate din pepeni ca am careva caciulite foarte dragute dar nu au snur de prin sub barbie. Sunt curioasa ce o sa ma fac cu ea la vara cu baticel sau palarioara.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
ioana_77 spune:
Neata matinala!
Credeam ca am si eu vreo sansa sa stau mai mult pe net, dar s-a trezit Maria.
Hehe, pai nu i-am mai facut baie de-atunci, ca mi-a fost frica. Azi o sa incerc din nou, Dumnezeu cu mila.
Lavi, bravos, uite-asa imi place, sa mai povestesti despre Natia si ale ei deprinderi.![]()
Dordia, sanatate la picior!
Noki

, lasa ca tot de acomodezi pana la urma.
Noi am fost ieri la ziua unui amic, nu ne mai vasuseram de doi ani. AM fost la restaurant, am lasat-o pe Maria la unchiu-meu, m-am simtit de parca am abandonat-o. De fapt, asa simt de fiecare data cand o mai las cateva ceasuri acolo.
Ne-am plimbat si noi singurei vreo cinci minute, inainte sa ajungem ala restaurant, nu am mai facut treaba asta tare demult. Ne simteam ca doi studenti,
dar tot cu gandul la Maria eram.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
cristinamh spune:
repede un mesaj, ca nu ma lasa terorista.
bibe cu apa. nu curge singur, daca adoarme pe el poate curge un pic... da' nu se prea intampla, asa ca nu e mare tragedie. oricum nu-l pun plin... 50-60 ml. aseara doar a jelit un pic, n-a mai urlat.
. cand o spal pe cap, fac baie cu ei(de 2 ori pe saptamana). stau turceste, fac un fel de sezlong din picioare, unul mai sus, sta cu capul sub jetul de la robinet. asa nu-i dau apa in ochi, si am ambele maini libere. asa ii spal pe amandoi, si n-am probleme cu ei.
in rest, ii spal in cadita, pusa in cada mare.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003