Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dordia, ar exista solutia urmatoare: sa-ti vizioneze filmul cineva care foloseste IE, sa-l salveze si apoi sa ti-l transfere prin messenger sau e-mail. Da din noi link-ul la filmulet. Daca vrei, pot sa fac eu treaba asta cand voi avea timp.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Pineapple, noi nu traim in japonia dar cam asa se desfasoara si la noi baitza.Asta ptr ca am eu dureri incredibile de spate... oricum ptr sotul meu e o placere!Sa vedem cit tine faza!

Leea, eu abia acum aud ca exista un suport de-ala de baitza!Eu l-am spalat pina anul trecut in caditza din aia inclinata(ce spunea Meems),iar acum il spal foarte bine intr-un lighean oval(de-ocamdata are loc cind sta in fund).Prima data il sapunam pe spate iar in acest timp el se tine cu miinile de cada,apoi il lasam in funduletz continuam cu pieptul si fata, il lasam sa se mai balaceasca iar la final capusorul!Dusul in suporta fara probleme,dar nu la presiune foarte mare!
Ptr Simon,baia inca este o placere!

Noki, sa va fie de bine plimbarica!Foarte frumoase pozele , ati prins o vreme super!!

CristinaN,am inteles explicatiile tale dar eu nu gasesc Local settings! Sa nu razi!

Roxi, coincidenta, azi si eu i-am dat lui Simon fasole verde dar, spre deosebire de Alexia, Simon a balotat!!!
Eu nu am probleme cu Simon la mincare, dar uite ce fac eu:ca sa nu muncesc la bucatarie toata ziua ptr plod(si ca sa nu-mi para rau daca nu maninca),gatesc ceva mai dietetic si papa tot familionul!Barbatul meu maninca foarte condimentat, dar acum sta cu sticla de tobasco pe masa si-si pune in farfurie cit doreste!

Miha, ce vocabular bogat are micutza Domnisoara!

Meems, citind in fuga si mai pe diagonala am crezut ca Riana bea deja din cana normala(fara cioc),si sa vezi ce incepusem eu azi cu Simon instructajul cu paharul!Abia acum am priceput ca era vorba de cana cu cioc!
Pai din aia bem si noi apa, dar lapticul nu, inca din biberon!
Am citit pe Dc ca ar trebui cam de pe-acum sa-i dezobisnuim de biberon, prin largire progresiva a tetinei pina dispare senzatia de supt!Eu i-am facut un ditamai gauroiul la tetina si Simon se descurca!

Ioana, am patit-o si noi cu Simon la baitza,( apa cam firbinte)dar a uitat dupa vreo 3 bai!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki superba Viena.OOOps e in Austria.De-aia.De era la noi....
Am fost si eu dar am stat 3 ore in zona Operei,insa in magazine si n-am vazut nimic din arhitectura.In schimb am vazut Nurnbergul.Nici asta nu-i la noi.Este extraordinar.Data viitoare ti-l (vi-l) recomand.
Buluci e o chestie inclinata care se monteaza in cada lui sau in cea mare cu niste ventuze ce-l impiedica sa alunece.E folositor dar T nu prea mai incape in el,desi are doua,de doua dimensiuni.Si vorba Tanieipare sa-l incomodeze putin la pasaroi.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buluci, acum am verificat. Folder-ul Local settings are proprietatea hidden de aia nu-l gasesti. Deschide My Computer -> C:, selecteaza meniul Tools, pagina View si bifeaza optiunea Hidden files and folders -> Show hidden files and folders, apoi apesi Apply -> ok.

Noki, bine ai revenit. Chiar simteam lipsa mesajelor tale.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Leea si tu ii spui pasaroi?!de acolo mai vine si alintul de "pasarelu" sau "pasa"

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...am revenit asa cum v-am promis. Titi a reusit sa produca o minunata febra de bun-venit: 39.2!!!! I-am dat Nurofen si-i bag un supozitor la 0.00 noaptea. Deci merg pe schema clasica de virozo-Dumnezeu-stie-ce-inclusiv-suspiciune-de-dinti, boala pe care am avut-o si acum vreo 3 luni. Ca si acuma, doar febra si nimik altceva. Deocamdata cel putin.

Sa va zic ceva ce mie mi s-a parut cel mai interesant in Viena???? Erau peste tot mii de copii in carucioare, cu mamicile prin magazine, pe strazi, peste tot. Cu sutele. Intr-o liniste ireala. Nu auzeai picior de piuituri. De plans ce sa mai zic. La un moment dat eram la Zara la departamentul de copii si aud niste urlete familiare, de credeam ca a terizat brusc sarah langa mine. Ma intorc vadit bucuroasa ca in sfarsit urla un bb si nu e si el cuminte ca toti austriecii de pana atuncea, cand evident ca aud si vocea cristalina a mamei intr-o romaneasca nervoasa, zicandu-i ceva de genul sa mai taca odata!
Morala: incredibil de linistiti sunt acolo oamenii!!! Pe cale de consecinta copilasii lor la fel. Nu auzi domne' urlete, nu nervi, nu istericale. Fiecare sta in caruciorul sau cuminte si priveste in jur. Aaa...ca sunt copii de 5 ani in carutz asta e altceva. La fel si copii de 5 ani cu suzete...dar asta e alta poveste.

