Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana eu zic sa nu te necajesti asa de tare cand nu mananca au ei saracutii motivele lor.Plus ca nu inteleg ei de ce esti suparata tu, pupici lui Razvanel care a papat bine pana la urma.
Bee sper sa manance si Alain, o sa-i zic ca Anaa fost cumintica.Eu de vreo 2 ori i-ma maruntit si jumatate albusul si i l-am dat si a fost ok, voi tot la galbenus ati ramas?
Moni Dia are o alimentati f bogata, bravo ei.
Irinel,
Anasebe saracut Tibisor, cred ca trec printr-o perioada tare grea copilasii nistri...
Sa va zic ce mai face Alain, eu le zic pe toate ca nu mai stiu ce v-am zis prea greu sa retin atatea.....Mai nou isi pune jucariile singur in cos si imi aduce una daca ii cer, nu cea pe care o cer ce-i pica la mana.Toata ziua se joaca cu tutu-il care e masina si faca brmmmmmmm. Canta lor,lor, mai noua danseaza dand din piciorus si maini, trebuie sa-l filmez ca e mortal.Are un catel mare care e bebeeeeeeeeeeee si toata ziua il striga si il trage dupa el.Imi rata unde e nasul si ochii si gura (daca nu e distras de reclame sau altceva) Babuu e este balonul si se agita cu el pana transpira tot.Seara daca il pun in patut se agata de mine si zice nanuuuuu nanuuuuuu asta inseamna sa-i fac nani nai cum l-a invatat bunica lui dar rar prinde el nani nani ca e mare si nu vreau sa o luam de la capat cu leganatul. In rest acelasi vocabular de mama, tata( nu stiu saracu cum de mai zice ca ma tot aude pe mine ca vb de el) papa, da, nu , ada, apa( dar numai seara la baie) si data(gata)
L-am laudat destul sa il si critic: e super sensibil la zgomote, sa nici nu respiram in camera cand doarme el, nu pot sa intru sa iau ceva ca-i gata e sus, e tareee mofturos la mancare si incapatanat, decat sa manance mai bine scuipa tot si rabda foame daca nu-i dau lapte.Nu zice nimic despre nici un animal, nu-l incanta plusurile numai masinile, tractorul, cuburile, jucariile muzicale, sticlele de plastic si telecomanda.Nu are rabdare sa se uite in carticele, mi le aduce sa ii arat si dupa 1 min mi-o fura si o mananca

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Am vazut o spiridusa fermecata minunata! Tare frumusica Ilincuta. Blonda rocatica si pare foarte mancacioasa (si dupa falcute si manute ai spune ca nu refuza nimic de mancare). DAr mami a ei intra cam rar.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Vai ce-am ras Silvi! Super Alain. Si la fel si restul. MAi ziceti fetele! CE mai fac piticii?
Hai mai Ingrid, cu normalitatea te inteleg! DAr nu creste inima ta de mama ca un cozonac in cuptor cand te gandesti cat de isteata e aia mica? Asa un pic de competitivitate........VAi ce am urat eu toata viata sa ma iau la intrecere. Nici acum nu-s de principiul asta. Ai tu dreptate. .
Am uitat ce mai voiam sa zic.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Buna fetelor,
Eu sunt in continuare la cura. Am reusit in doua saptamani sa dau jos 4 kg. M-am mai acomodat cu dieta si am capatat curaj sa o mai tin macar 2 saptamani. Multumesc Bee pentru incurajari, mie imi este cam greu sa nu tin dieta ca la carte ca mi-e teama ca nu mai slabesc , dar s-a dovedit ca pot sa o las mai usurel, la sfarsit de saptamana am fost plecati la o nunta, si normal ca am papat si eu, ca nu putem sa stau si sa salivez langa platouri.
Theodor a terminat tratamentul cu antibiotic, i-a revenit pofta de mancare si nu se mai aude zgomotul acela cuidat cand respira.
Acina, mare ghinion cu hotii! Au studeat zona, au vazut ca nu sta nimeni si au operat. Daca nu te chinuie talentul poate ai poze in care purtai bijuteriile ca sa le dai politistilor.
Felicitari lui Razvan de Astery pentru primii pasi!
Irinel,
Mirela, si eu ii mai dau lui Theodor ceai de tei mai ales seara, deoarece teiul calmeaza. Te mai duci cu Dani la medic? Stiu ca ultima data spunea doctoul sa-l ti sub observatie. Daca nu se vede nici o imbunatatire in evolutie oare n-ar fi bine sa te mai duci? Iar cu depresia, las-o incolo. Descarca-ti oful aici si uita de ea.
Bianca, bafta in sesiune, spor la invatat.
Silvi, si tie spor la franceza, si asteptam rezumatul cand ai timp.
Dana, multumim pentru aprecieri. Sa aveti rezultate bune de la Bucuresti. Sanatate multa tatalui tau!
Giova, fain ca Marco a inceput sa se joace la el in camera. Poate in felul asta nu strangi prin toata casa dupa el, cum se intampla la noi.
T Ioana, cum se simte Razvan in urma tratamentului dat de doctorul de la Cluj? Se vede vreo ameliorare? Vad ca azi a mancat
Anasebe, pupici lui Tibi, sa-i iasa repede maseluta, sa nu-l mai necajeasca!
LA MULTI ANI, SABINA! (mi-e dor de tine papusica scumpa)
LA MULTI ANI, ANDREI!

si nu in ultimul rand...

