Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am observat o schimbare recenta la Tibi. Nu se mai tine dupa fundul meu toata ziua. De ex acum eu sunt la pc, el e la el in camera se joaca. Alegerea lui. Mai vine, ma mai verifica si apoi o taie unde are el treaba!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si de noi intregului
Alain a dormit mai bine asta noapte, s-a trezit de doua ori dar nu ma bucur f tare ca poate a fost o intamplare.
Anasebe si Alain face la fel, isi gaseste el jocurile lui cateodata vine la mine si imi aduce o jucarie sa ne jucam impreuna, tre figura e.Deja avem copii mari
Giova mie imi place franceza doar ca de vreo 10 ni nu m-am mai ocupat de ea ca am bagat doar engleza, care trebuie sa recunosc ca imi place mult mai mult. Cum mai e Marcolino.
Moni spor la treaba.
Ioana eu ce sa mai zic de mancare ca Alain tot timpul mananca asa.Astazi ii fac spanac cu ou, fara usturoi ca luam granule.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Cuscra pupici si o zi buna si voua.
Anca dar vad ca esti pusa pe fapte mari,sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vrei tusi sa apara un fratior sau o surioara pentru Andrei cel cumintel
Va pup si eu si ma apuc de treba, dupa-masa sper sa apuc sa postez si rezumatul la inca un capitol din cartea inceputa, pupici tuturor.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAS,ce ceai ii daai tu lui tiberica de-l bea cu asa placere?ma bucur ca a devenit mai independent
DENISA,la dr ma mai duc cand ma anunta pe cat am programarea,cred ca pe la jumatea lunii viitoare.cand pleaca socrii tai?
NICO,atat 3 cuvinte?ce mai face dariuca?
ACINA,de cand ma tin sa-ti spun:felicitari pt alegerea facuta in privinta locului de munca.e f importanta linistea sufleteasca si ambientul placut la servici,crede-ma.cat despre apartament,nu am cuvinte,dar imi place ca esti optimista,eu mi-as fi pus de mult cenusa in cap.
DEEA,asa esti de ocupata mami de nu mai intrii?mai zi si tu de pensulica
ASTERY,felicitari pt primii pasi,la mai multi!
BEE,tot asa capricioasa e anuka la mancare?ce sa zic,nu ma pot plange din punctul asta de vedere,dani papa binisor,dar totul numai pasat,sa nu cumva sa-i dau ceva neblenduit,ca vomita...
MARAKI,pe unde umblii,mai zi si tu 2 vorbe!
dani al meu,se tine numai dupa mine,nu prea se joaca singurel,si s-a invatat sa adorma numai leganat in brate,si ce cumintel adormea el inainte ,singurel in patut.si cu tot leganatul tot imi face scene si crize cu urlete si lacrimi de crocodil.si cum stam amandoi singurei toata ziulica ,am nervii prastie.mucii tot ne curg in gura si tusea inca persista...cammm asta e cu noi.despre mine nu mai zic nik,ca deja as fi ca o placa stricata

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mai,nu mi-ati spus si mie ce credeti daca ii dau lui dani ceai de tei in fiecare seara(facut bibele cu el)

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

neata!

fetele, nu mai pot de fericire!!!!!
am sa va dau o veste extraordinara :

SUNT INSARCINATA!!!
am aflat acum 3 ore....am facut testul, aveam niste banuieli...asa ca...sunt fffffffffffff emotionata..

poze si filmulete sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

BUMBITA!!!!FELICITARI!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!

Mergi la inceput

Mirela nu stiu ce sa zic de ceaiul de tei, eu nu i-am dat niciodata dar personal nu cred ca faca vreun rau.O sa iti zica si fetele parerea lor, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

am creat un subiect nou...pentru a da ocazia doar celor interesate sa imparta cu mine aceasta bucurie.

o sa fiu din nou mamica...aici puteti scrie cateva cuvinte

poze si filmulete sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Mirela, eu nu cred ca are cum sa-i faca rau ceaiul de tei lui Dani. Eu i-ash da orice ceai, daca l-ar bea. Se pare ca noi am avut putin succes cu ceaiul de macese (acruuuuu si acrit cu lamaie si indulcit cu miere). Bun si ala ca macar are vitamina C. Cat despre operatia ta si analize.........Cred ca o sa faci 2 ani de la nastere pana s-or decide doctorii spanioli (sa dea Domnu sa ma insel si sa scapi odata).
Silvi, culmea e ca si noi avem azi spanac cu ou fara usturoi la pranz! Dar nu prea am sperante. Abia astept sa vad ce-ti spune doctorita vineri. Si eu m-am gandit la chestia cu laptele de vaca. DAr eu una sunt sigura ca ii va place si ala! SI nu ma risc sa-i schimb laptele acum, cand si asa bantuie virozele si ea nu papa nimic. Macar laptele ala are cereale si fructe (milu 3).
Acina, imi pare rau de ce-ati patit cu hotii, dar cum trebuie sa fie o compensatie, lasa ca o sa va mearga bine in toate alea. Si sa apara si un bebe 2 cat mai iute.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput