Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai Silvia si Brandusa, pai ma mir ca mai sunteti zdravene la cap daca puii vostri fac mereu asa figuri cu mancarea.
E doar pranzul si eu sunt cu nervii in batistsa si imi vine doar sa plang ca asta micu' iar nu vrea sa manance, a papat 3 lingurite de cereale si 2 le-a scuipat. Azi cred ca schimbam placa (pana acumam fost draguta dar ai sunt decisa sa-l "pedepsesc", deocamdata il tratez cu indiferenta si de cate ori vine spre mine eu schimb directia) si nu ii mai dau lapte azi, deloc. Sa vad ce face pana la urma. O sa-i dau doar ceai sa nu se deshidrateze si poate asa mananca ceva. Cel mai ciuda mi-e ca nu se vede nimik in gurita, adica nici un semn ca ar fii dintii de vina. Si cand ma gandesc ca ii dau si "Vitam" pentru pofta de mancare...........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andrei de Sheba si Sabina de Irinatunza!!!!
Inca putin si faceti anisorul!!!

Felicitari Bumbita!!!! Sa ai o sarcina usoara!!!!

Neatza si de la noi!!!
Am avut o noapte mai buna, marco a dormit la el in patut, ne-am odihnit si noi.
Silvia daca iti place limba atunci o inveti mai usor.

Anul trecut si noi am avut nunti multe, anul asta...un botez si o nunta unde vom fi nasi- deci face cat toate nuntile de anul trecut. La anul iar vom fi nasi- tot la nunta. si uite asa...avem pt. ce munci.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

FELICITARI BUMBITA !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BUMBITAAAAAAA,CE VESTE MINUNATA,MA BUCUR MULT PT TINE!SA DEA DOMNUL SA FIE O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOAS SI MANCACIOS!!!!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasebe, am facut modificarile si completarile. Cum sa ma supar, mai ???

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana mersi, acum e ok.
Tin pumnii pt. tatal tau.
Doamne ajuta sa fie bine.

Nasa lui Marco e disperata, al ei mic terorist nu papap deloc lapte. A incercat si toate formulele si nimic.
Reuseste sa-i dea doar prin somn, cand doarme. E disperata saraca!!!1

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Pai daca te f.... toata ziua la creier, baga aia, scoate aia. Nah, unii s-ar supara. Saru'manaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Bumbita Ti-am urat la celalalt subiect, dar mai fata trebuie sa repet

FELICITAAAAAAAAAAARI!!!!!!!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!

LA MULTI ANI PENTRU ANDREI SI SABINUTZA!!

FELICITARI BUMBITA PENTRU SARCINA!! SA AI UN BEBE SANATOS, FRUMOS SI MANCACIOS..SI TIE O SARCINA USOARA ITI DORESC!!

Mirela, nu are de ce sa-i faca rau ceaiul de tei, eu i-as da la a mea, dar nu bea decat ceai de la Hipp, altceva nu vrea. Si are un gust naspa, dupa mine, dar daca ei ii place, ii dau.
Ioana, si eu m-am suparat de atatea ori pe Diana ca nu manca, dar nu-i bine, ei simt ca esti nervoasa si se agita. Poate are si el o perioada, poate il doare gatul...da-i ce vrea si lasa-l ca-si revine, zau ca sunt experta deja in mofturile unui copil.
Giova, cam pe la cat adorme Marco? Care e programul lui de somn? Ca ziceai pe la 12 noaptea, asa e?
DanaE, Silvi , mersi de aprecieri, dar chiar n-am vazut nimik neobisnuit la Diana ca ar face. De 2 sapt ne recunoaste in poze, ne arata cu degetul, zice mama, tata si ne pupa, dar am citit ca e normal la varsta asta asa ca nu-i nimik de lauda. Si ea se joaca singura, sta in tarc si canta sau se uita la poze, din astea.
Ma duc sa-i pregatesc mancarea, intru mai incolo.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bumbito ma bucur muuult pentru tine. E minunat sa-ti doresti un bebe si sa se intample atat de repede! Muulte felicitari.
Si unde mi-or fi fost ochii, ca parca totusi pe cei mici trebuie sa-i felicitam pana fac anisorul. Deci:
LA MULTI ANI SABina si Andrei!
Ioano, plizzz nu infometa copilul. Iti spune Stan patitul. Nu trebuie sa simta lipsa laptelui ca pe o pedeapsa. Eu stiu cum patesc cu Ana. Mai bine moare de foame decat sa manance ce-i dau. Si am avut cateva zile in care nu-i dadeam lapte aproape deloc. SI ce facea? CAnd ma induram sa-i dau laptele, pe seara, il refuza. Nu mai spun ca de 2 luni n-a luat in greutate deloc. Tocmai fiindca nu-i mai dau lapte ziua (decat putin). CAnd e rupta de foame stii ce face? Ia 2-3 linguri cat sa-si potoleasca foamea. Atat. Si eu si Silvi, suntem cam in aceeasi oala cu micii nostri mofturosi. Eu una sunt super fericita pentru fiecare lingurita care ajunge in stomacelul ei. Astazi m-a facut fericita cu spanac. .

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nah ca am descoperit si motivul pt care a urlat Tibi de nebun azinoapte. I-a iesit un colt de la o masea. Vai de el. Si acum a fost marait si a plans...l-am dat cu calgel si s-a linistit.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput