Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 9
Madutza10 spune:
Neata ..
Noi sintem bine ,sanatosi ,ne-am inteles de minune chiar daca tati e plecat dar ce-i drept ma ajuta si mama ,a dormit la mine zilele astea
Tati a ajuns cu bine ,m-am linistit in sfirsit ..,azi e la shopping de masina si diverse pentru noi,a fost dezamagit total de Germania ,fiind prima data acolo .
Fug la o cafea ca's tare obosita ,nu prea pot dormi de cind a plecat tati iar mai tirziu am niste treaba ,asa ca las copilasu' cu mama ,multumesc lui Dumnezeu ca-i la mine ,altfel tare greu m-as fi descurcat!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Rapid si noi ca trebuie sa fac papa la fata si plecam afara
Imbracatul/dezbracatul...he, he, he...radeati de mine acum vreo 2 luni cand ziceam ca o gasesc pe Miruna in fundul gol in pat

.
Intre timp ne-am perfectionat, isi scoate singura dresul, pantalonii, cu sosetele deja e "history", pampersii nu-i rezista nici aia. Cel mai distractiv de cand ii spun ca mergem sa facem baie-baie...s-o vezi ce rapid isi scoate toate cele si sta cu mainile ridicate sa-i dau jos bluza...apoi fuge efectiv pana la baie
Lavi asa putin papa Silviuca?? Mama, parca ma vad pe mine, si eu eram tare mofturoasa la mancare, pana m-a lasat mama la Breaza la niste prieteni care aveau 5 copii, sa vezi ce mancam acolo...cred ca ne antrenam fiind asa multi.
Noki lasa-i incolo de copii austrieci..ca-s defecti dom'le. Auzi tu, sa nu planga/tipe/tavaleasca pe jos de loc??

Acuma serios vb io nu m-as putea obisnui sa am un copil asa cuminte, Miruna intotdeauna cand e cuminte si nu zice nimic e clar bolnava![]()
Addya si la noi la fel cu baia...facem "traska-fleaska" pana se duce toata apa din cadita, tre s-o mai umplu odata ca sa ne si spalam.
Ieri am papat ptr prima data Danonino. N-aveam de gand sa-i dau, insa am fost la gratar, acolo copii multi si cand a venit ora de masa toata lumea papa Danonino nene
. Bibeinteles ca Mirunici a inceput sa strige "papa" de zici ca era nemancata de vreo 3 zile si a trebuit sa-i dau un iaurt. Da' n-a facut nimic de la el, slava Domnului. Oricum n-am de gand sa exagerez cu el, plus ca e mic dom'le..pai Miruna papa 6 din alea la o masa

