Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara!
Vreau sa-i iau lui Razvan un scaun auto. Ce-mi recomandati? Giova, tu de care ai? Macar un link ceva.....

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana-carseat ca marci bune:Graco, Eddie Bauer, Chicco-sigur e si la voi-cred ca daca dai un search pe google itzi va intoarce multe link-uri.Bafta!
DanaE-somn usor!
Bee- te inteleg dar asa au perioade copii cu mincarea, asta este-pupici!
Mai dar ce liniste pe aici..Schimbul 2 unde suntetzi?
Moni....Bombo....

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia de vreo 10 minute a adormit si Alain...sper sa doarma mai bine la noapte.
Giova, franceza invat dar nu stiu ce am ca nu prea am chef de nimic, asa mi-as lua o vacanta 2 zile....sa merg undeva.
Ingrid tare simpatica e Diana eu ma tot minunez cand te aud ce chestii dragute face.
Bee, Ana si Alain sunt laptosii sectei eu chiar vreua sa vb cu doctorita acum vineri cand il duc la vaccin sa vad ce zice ca eu as vrea sa-i dau formula dimineata si seara si in rest lapte de vca, poate o sa-i vina foame de mancare dupa el, nu stiu ce sa fac...o sa incerc si varianta asta vreo cateva zile sa vad.
Va doresc tuturor o noapte linistita,pupici

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu sunt prin zona ,dar m-am luptat cu declaratiile,nici acum nu le-am terminat,ca Diana tot printre picioarele mele a stat si azi
Acum abia a adormit si eu continui,mai am 3 declaratii de facut
Diana a papat destul de bine si azi,dar si nu sta locului o secunda A zis pediatra sa ii mai dau si maine antibiotic sis a nu mergem la vaccin decat vineri sau lunea viitoare.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana eu am Chicco- key 1.nu am link, eu l-am vazut la Chicco la mag, pe urma la Metro cu 1 mil. parca, mai ieftin.
Silvia spor la invatat, ca tare naspa e limba asta.
Dana mersi, dar cred ca ai cam incurcat ceva acolo si ai pus de 2 ori aceeasi poza la petrecere si nu ai schimbat-o pe prima pag. Vezi tu cand ai timp. mersi mult.
Bee vei cununa sau vei boteza? Si eu voi fi nasa la nunta prietenei mele in sept.
Ioana sper ca-si va reveni Razvan in curand.

Marco s-a trezit la 19, pe la 11 i s-au inchis ochii, dupa ce a baut lapticul zici ca a inviat, ce sa vrea sa doarma. cred ca ar dormi el, daca l-am pune cu noi in pat...dar NO WAY.

merg sa ma mai chinui cu el, va si o noapte buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata, mamici, burtici si spiridusi,
Sa aveti o zi minunata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Buna dimineata si de la noi!
Azi noapte Tibi s-a trezit o singura data urland ca din gura de sarpe. Cu greu l-am calmat.
Eh, in rest nimic nou.
Pupici!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata si de la mine.

Giova, cred ca acum e ok. Verifica tu, te rog .

Astazi mi-am propus un program administrativ, ca sa imi ocup timpul. Tata a plecat din nou la Bucuresti...

Va pup !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Of mai Danuta....ii tin pumnii tatalui tau sa se intoarca cu bine.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna dimineata,
si eu pe aici.
S-au anumtat 3 nunti pt anul asta dintre care 2 sunt in septembrie.Sper sa nu fie in aceeasi zi ca e nasol vrem sa mergem la amnadoua .Cand eram eu insarcinata cu Andrei am avut un an plin cu 5 nunti.
Sper ca anul asta sa fiu in aceeasi stare in septembri.
Asa deci fimiu e cuminte, doar ca vrea sa mearga prin toata casa si cum nu poate singur o chinuie pe mama saraca si mai e si ambitios se tine de pereti si umbla pe unde vrea el .Face diverse controale , la sertare , pungi .
Nu prea are chef sa pape, cred ca ii mai apar dinti si e f nervos din cauza asta.
Pupici, sper sa intru mai tarziu ca am o zi plina.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput