Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 5

Hildegard spune:
Miha, ce multe zice Iulia. E domnisoara, ce mai!
Da, asa zic si io sa vina frigul sa distruga virusii. Ca altfel, nu va fi bine deloc. Foarte multa lume e bolnava
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

crissy77 spune:
Gata. Noi am mancat, Elise nu. Acum face nani. S-a trezit la 7, a mancat laptele in doua reprize, nu a mai adormit la loc. A mai dormit la amiaza 30 minute si cand sa-i dau sa manance a inceput sa maraie, sa se agite si atunci am culcat-o.
Cum va spuneam mai devreme, au fost niste prieteni pe la noi. Am facut si poze, le gasiti aici. Elise a fost destul de rautacioasa, probabil ca e teritoriul ei si nu suporta sa-i fie incalcat. Si eu o laudam ca e sociabila
.
Acum sa va zic de filmulete. Ele exista pe calculatoarele voastre. Le gasiti pe C:\Documents and Settings\numele calculatorului vostru (nu administratorul)\Local Settings\Temporary Internet Files\. Acolo sunt muuulte foldere, trebuie sa le luati la rand si sa cautati in ele. Eu de ex. le-am gasit in Content.IE5\KLYH61K9\... Fisierul are extensia .flv. Ca sa va usurati cautarea, mai vizionati o data montajul de pe site-ul cu pricina si apoi ordonati fisierele dupa data (o sa-l salveze cu data de astazi). Nu il gasiti cu functia SEARCH deoarece folder-ele din Temporary Internet Files au proprietatea hidden. Apropo de asta, aveti grija sa nu aveti fisiere / folder-e ascunse. Operatiunea dureaza dar cred ca merita.
Nu stiu cat de explicita am fost. Nu stiu daca e valabil si pentru alte navigatoare. Eu folosesc Internet Explorer.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

mara95 spune:
salut si de la noi!
suntem bine, sanatoase si jucause.si ca veni vorba de "vorbe", fiica-mea aseara m-a lasat "masca":eram la masa si mai aveam putin si terminam de mancat, cand fiica-mea se uita la mine si zice"gata?", apoi din nou:"e gata?" de eram sa ma innec cu mancarea.e prima data cand am avut impresia ca stie ce vorbeste , iar eu am uitat pe moment ca e un bebelus.
sanatate multa si ne mai "citim"!

leea_cv spune:
Tania,Alinush,Mada multumesc pt raspunsuri.In seara asta incerc si eu fara suport.Nu ma astept la vreo reusita ca probabil trebuie sa capat dexteritate.Feli succese in domeniu!Iar despre Ili in biserica ce sa zic?Copil cu personalitate.Pe T nu l-am dus niiodata.Da cred ca ar amuti popa.Oricum nu s-ar auzi nimic din ce ar zice.Fii-miu striga nu cinta.
Adina si copilul meu clipoceste.
Roxi tu se pare ca esti o gospodina desavirsita.Deci tind sa cred ca e Alexia mofturoasa.La cite ii gatesti insa...nu se pate sa baloteze chiar de toate.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Noki_Lara spune:
Bau-bau! Saru mana de primirea super calda!
M-ati impresionat, sa stiti!
Io-s varza: nu ma pot adapta deloc...Sarah e maraita non-stop, dar slava domnului a dormit bine. In schimb la pranz nu a mancat NIMIK!!! Din pacate stau sa iasa dintii de sus - care au fost baieti de comitet si au luat o pauza de crestere cat am fost io plecata ca sa n-o streseze pe mama mea - dar acuma se revanseaza. Concluzia: febra cam pana in 38.5!!!!Asta este...una calda si una rece! Sper doar sa fie intradevar de la dinti si sa nu cumva sa fi pescuit vreun barzaune de prin aer!
O sa-i dau in seara asta Nurofen si sa vedem maine ce se mai intampla...
Roxi- scuze ca nu te-am sunat azi. Mama e la mine de la pranz- azi e Sf Agnes in calendarul catolic, pe ea as o cheama si deci am sarbatorit-o. Facem noi cumva si ne intalnim week-endul alalalt. Xandra a venit de dimineatza pe la mine prin parc, dar a stat si ea extrem de putin. Poate week-endul viitor se reface si Alexia de tot, sper ca Sarah sa nu faca ceva si poate organizam o mini-intalneala sa-ti aduc hainutzele.
Am citit pe mega-diagonala...incerc sa intru dupa ce o culc pe Titi si sa mai si raspund cate ceva...
Incerc sa pun si poze dar se incarca in reluare...ooooof, nimik nu merge bine!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