gata ca tipa de foame
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Alinush cam asa am procedat,dar cind am ajuns la cap,a venit jalea a mare.Cu imbracatul...normal ca Amalia,ca o fetita harnica ce e,se descurca.Puturiciul meu...
Catutza parca tu ma intrebai. fometescu.i@caredirect.ro aici trimiti adresa ta exacta (de acasa) pt a primi cardul de fidelitate.Dar rpd.
Lavi o scumpa Silvia.Parca o aud.
Cris mersi pt rasp cu bibe.Din al meu curgeeee,e mai larga gauricea cred.
Madutza vazusi?Totul se va incheia cu bine.
Adina si io ma bat cu T pe lingurita.I-o dau pe a lui si la final gasesc mincarica si in chiuveta sau pe pereti.Dar na,tb sa invete cumva.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata !
Lavi ce smecherica ai tu acolo...
Am trecut si noi prin criza: nu mananc ca nu imi place ceva din fiecare mancare, si am rezolvat-o destul de simplu. E adevarat ca la sugestia doctoritei noastre, ca mie nu imi trecuse prin minte: am cumparat niste polivitamine, Minimartienii aia tembeli, i-am dat sa suga cate una pe zi, si dupa 2 zile de "tratament" m-a speriat pur si simplu - manca copilul de parca trebuia sa recupereze tot ce nu mancase pana atunci; nu mai avea nici o problema cu ardeiul rosu din ciorba, cu spanacul care e "fire lungi", cu painea care se lipeste de cerul gurii... Manca ca un apucat, m-am si speriat si nu i-am mai dat polivitaminele ( cu totul cred ca i-am dat 4 pastile atunci ), a mancat asa vreo 2 saptamani, ajunsesem sa vorbesc cu directoarea de la gradi sa ii platesc portie suplimentara ca facea urat la pranz ( cica nu se plateste nimic, oricum ramane destula mancare ca la mofturosi le pune de obicei portia mai mica si au intotdeauna cateva zeci de protii in plus ). M-am speriat si pentru ca imi era frica sa nu s eingrase cumva, nici vorba, in schimb m-a costat garderoba - i-au ramas in doua spatamani mici toti pantalonii, pentru ca a avut un puseu de crestere.
Repetam figura regulat, la cateva luni...
Ca isi aduce aminte domnu' ca mancarea il tine din timpul de calculator sau si mai rau, in timpul mesii e Scooby Doo...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Buluci spune:
quote:
Noki asta am observat si eu in Bulgaria, o gramada de copii aprox de varsta Silviei in carucior. (nu localnici, turisti straini) Prima oara am zis ca au vreun handicap, apoi cand am vazut cat de multi erau si ca mergeau normal cand se dadeau jos din el... mi-am dat seama ca la parinti e ceva in neregula ...
Acelasi lucru si in Suedia, copii marisori de 4-5 anisori in carucior, in special la cumparaturi!Eu cred ca asa ii controleaza mai bine si poate si femeia sa-si faca cumparaturile in liniste si sa nu alerge dupa ei prin magazine!
Si eu care abia astept sa mearga Simon singur sa nu mai car carutzul dupa mine!
Lavi, plzzz, sa mai postezi discutiile tale cu Silvia!
Am aici o amica araba cu 2 copii la gradinita.Problema ei este alta, copii s-au obisnuit cu mincarea astora si refuza mincarea arabeasca!
CristinaN, am gasit "local Settings"!Multumesc mult!
Si mai am o intrebare:se pot uploda cite poze/filmuletze vrem noi, sau exista o limita?(pe onetruemedia)
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
crissy77 spune:
Da bine mai Lavi... N-am salivat suficient dupa checul amintit de tine ceva timp in urma, ca acum ne starnesti cu spaghetele bologneze
. Dar o reteta nu ne dai? Eu am facut un chec dupa o reteta de S. Jurcovan, dar nu s-a prea omorat Elise dupa el.
Buluci, filmuletul meu are 47 de poze si filme. Nu stiu daca exista o limita, dar parca se plangea Catutza ca nu-i incarcase toate fotografiile.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
lavi02 spune:
pisi multam de sugestie
dar din pacate fix minimartieni ia si Silvia de mai bine de o saptamana si NIMICCCCCC. I-am mai dat si anul trecut vitamine iarna si parca atunci i-au crescut pofta de mancare. Acuma: cucu!
Un
pentru Sebi si la multi ani, ca in ianuarie e ziua lui!
Chiar, il dai din toamna la scoala?
madau aoleu ce siluetissima eram eu la varsta ei!
Asa ca teoretic n-am ce sa comentez...
ioana, leea, Bulucel 
negaracristina s-a mai dat reteta de bologneze nu de mult aici. A mea difera un pic.
Am tocat 400g (aprox) de pulpa de vita. (Mie imi place carnea slaba tocata, altora nu).
Am pus niste ulei de masline la incins in teflon si carnea peste el. N-a apucat sa se prajeasca pt ca a lasat carnea apa. Dupa ce s-a facut din rosie, gri, am adaugat o ceapa marisoara tocata si am lasat sa fiarba in suc propriu amestecand din cand in cand. Cand a dat semne ca incepe sa se prajeasca am adaugat o conserva de rosii maruntita in bulion. Mi s-a parut mie ca nu e destula cantitatea de rosii asa ca am mai pus si niste pasta un pic diluata (daca as fi avut bulion de casa l-as fi preferat). Cand am considerat ca a fiert suficient am adaugat sare, pastele fierte (vreo 200g) si ierburi aromatice la greu: oregano, busuioc, cimbru. Am amestecat bine si dupa 1-2 minute am stins focul.
A iesit cam mult sos raportat la cantitatea de paste, dar n-ar fi incaput mai multe paste in teflon. Dar ne-a placut asa.
Ah, si in farfurie ne place sa radem cascaval deasupra, pe razatoarea mica, pana pastele sunt calde.
lavi02 spune:
Apropo de carne tocata. dupa experienta de ieri cu masina de tocat clasica m-am hotarat in sfarsit sa-mi iau una electrica.
Are cineva masina electrica de tocat carne? Ce marca? Multumite/nemultumite?
Buluci spune:
. cand o spal pe cap, fac baie cu ei(de 2 ori pe saptamana). stau turceste, fac un fel de sezlong din picioare, unul mai sus, sta cu capul sub jetul de la robinet. asa nu-i dau apa in ochi, si am ambele maini libere. asa ii spal pe amandoi, si n-am probleme cu ei.
in rest, ii spal in cadita, pusa in cada mare.
[/quote]
ii speli pe amindoi odata?
Daca da,banuiesc, ca dupa toata operatiunea asta vine tati sa ti-i scoata si sa te ajute la imbracat?!
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
felicia74 spune:
Hi, hi, hi, ce-mi place mie cand se discuta despre mancaruri, ca-mi faceti pofta de gatit. Ce am eu in cuptor? Un chec cu rahat
Ieri i-am dat si lui chiti supa de pui de-a noastra si mama, ce-a mai balotat! Gata, ii dau si eu ce mancam noi, daca nu facem ceva cu porc, prajeala etc.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)