Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 17
Ingrid S spune:
Bee, ai dreptate cu mancarea. Lasa ca or manca ei pana la urma, n-am vazut inca pe cineva care sa bea lapte pana la 20 de ani..
Anas, cand era maraita Diana o faceam sa rada. O gadilam, ne jucam ceva si uita. Sau ii puneam muzica clasica, sta si se linisteste, se joaca singura...ii calmeaza muzica, ti-o zic din experienta (nu manele, bineinteles ).
Gata, s-a trezit, ma duc sa o imbrac si sa o aduc langa mine.
V-am !
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Aaa, repede pana nu urla fata: Vitamul e foarte bun, le face pofta de mancare, dar dupa cateva zile...nu dispera Ioana, mofturosului!
Ingrid S si Diana
T_Ioana spune:
Bee draga mea, ai dreptate. Ieri pe aceeasi premisa am mers: decat sa nu manance deloc mai bine sa pape lapte. Si se pare ca la fel voi face si azi. Ma sperie putin gandul ca s-ar putea sa inceapa de acum sa refuze mancarea si sa vrea doar lapte.........Culmea e ca pana acum nu voia nimic cand nu manca, deci nici lapte, acum baga lapte la greu, ieri a baut 900 ml (e drept ca Nestle Junior ii palce de 100 de ori mai mult decat NAN2). Iar de trecutpe lapte de magazin nici eu nu vreau inca si nu pentru ca i-ar place mai mult ci pt ca al meu copil fiind sub greutate cred ca ii face mult mai bine formula imbunatatita cu vitamine, minerale, etc.
Ingrid sa stii ca nici Razvan nu vrea alt ceai decat granulat (HIPP sau Humana, cele cu fructe) dar vorba ta, bine ca-l vrea si pe asta! Iar cu Vitam-ul sper sa ai dreptatae, ca deja ii dau de 10 zile. Ma gandesc ca poate si de la tratamentul asta cu Imunogrip+Liv52+Vitam+Biotics sa-i fi scazut apetitul........desi nu-mi vine sa cred!
Incerc sa-i dau iar niste pilaf cu ficat, ca ieri iar daca nu si nu ii dau lapte, il pun la nani si cand se trezeste ii fac supa de pui cu galute de gris ca macar aia o mananca (de obicei) cu placere.......
Pupici, fug sa ma enervez la ora de masa!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
asteryaro spune:
Bumbita, m-a emotionat in asa fel mesajul tau, incat mi-au dat lacrimile si mi s-a ridicat parul pe mine...
Doamne, ce frumos! Da, veti fi din nou parinti!
De la noi primeste urari de sanatate, sarcina usoara si bebe sanatos!
Cat de mult ma bucur pentru voi!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de toata sarcina.
Si... cat mai putine greturi!
Bine ca s-au mai potolit apele cu homeopatele alea .
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Mirela, sanatate lui Dani si tie!
Cat despre infometare... eu n-as face-o. Exact cum s-a spus, nu cunosc adult de 20 de ani care sa pape numai lapte.
Dati-le macar laptic, ganditi-va la sucurile gastrice... si cred ca prin infometare chiar "se inchide" pofta de mancare. Parerea mea.
Io sper ca nemancaciosii se vor razgandi si vor reveni la sentimente mai bune vis-a-vis de papa.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Giova spune:
Ceaiul de tei e bun pt. copii. as incerca si eu, jumadar marco, ca si Diana si razvan si alti cativa nu bea decat ceai granulat: Hipp, Humana.
Lapte Dorna + formula, asa papa marco deocamdata, jumi-juma. Nici eu nu renunt inca la formula, macar sa inceapa sa manance mai multe fructe, ca noi cu astea avem problema.
Anasebe felicitari pt. coltisor. marco imi urla de cateva sapt. si tot nu vad nimic...decat gingii inflamate.
Ingrid iti spun programul de ieri: trezit la 10.30, a dormit de la 12-14, si 17-19, seara s-a culcat la 12.30.
Sa speram ca se schimba in viitor. Mie imi cionvine ca doarme mult dim., si eu cu el, dar seara macar la 11 as vrea sa doarma.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Bee spune:
Ioana, chiar voiam sa te intreb ceva. MAi doarme mult Razvan? CA stiu ca te plangeai ca ai copil foarte somnoros. Si parca m-a frapat faptul ca la o vreme a facut bronsiolita aceea. Sa nu fie si nemancatul asta vreun semnal de alarma pentru ceva (desi nu cred c-ar fi cazul sa te sperii prea tare), mai ales daca inainte manca. La noi nu mai e de mult vorba de dinti/ boala. Asa e domnisoara mea. SI nu cred ca tratamentul pe care il ia Razvan i-ar putea afecta apetitul.
Ingrid, sa stii ca ma gandesc ca ai o fetita taaaare cuminte si isteata. Chiar daca nu merge inca. Sigur s-a concentrat ea pe alte "achizitii". Poate vrea sa fie prima din secta care vorbeste bine.
Hai fetelor, mai ziceti ce mai "vorbesc" copiii vostri? Ana mea zice doar "TATA" cu atata drag. SI mama, asa ocazional. "LAla" zice abia de vreo cateva zile. Si "papa" din intamplare, fara legatura cu mancarea (era si culmea la cat de mancacioasa e sa-mi spuna Papa la mancare).
In rest mai banuim (dar nu suntem foarte siguri) ca la catel zice "amm" si la rata zice "ma ma" (hamm si mac mac).
Astery, il mai tii pe Razvanel sa nu fuga de tine? Cum e cu mersul.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Hello mamici,
Nu am avut net doua zile, ieri pana am reusit sa citesc din urma, nu am mai apucat sa scriu nimic
Bumbi mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau!!! Felicitari si sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos
Angelo bea ca de obicei: apa! Am incercat cu ceai granule de la Hipp, sta degeaba in dulap, mai incerc din cand in cand cu lapte pt. bebei la cutiute mici cu diferite arome, bea putin si restul il consuma maica.sa Deja cerealele i le fac numai cu lapte de vaca UHT , schimba gustul SUPER !!! De 1000 x mai bun Fetelor revin cand doarme bebe, ma duc sa-i dau sa pape...mi.a stricat deja computerul.....il tot deschide si inchide direct de la unitate si nu mai pot lucra deloc la el....ce pot sa fac? astept o ora sa imi incārce ceva.....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
LA MULTI ANI SABINA SI ANDREI!
BUMBITA FELICITARI - SUPER, ASA DE TANARA SI DEJA AL DOILEA SPER SA FIE FETITZA,PRESUPUN CA ASA VREI,NU?
Noi n-am avut net pana acum
IOANA si eu zic sa nu il infometezi,mai bine lasa-i la indemana bucatzi de mancare, poate se serveste singur cand are chef.Eu asa fac.Aseara a papat Diana saratzele la greu,tot venea si mai imi cerea Si cand n-avea pofta de mancare,i-am pus bucatzi de cremvusti,de cascaval,de banana,de paine,biscuti etc. si tot mai baga in gura cate ceva,chiar daca putin.Acum a revenit la normal,adica mai papa si cu linguritza,chiar daca se mai crizeaza,dar cu Ghitza nu-i merge Si fa-i supa cu galuste sai taitei,de exemplu supa o papa Diana la orice ora!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinel2005 spune:
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
toanca spune:
BUMBITA!!!!FELICITARI!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
Sa inteleg ca ti-ai dorit lucrul asta si nu a fost accidental.
Giova, cum ii combini laptele Dorna cu formula?
Noi bem inca numnai formula
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1