FELICITARI BUMBITA, ITI DORESC O SARCINA USOARA, SA FITI SANATOSI SI POATE DA DOAMNE DOAMNE O SURIOARA LUI SEBI!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Mami e taaaaare ocupata de cind s-a intors la serviciu. Si cit timp liber ii ramine, mai sta cu spiridusa si cu taticul ei. Ca trece timpul parca zboara.
Dar promit sa-mi fac timp. Pina una alta trebuie sa incep sa citesc din urma, sa aflu ultimele vesti si sa ma uit la pozele noi pe care le-ati pus. Mi-e dor de spiridusii din secta, abia astept sa vad cum au crescut si ce minunati s-au facut. Si ce minunatii au mai facut.
Noi, intre timp, am crescut, am inceput sa mergem, am facut un anisor (multumim tare mult pentru urari) si am avut o mica petrecere (dupa cum puteti vedea in pozicile noi de la semnatura).
Bee, as vrea eu sa pape bine. Nu vrea sa manince mai nimic. Sint adevarate provocari orele de masa. Ceea ce se vede in poze sint rezervele din perioada de alaptare exclusiva (de pina la 6 luni).
La 5 luni noi aveam 7.900, iar acum la un an avem cam 9.400.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Intru repede sa va salut
Am citit si eu printre randuri, in primul rand felicitari Bumbita, ma bucur foarte mult pentru tine, sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si numai bine sa iti dea Dumnezeu!
ACINA, imi pare rau ca ti-au spart hotii casa, of, tare rau imi pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pe cand imi imbracam odorul sa plecam, mi-a adormit in brate.
Asa ca anulam plecarea. sper sa mai fie aia acolo mai tarziu.
Maraki ma bucur ca ai intrat. Chiar ma gandream pe unde esti.
Irinel te asteptam cu drag. Apropo...vreau datele pt. tabel cu greutatea Ilincai. am notat pt. 5 si 1 anisor.
Spor la munca!!!
Doina felicitari pt. kg pierdute!!!
Mai imi imprastie jucarii prin casa, dar nu ca acum o sapt. el are treaba cu cuburile, le rastoarna, le pune la loc, imi aduce mie.
Moni, Bee, Ingrid, Anda .
Silvia
ce m-a distrat poznele lui Alain. e mare vorbitor...
Nici Marco nu se joaca cu plusurile si nu sta sa-l invat cum fac animalele.
Seara doar , dupa baita il arata la tat-su pe Winnie si tigrul, asta ca-l intreaba Clau unde sunt.
Nasul, ochii, gura si urechile le stie. Ieri era sa-i scoata ochiul lui Clau.
Cel mai tare ma amuza cand suna vreun tel. el e primul care fuge la el, si daca il ajunge, il ia si mi-l aduce,

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai, ma uit la pozele norei mele si ma tot minunez.....ce mandrete de fetita si cat de dulce poate fi!
Monica draga incearca sa intri mai des si sa ne spui ce mai faci si ce face spiridusa....ca intr-o vreme am crezut ca ne-ati uitat.
Multi si de la mine si Razvan!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, sa vezi ce mizerie e la noi in casa de la jucarii. Eu le asez si Mark le deranjeaza imediat. Si cand nu le deranjeaza el, le deranjeaza matzele!
SILVI, IRINEL, MONI, BEE si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvia pai Alain face o gramada si stie o multime de lucruri. Eu ma tot chinui cu Razvan dar efectiv ma ignora. Mai nou vine la mine cand il chem si daca incep sa-i arat ceva sau sa ne jucam impreuna imi trage un zambet-rictus, de parca ar zice "Wow, vezi ceinteresat sunt?!!!!!" dupa care isi ia jucariile si pleaca mai incolo. Iar daca ma asez pe covor sa ne jucam vina si se urca pe mine ca sa ajunga unde-l intereseaza....macar sunt buna si eu pe post de scara
Doina, tratamentul dat de Dr. Miu nu a fost pentru raceala, el mi-a spus sa iau antibioticul-Augmentin pana terminam cele 5 zile si apoi sa incep sa-i dau siropelele pentru imunitate si pofat de mancare.
Moni, cum se numeste siropul ala recomandat pt Dia care ziceai ca e pt funciile hepatice? Daca e Liv 52 si noi luam din ala!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput