Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 21
bumbita spune:
dana, nu stiu sigur...o sa aflu maine cand ma duc la echo...UM a fost pe 15 decembrie, data probabila a conceptiei 20-25 decembrie ( cand am fost la moeciu)...deci cred ca 4 saptamani.
poze si filmulete sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
pisoi3 spune:
DANA, sanatate multa tatalui tau!
Ti-am ramas datoare niste poze, o sa iti trimit, doar ca nu am avut timp sa le scriu pe cd si sa le aduc la servici.
DENISA, am visat azi noapte ca aveai baietel si ca ne dadusesi vestea pe forum!
Giova spune:
Cand ma schimb si ma mai vede Marco si el arata spre tzitzi si pune mana si impinge. Dar aici intervine tat-su', care -i ia mana si ii spune ca el a avut tot timpul si nu a stiut sa profite. acum nu mai e tzitzi a lui ci a lui tata.
Fiu-mio nu s-a trezit, asa ca...merg sa ma schimb,. caci mergem maine la cameraman.
Dana sper sa gaseasca o solutie pt. durerile tatalui tau. dar aasa e si bunica mea...o dor toate oasele, nici nu se poate misca, si degeaba. Nu-i alina cu nimic. se mai da cu unguente sa-i mai aline, dar rezolvare nu este.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Denisam spune:
LA MULTI ANI SABINA SI ANDREI!!!
SA FITI SANATOSI, FERICITI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!
Anda-pupicei dulci si voua si mersi frumos de ganduri, asa sa fie, sunt tare emotzionata si cu o groaza pe cap si mai treb sa ajung zilele astea sa fac niste teste- poate ma tragetzi de urechi daca uit, voi pe aici- e musai sa ajung pina joi ca sunt cele de down,etc!
Bumbitza- eu de la inceput am facut cam de toate si cu emma si cu ridicat si cu smotru- dar nu am exagerat si osa mai fac c ao sa ramanem singuri- dar eu nu am timp sa ma gandesc la bietul bebe decat rar cand conduc sau cand ma doare ceva, in rest timpul nu imi ajunge nici pt emma, dar si pt altele-important e sa nu te stresezi si o sa vezi cea e mult mai usor ca cu prima sarcina-pupici!
Prietena mea cu bebe iese din spital mai incolo, treb sa si gatesc pt emma azi,soacra vrea sa isi cumpere nus tiu ce, si tot asa
Am fugit acum de tot.
Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Bumbita Cred ca ar fi cazul sa incepi cu intarcatul.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
bumbita spune:
ana, si eu zic la fel. ar fi cazul.
denisa si sarcina usoara si tie si las-o mai usor!
dana, rectific 6 saptamani si DPN 22 09.2007. maine iti confirm.
poze si filmulete sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
Giova spune:
Acum se vede ca nu e valabila regula : cat timp alaptezi nu ramai .
Dar parca si mama lui Bee tot asa a patit.
Bb2 va fi balanta, Sebi nu va avea 2 ani si va avea un frotior/surioara.
Voi ce ati vrea?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
DIANA PAPA CASTRAVETI ACRI
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070123&ctime=172553
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Eu ma chinui sa citesc din urma o pagina,in tzipetele capoasei de fiica-mea - evectiv are un fix: sa stea dupa perdea si sa piscale la repartitoarele de la calorifer,la jaluzelele de la usa de la balcon sau la cosul de hartii.Azi i s-a pus pata pe jaluzele si cum n-o las (trage de ele),urla.Adica de cate ori merge acolo,o pun in tzarc.Acolo tzipaaaa ... Cum o pun jos,cum fuge iar la jaluzele ... nu asculta cand zic,ca nu-i voie ... iar pusa in tzarc,iar urla ... si tot asa ...
Fug sa o imbrac sa o scoata mami la plimbare si revin.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
pisoi3 spune:
Ma pregatesc si eu de plecare.
GIO, eu daca as fi gravi, as vrea orice, nu mai conteaza acum, la bebe doi nu mai imi pasa ce e, ce o vrea Dumnezeu. Eu mi-am dorit mult fetita, dar dupa ce l-am avut pe Mark, mi-am dat seama ca nu conteaza. George spera sa aiba o fetita
, pe maine.