Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Sunt moarta, si inca nu am terminat curatenia. mai am de sters prin hol pe jos si mobila din living.
Sper sa adoarma marco sa pot termina.
E groaznic sa faci curat cu copilul printre picioare.
Acina super tare faza...nu degeaba se spune ca sunt intelectuali politistii nostri .
Silvia ce inveti? Lb. franceza?
Sper sa-i fie mai bine lui Alain dupa pastilutele astea.
Moni usor.
Dana am primit si celelalte poze de la petrecere. hai ca aleg si-ti trimit..
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am adormit fetitza, n-a vrut sa pape nimik la masa de pranz..ii mai iese un dinte sus, abia azi am vazut, deci mereu exista o explicatie.
Felicitari lui Matei si Razvan pentru mers!!
Am citit despre homeopatie, eu sincer nu cred in ea, prefer medicina alopata si naturista mai degraba...desi nici plantele nu au cine stie ce substanta activa in ele, vreau sa zic cat medicamentele. In legatura cu belladona, eu categoric nu i-as da copilului, desi calmeaza durerile de dinti, prefer un Calgel. E o planta otravitoare, asta in primul rand. In al doilea rand, intr-adevar are efecte euforizante. Desi cred ca nu se da in doza care sa afecteze copilul, mai bine ma lipsesc. Se folosea mult in trecut, mai ales femeile isi turnau picaturi de Belladona in ochi, ca sa-i faca mai mari, mai stralucitori, desi vedeau cam in ceatza dupa administrare..
Prietena mea din Germania a venit special cu copiii aici sa caute un medic homeopat, deoarece se imbolnaveau foarte des. Trei luni de zile, copiii s-au simtit foarte bine, dar atat. Deoarece nu le-a mai dat medicamente, fetitza de 9 ani a facut otita si o bronsita foarte urata, iar baietelul a inceput din nou sa raceasca cu toate bilutele pe care le lua.
Ma scuzati ca m-am intins atata, sa nu dati cu rosii, am vrut doar sa punctez niste lucruri, nu exista medicament minune, si ar trebui sa fim atenti cu bebelusii nostri..
Va pe toate si sper ca nu v-am suparat!
Ingrid S si Diana
Giova spune:
Ingrid nu stiu ce sa zic...eu sunt de alta parere si am ex. concrete.
Mama a vindecat-o pe Daniela-fetita care e la ea in plasament cu ajutorul homeopatiei, facea o eruptie pe tot corpul si nici un dr. nu i-a dat de cap.
O vecina, tot asa cu un bb in plasament, cu ajutorul chamomillei, si calcareei au scapat de durerile eruptiei dentare.plus ca era foarte agitat copilul, si tot cu ajutorul bilutelor s-a calmat.
Acum fiecare face cum vrea si cum ii dicteaza sufletul. dar eu...decat sa bag in Marco tot felul de medicamente si antibiotice mai bine as baga...bilute din plante.
Dana ti-am trimis mail.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
Apropo de homeopatie,maica-mea a fost acum cativa ani la un cabinet din Arad,au para-interogat-o depre toate bolile,i-au cerut analize diverse ..... pareau foarte seriosi.A primit niste bilutze,dar i-a fost foarte rau de la ele,asa ca s-a dus din nou.I-a dat altele - la fel Si macar daca aveau ceva efect,sa ii treaca hibele,dar nimic. Asa ca nu m-am mai dus nici eu,desi eram cat de cat interesata.Si lui frate-meu i-au dat niste bilutze,lui nu i-a fost rau,dar nici efecte nu s-au vazut .
Eu vorba lui INGRID,nu prea am incredere,desi sunt deschisa la astea naturiste,sau chiar la para-medicina (reiki,bioenergie,iridiologie etc.) dar pentru mine homeopatia in medicina, e cam ca jazzul in muzica - singurul gen pe care nu-l suport de nici o culoare (sau e prea greu pentru neuronul meu) .In rest, suport orice ,de la muzica folk la simfonica,disco,populara,manele ,pop etc. Nu stiu de ce nu imi inspira incredere homeopatia asta si pace. O fi intuitia?
Nu vreau sa ma bag la controverse,dar chiar mi-a picat in mana recent un articol in care se desfiintza homeopatia,ca cica dupa cele mai noi descoperiri efectele ei sunt egale cu zero .Chiar ma miram,ca doar stiam si eu ca se utiliza din antichitate.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Am uitat sa va zic,n-am apucat sa dorm: Dia dupa o ora a fost sus,pe cand sa adorm eu
Asa ca ne-am jucat si am facut poze
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070122
Si am incercat sa o filmez cum imi aduce jucarii,dar nu voia si pace,facea ture cu mingile.Dupa ce i-am cerut de vreo 4 ori ursuletzul si nu m-a bagat in seama,am inchis aparatul.Ea s-a dus la cuburile cu figurine,s-a jucat vreo 2 minute cu ele si dupa aia a venit la mine cu ..... figurina alba ce reprezenta un ursuletz Asta ,dupa vreo 5 minute dupa ce m-am milogit la ea ,dar eu ma refeream la ursuletzii de plush,evident.