Nu mai am timp de raspunsuri. Vreau si io sa ma culc mai devreme azi dupa cel utin 2 sapt de culcat numai in jur de 1 noaptea. Revin maine cu povesti!

Puuup!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Leea nu stiu cum ai procedat cu T, insa poti sa incerci sa il pui in fundulet pe covorasul antiadeziv, cu apa putina in cada ca sa se simta in siguranta(lasa-o sa curga ca sa se umple cada incet)sa ii atragi atentia cu o gramada de jucarii de apa iar la inceput fa-i doar sapuneala pe corp ( eu o fentam pe miss cu o jucarie pe care i-o puneam pe marginea cazii si ea era obligata sa se ridice in picioare ca sa o ia, asa puteam sa o sapunesc rapid) asa ca o joaca, lasa parul pt o alta data. Amalia nici nu simte cand ii pun sampon pe par asa e de ocupata cu jucarelele, iar la inceput nu o dusuiam pe cap ci ii puneam apa cu pumnul asa incat sa nu ii cada pe fata, nu e o limpezire perfecta dar ca sa se invete merge si asa.
Nicidecum sa nu astepti majoratullui T ca sa reincerci ar fi pacat sa te lipsesti de o asa distractie la balaceala!

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

CristinaN am pus filmuletul la semnatura. Ms mult de tot! esti o scumpa!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

si noi, si noi!
vad k vorbiti de baie, sa va zic cum se desfasoara la noi actiunea:
am pus cada lui direct in cada mare, oricum incape cam la fix asa ca e doar de fantezie pe acolo, dar parca nu aluneca asa tare in ea ca in cada mare. Boon, deci cada in cada, plina cu apa si pus piticul la muiat. dupa care eu iau o distanta respectabila pt ca domnu incepe si bate apa timp in care canta (are un sound inconfunfabil: eeeemf,glu-glu,mf ...) apoi cand totul e leoarca, inclusiv eu, ne sapunim si iesim rapid. de ce? pai dc se albeste apa de la sapun baga capul si incearca sa bea. o zice ca-i lapte?. Spalatul pe cap? tragedie antica! dar se executa rapid in niste zbierate de zici ca-l tai, apoi gata! fericire maxima, eeeemf, glu-glu !
buluci, suportul ala e cam frectie la picior de lemn, am si eu unul, zace in baie degeaba...
roxi, si fi-miu a mofturit la fasole pana i-am dat cateva pastai sa le ia singur! a balotat cu mana lui un castron intreg!
hilde, nu rad doamne-fereste!stii sunetul ala care-l face o sticla de apa cand o clatini?se aude apa "clipocind". asa se aude si burta plina de lapte a lui fi-miu...
ioana, eu am patit-o cu dusul acum vreo 3 luni.am inceput dupa faza respectiva (similara cu a ta) sa-i dau dusul oprit sa se joace cu el, i l-am bagat in cadita si l-am lasat acolo etc, pe urma cand s-a obisnuit am inceput sa dau apa la dus putin cate putin, ne-am mai udat din joaca...in vreo 2 saptamani a uitat de sperietura si acum e prieten cu dusul. mai putin la spalatul pe cap.

mey, urmeaza zile grele : fi-miu vrea sa manance solo cu linguritza. deci, dupa fiecare masa de pranz bucataria arata ca dupa razboi... deocamdata reuseste sa umple lingurita si plin de incantare o varsa sau o arunca pe jos... cam 1 din 5 duce si la gura, si aia ajunge pe masuta...

va las, ma goneste sotzul cica vrea shi el la comp...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki iti tin pumnii sa fie bine, sa aveti o noapte linistita.Maine fuga la doctor, ca nu e de joaca.

buluci, eu nu pot gati decat pentru miss, eu mananc de regim iar tati are alte gusturi ( fripturi, prajeli...uscaturi).
Sa vad ce figura face si maine la mancare, daca nu o tin tot pe eterna ei supa..( daca copilul meu nu vreaa sa isi diversifice gustul)

adina multumesc pentru sugestie, chiar o sa aplic maine sa vad daca am succes.Nu ma uiti si pe mine, imi trimiti si mie pe PM regimul tau?plizzzzzzzz

negara Cris, copii sau jucat foarte frumos si ordonat...sa fi vazut cand am avuut invitata doar o singura fetita pentru 3 ore..mi-au devastat sufrageria, era ca la razboi.

Pineapple, acum vad ca micuta ta e nascuta in aceeasi zi cu alexia, nu ne arati si noua poze?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput