Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 6

pineapple spune:
Am reustit sa vad ceva filmulete, toti bebeii sunt asa de scumpi acolo la voi , si mamicile voi va puteti intalni si vorbi pe indelete pe romaneste, va invidiez!
La mine e ora 2 noaptea dar am prins o tura la calculator si parca nu pot sa il las, desi mor de somn, probabil o sa renunt cand se scoala cea mica.
Vroiam sa zic de biberoane, nici noi nu prea le mai folosim, doar unul noaptea pregatit dinainte, dar asta o data la 3 zile, ca de multe ori adoarme si cu ceai si o las asa. Ziua bea orice din canita cu pai, sau direct din castronel, ar soarbe orice din mainile ei, ce barbara...

Noki_Lara spune:
Iacata poze: de la Viena si cateva de azi cu Titi! Enjoy!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

meems spune:
quote:
Originally posted by roxisialexia
meems , sigur e de la dinti ca tot asa a fost si la alexia.Eu ii pun baby orajel pe gingii ( ca doar de aceea m-a muscat)si daca e jale mare ii dau si nurofen 2.5ml inainate de nani ca sa doarma mai linistita.micuta rianna sa treaca durerea.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Roxi

pineapple spune:
Vroiam sa va mai povestesc de baie... Aici la japonici ca regula generala traditionala bebele face baie cu tata si cand e gata tata o cheama pe mama care ia copilul il imbraca dichiseste, tata spala cada si gata toata lumea e fericita. Frumos fu odata, din pacate acum majoritatea tatilor muncesc pana tarziu asa ca mamicile nu ii mai asteapta si fac baie pruncilor singure.
Baia aici e separata total e toaleta, apoi in camera de baie dusul e in afara cazii, asa ca japonezii intai fac dus apoi intra in cada ca sa se incalzeasca si balaceasca
cat vor ei, al meu sta ca drogatul in apa fierbinte .
Mirai a facut mereu dus sau baie cu unul din noi impreuna, s-ar putea sa vi se para ciudat dar e frumos cu ea impreuna in cada. Apa e curata pentru ca facem dus inainte.
Vara trecuta de caldura o balaceam in balcon in cadita ei mica, pe la amiaza ca sa se racoreasca, daa, numai ca acum nu mai incape..

felicia74 spune:
AM SI EU O MINI-BELEA, imi poate da cineva un sfat?
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=92619
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

canuta-om-sucit spune:
Salutare si de la noi
Iar a fost Dimitrie la mine WE asta si ghiciti ce a facut??
Numai porcarele....fiecare cotlon a trebuit cercetat, am fost la cumparaturi cu totii, mare greseala
... daca nu a vorbit cu toti oamenii, le atragea atentia, dandu-le cate una pe spate, un tip s-a si speriat
si cand se intoarce fiu-miu cu gura pana la urechi si le spunea vrute si nevrute pe limba lui.
Ne-am achizitionat un nou carucior sport, de la chicco, bocanci de la motor, bluze, manusi... o gramada de bani. Cand l-am incaltat cu bocancii sa vedem cum ii sta, a fost atat de simpatic, a inceput sa se admire, se uita la bocanci, dadea din picioruse, se uita la noi, radea, a facut turul magazinului... bestial.
Voi stiti ca noi tot timpul am fost noncomformisti la capitolul . Asa ca noi facem baie in cada, cu un covoras antiderapant, acum am achizitionat nishte chestii ce se lipesc de cada, in forma de animale si piuie cind calca pe ele si sunt foarte fain colorate, Dimitrie e foarte incantat,si cu dusul. Il pun in cada, il sapunesc, inclusiv pe cap, si apoi cu dusul.
Am cumparat si eu palarie din aia de baie sa nu ii intre apa in ochi si nas, nici un fas, imediat o dadea jos. Asa ca am o tehnica. Atunci cand dau cu dusul pun mana in fata si misc mana, asa nu mai curge apa pe zona ochi nas, oricum el a invatat acum sa ii inchida, dar tot prizeaza daca simte apa pe la nas.
Dupa ce il clatesc bine, il las in cada sa se mai joace cu jucariile si mai dau cu dusul pe el sa nu ii fie frig.
Fetelor, nu mai stiu ce jucarii sa iimai cumpar, are cam de toate tipurile, nu il mai stimuleaza, si nici nu gasesc ceva...Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

dienutagraviduta spune:
aura, dimitrie nu sta cu voi ? ca vad ca zici ca iar a fost we asta la voi ...

dordia2000 spune:
Negaracristina merci de info dar la mine nu e. Eu am Mozzila si oricum...nu il gasesc. offf si chiar voiam sa il salvez!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

canuta-om-sucit spune:
Deocamdata nu sta cu mine pentru ca eu sunt in Cluj.Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

leea_cv spune:
Mdaaa,am incercat in seara asta baia fara suport ,doar cu covor antiderapant.Concluzia?Repet chestia asta cind o avea vo 15 ani.Numai ca atunci m-a da afara ca i-a fi rusine.Nuuuu merge.A urlat ca din gura de sarpe ca i-a intrat un strop de apa in ochi.Poate ca era si-un pic de clabuc.Da mi-e frica sa nu ia vreo aversiune fata de apa din cauza asta.Asa ca amin.Pina cind am stabilit.
Meemsmultumesc.Precum vezi ne intoarcem si noi de unde am plecat.
Roximai bine mai tirziu decit niciodata.si iaca ce repede te-ai dat e brazda.Ai invatat rapid.
Pineapple fain obicei la voi cu tatii care-si imbaiaza odraslele.Mai scutesc mamicile de o treaba in plus.Sau mai are si alta conotatie?Chestia cu facutul dush si mai apoi baie...cam ciudata dar sanatoasa.Cite bordee atitea obicee.Adevaru' e ca nu prea-i igienic sa te balacesti in murdaria pe care tocmai ai curatat-o de pe tine...
Feli imi pare rau (adica nu),dar pe mine nu m-au bintuit inca aftele.Da' nu-i tirziu.
Canutzalas' ca asa mai simti si tu ca ai copil.In rest sinteti prea ca doi porumbei.
[bCris][/b] tot voiam sa te intreb..ziceai ca-i lasi lui Iris bibe cu apa peste noapte.Dar nu-l rastoarna?Si pe mine ma bate gindul dar T il arunca cum nimereste si ma tem ca l-as gasi intr-o baltoaca.Cit despre noua maternitate...il nasti pe al 3-lea acolo..sub ape
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an