meems spune:
Miha, sa-ti traiasca bubulina, ca tare avansata e! Mama draga, da' cate zice! Si cati dinti are deja!! Te-ai intalnit cu Delia? A scris la hunedorence ca vine in tara de Sarbatori si vroia sa se intalneasca cu devencele.
Hilde, da mai, bea fata mea din canita cu cioc, eu am inceput sa i-o dau de pe la 7 luni si de-atunci tot din ea bea apa, iar dupa 1 an am inceput sa-i dau si laptele din ea si cum n-a protestat, am renuntat definitiv la biberoane. Buba e ca nu vrea lapte normal nici in ruptul capului, asa ca suntem tot pe formula
Alina, Rianna doarme si in patutul de voiaj, dar si in pat mare. De Revel de ex. am fost la niste prieteni acasa si am culcat-o in patul lor. Acuma vineri mi-a dat prietena mea patutul de voiaj al fetitei ei si-am culcat-o pe Rianna acolo. Ma simt mai linistita cand e intr-un patut ca e mai protejata, dar in lipsa de... o culc in pat mare. In nici un caz nu car eu patutul dupa mine.
Leea Da, e cuminte, dar de vreo 2 zile se maraie de numa'. Eu banuiesc ca e din cauza dintilor, ea a fost mereu foarte agitata cand ii iese cate unul, dar acum parca e capatul! Chiar, Madau, m-am gandit la tine... cum e Miruna? Ca tot cam asa ca si ea se comporta si Rianna de ieri. S-a trezit si azi-noapte, desi ii dadusem niste tylenol inainte de culcare ca a fost tare agitata. Vreo 2 ore s-a tot marait, adica atipea cate 10-15 minute si apoi iarasi incepea sa planga. Tot asa a tinut-o... Pana la urma i-am pus niste gel pe gingii si cumva a adormit. Dar e tot agitata, nici in brate nu-i bine, se zbate, nu mai stiu ce sa-i fac. Sper sa treaca repede.
Ma duc sa vad filmuletul Elisei.

meems spune:
Leea, am uitat sa-ti raspund... Eu continui s-o spal pe Rianna in vanita. Mi-e mai usor asa ca o pot "manevra" mai bine. Plus ca vanita are unul din spatare inclinat cam la 45 de grade si mi-e foarte usor s-o clatesc pe par asa, ca ea se lasa pe spate si nu-i intra apa in ochi.

roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Roxi tu se pare ca esti o gospodina desavirsita.
Leea si Tudor (19.12.2005)

noki

Cat despre intalnire, cu mare placere sapt viitoare( alexia deja e ok).Nu m-am suparat puiule, nu e nici o graba sa mi le dai acum( ca doar nu a venit primavara)..incerc sa te sun maine.
La multi ani, mamei tale !
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Hildegard spune:
Buna seara,
Eu pe Stefan il spal in cadita care o avut-o de cand s-a nascut. Nu radeti! E din aceea cu suport de spate si...nu-l pun in vana ca aluneca. Caut sa cumpar minune de aia de plastic care se lipeste( nu stiu cum ii spune). Suport din acela in care bagi cupilu' nu-mi place...si nici n-ar sta ca el da din picoare, se intoarce...face gimnastica in apa.
Ma simt superrr. Nu mai tusesc.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

roxisialexia spune:
meems , sigur e de la dinti ca tot asa a fost si la alexia.Eu ii pun baby orajel pe gingii ( ca doar de aceea m-a muscat)si daca e jale mare ii dau si nurofen 2.5ml inainate de nani ca sa doarma mai linistita. micuta rianna sa treaca durerea.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -