Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Irinel sa va traiasca frumoasa!! Doamne ce dulce e, si arata asa de grasuna....
M-am delectat cu pozele ei, una mai frumoasa ca cealalata.
Anda vom trece si de perioada asta, doar nu pot sa-l inchid la el in camera. dar culmea ca-mi poarta jucariile peste tot in afara de dormitorul nostru si in baie, unde e usa inchisa.
Ioana asa face si Marco, dar daca ma pun pe jos vine si ma pupa, ma ia in brate sau ma musca de sunculite. e fascinat de burta mea si mai ales de buric.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
T_Ioana spune:
Giva, al meu e fascinat de .....tzitzi. Daca ma dezbrac si ma vede incepe sa miaune pana il las sa......butoneze. Aseara l-am chemat si pe Cristi sa vada ce face fi-su si se uita Razvan cand la Tzitzi cand la Cristi si se intindea sa puna mana si se fasticea si iar se uita zambind la Cristi
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
irinel2005 spune:
Cuscra draga, nu v-am uitat, dragii nostri. Dar incercam sa ne adaptam, si eu si Ilinca, la intoarcerea mea la munca. Si incerc sa fac sa simta cit mai putin diferenta si sa-mi simta lipsa cit mai putin. Mi se rupe sufletul uneori. Cel putin e bine ca sta cu mama, care se ocupa mult de ea, iar nu cu vreo straina care sa o lase sa se joace singura intr-un coltisor (ca ea e tare cuminte, draga de ea)
Imi pare rau ca n-am fost pe faza cind ati venit la Cluj, la dr. Miu (trebuie sa ajungem si noi pe la el); poate am fi reusit sa ne vedem la o plimbarica in parc. Poate data viitoare cind veniti la Cluj, dar nu la doctor, ci in vizita.
Multi si dulci lui Razvanel, de la Ilinca.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
bumbita spune:
LA MULTI ANI SABINA SI ANDREI!!!
SA FITI SANATOSI, FERICITI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!
fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile voastre calduroase!!!
eu inca sunt foarte emotionata, nu mi-am revenit, ma uit in jur si-mi vine sa strig sa stie toata lumea...ca astept iar un bb.
maine dimineata mi-am facut programare la un echo si la analize, joi la doctor...nu-i venea nici lui sa creada...
sunt emotionata ca acum trebuie sa citesc iar despre sarcina, sa-mi fac analize, echo...
am fost cu sebi afara si mi-e si frica sa-l mai iua in brate...mi-e frica sa nu mi se intample ceva rau. de acum incolo o sa le cer ajutor parintilor, socrilor, nu mai fac eu pe mama eroina...
citesc si eu din urma si revin.
poze si filmulete sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
anasebe spune:
Ioana Si fii-miu e la fel de fascinat de tzitzi!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
anasebe spune:
Silvi Si eu am inceput sa-i dau albus de ou de vreo luna.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
irinel2005 spune:
Bumbita, imi vine sa pling. Esti grozava. Si tu si Denisa si Daniela.
Ma apuca nostalgia. Va felicit pentru curaj. Daca as fi fost mai tinara, as mai fi facut si eu unul.
burticilor si sarcini usoare si senine. Pentru mine, sarcina a fost una din cele mai frumoase perioade din viata mea.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
dana_ene spune:
Irinel, m-am delectat si eu cu pozele Ilincai. E o splendoare de fetitza. Ma bucur ca ne-ai pus poze cu ea. Tare dulce este .
Cum adica "daca ai fi fost mai tanara"? Merita sa mai faci un bebe daca iti doresti, crede-ma !
Bumbita, foarte bine gandesti . Asa sa faci!
In ce saptamana crezi ca esti acum?
Anasebe, mai, mie imi face placere sa lucrez la site, asa ca nu ma supara deloc-deloc mesajele voastre. Puteti sa ma bombardati cu mesaje, nu ma deranjeaza sa schimb, sa modific, sa completez.
Tata s-a intors de la Bucuresti. Fara clarificari. Acum suntem pe cale sa luam legatura cu un alt medic ca sa afle si opinia acestuia.
Multumesc pentru suport !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
bumbita spune:
multumim irinel. si pentru mine la fel a fost cea mai frumoasa perioada. sper ca si aceasta sa fie la fel.
anasebe, silvi si eu i-am dat albus de ou de o luna.
ioana si la mine sebi e fermecat de tzitzi si se uita cand la una cand la alta, intinde mainile, spre el, si daca nu i le dau se roaga de mine...plangand, dar un plans d-ala smiorcait...
apropos, stie careva cum e mai bine sa incetez alapatatu' sau pot continua?
acum imi veni o faza de faza in minte...sa se nasca bb2 si sebi sa vrea si el sa suga...sa le dau la amandoi, pe rand...
acum a mancat si incerc sa-l fac sa doarma putin. azi daca am fost plecati, i-am cam dat somnu' de dupa-amiaza este cap.
poze si filmulete sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
Denisam spune:
BUUMBITZA-FELICITARI SI O SARCINA USOARA CU BEBE SANATOS!
M-am emotionat din nou si ma bucur ca tzi s-a indeplinit visul asa repede!
Bee- legat de vocabular, cum zicea si Moni(pupicei dulci si tzie si DIanei)- Emma bodogane f, mult, dar zice asa: mama, tata, bebe, apa, papa, pa, ham, mu,recunoaste vreo 6 animale si stie cum fac, si stie sa faca bravo, give me 5, si alte chestii marunte, care nu mi le aduc aminte ca am o groaza pe cap si nu stiu cum sa le termin in urmatoarele 4h..
Legat d elaptele praf- eu ii dau 70% vaca si 30% formula si bea in total 580-600 in 2 mese, si mai stau pina la sf. lui februarie ca incepe cresa si sunt si stresata cu papa si sper sa se acomodeze-ieri la innot s-a distrat la maxim, asa exercitzii frumoase fac si ii antreneaza in tot felul de activitati-pluat pe broscutze, ii da pe tobogan c araspalta si e o apa asa palcuta si trebuei si eu sa o trag si exersez, chiar dc dureaza 35 d emin e super, duap ce se cara socrii-abia astept s amergem mai des- ca deja mi se tzin predici ca e cea mai mare greseala ca o dau al innot si activitatzi- mai ales socrul insista..
Mirela- sanatate si bafta- nu stiu exact data cand pleaca socrii dar vineri o sa ii intreb cu tupeu, pt ca treb sa le schimb biletele cu 10-14 zile inainte ca pleaca tipa de la agentie de unde am luat biletele in vacantza,asa ca treb sa stim si o sa le zic ca nu are rost sa mai stea ca doar asa au cerut ei si au spus.Sanattaea mea si a lui bebe si a Emmei si feriicirea familiei conteaza cel mai mult, nu ma intereseaza ce zic ei pe la spate ca oricum barfesc la greu si fac treaba si cu emma pe fusarite ca sa aiba timp de TV, mesaje pe internet,etc.
Ingrid- eu zic ca ai o super fetitza si sa fie sanatoasa, restul vin ele, nu te stresa si pupicei!
Anasebe si Deea- i-am dat Emmei ieri homeopatele cu linguritza in putzina apa si a fost mai bine si pt ea si pt mine si vad ca azi noapte nu s-a trezit-sper sa o tzina tot asa-pupicei!
Pup restul fetelor si bebei si numai bine,treb sa fug la treaba ca am o groaza!
Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!