INGRID mi-am amintit,de ce n-o filmezi pe Diana cu robotul ala? Hai sa ne distram si noi!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bee spune:
Buna seara.
Bag si io un ochi si vad spiridusii pe pagina 2?
Pai nu se poate asa. Si nici n-am timp sa scriu si eu ceva mai interesant, ca vreau si eu sa ma uit cu barbatul la un film dupa romanul copilariilor noastre: Regii blestemati. Minunat de horor romanul pt un copil. Adica, un pic cam realist.
Si total offtopic, adica in nici un caz legat de bebei, in iulie sunt nashica! Uraaaa. Atata m-am plans in sus si-n jos ca nu mi se arata! Si uite, ca totusi....
Si Ana doarme dusa, de vreo jumate de ora. Evident ca am lasat-o cu soacra sa fug la dentist (2 ore pe drum in traficul din Bucuresti si vreo ora am asteptat pana sa intru) si am gasit copilul cam isterizat. De mancat nu poate fi vorba! Azi a mancat jumate de iaurt si o bucata de prajitura cu mere. In afara de lapte. SI de lapte o infometez, poate poate mananca. Soarta.
si Noapte Buna!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am adormit bebele pe la 9, eu m-am tarat cu greu pana in bucatarie sa fumez o tigara...vreau sa zic ca tremur toata, maini, picioare..m-am hotarat sa nu las nefolosit aparatul de fitness si am fost jumatate de ora in garaj. Abia am urcat scarile ca sa-i fac baie la copil si sa-i dau mancarea. Cu somnul a fost mai usor, stateam in pat langa ea
Vreau sa va spun ca ieri a fost de coma copilul meu, ii povesteam Cenusareasa la culcare si ea statea lungita pe o parte si ma asculta...odata s-a ridicat intr-un cot si tinea manutza sprijinita de ureche si ochii cat farfuria...m-am inecat de ras, s-a dus naibii povestea si radea si ea cu mine impreuna. Sau azi, exasperata ca nu manca, i-am impaturit un ziar si i l-am dat, il tinea cu amandoua mainile si se uita pe el, ba l-a intors sa vada si ce-i pe partea opusa, dar calma...ziarul era mai mare ca ea, asa ca m-a bufnit rasul si am iertat-o ca nu manca. Are o manie cu cartile, a descoperit ABC-ul familiei, o carte ce am primit-o cadou din maternitate, o rasfoieste si cand da de un bebe (e plin de ei) tipa si-l arata cu degetul.
De ziua ei o sa-i cumpar un Lego, stie sa asambleze cuburi (ura!), dupa luni de zile de incercari le baga unele in altele. Cam atat despre abilitatile ei. In continuare nu vrea sa mearga.
Moni, acum doarme, dar maine o sa incerc sa-i fac un filmuletz cu robotul, ea nu stie sa umble cu telecomanda (normal), asa ca doar il fugareste prin casa in timp ce eu il manevrez. Dar am mai incercat o data sa pun un film pe photobucket si dupa jumatate de ora i-am dat cancel ca m-am enervat. Si era un film mic de tot...
M-am uitat la poze, Dia e o scumpa, i-a crescut frumos parul..si ce de jucarii are..
Giova, unele remedii functioneaza, altele nu, mai exista si efectul placebo. Daca merge la Marco sau la alti bebelusi, e ok, eu nu vreau sa-i dau nimik, nici un fel de medicamente. (Sper sa nu aiba nevoie de ele, oricum). Ba mint, i-am mai dat Panadol, dar rar, nu cred ca pateste ceva. frumosului ginerica!
Bee nu mai infometa fata, eu zic ca va incepe sa pape, poate o doare ceva. Sau ea de regula nu vrea decat lapte? E cam ca Alain?
Diana nu a vrut sa pape la pranz, i-am tinut mancarea in frigider si i-am dat-o acuma seara. Apoi a mancat si un iaurt cu fructe de padure de la Danone, in total cam 200 gr, deci poate daca ii place sau ii e foame. In rest, mesele nu depasesc 100 gr, max. 130.
Va las dragelor, ma uit la serial, de ziua lui Diana il termin si apoi..voi sta pe DC probabil .
Ingrid S si Diana
T_Ioana spune:
OFFFF, am intrat si eu sa ma plang.iar!
Razvan tot nu vrea mancare, a mancat in toata ziu a 1/4 mar, vreo 5 biscuiti, 5 lingurite de pilaf cu ficatel si 2 lingurite de iaurt. In schimb a baut vreo 900 ml lapte. Sper sa nu o ia pe urmele lui Alain si Ana
In seara asta, la baita, am observat ca are niste bubite rosii pe spate, numai pe spate, asa, grupate pe omoplati si mici-mici si grunjoase. Sper sa fie de la caldura ca transpira destul de tare cum n-are stare. L-am dat cu Nidoflor si mai vedem maine dimineata.
Febra are tot asa 37.7-38.0, ii mai dau Nurofen cand si cand si sper sa fie dintii cauza pentru toate atsea ca isi baga degetelele pana in gat si se tot musca de manute, of dragul mamii ca tare mi-e mila ca nu stiu ce are si cum sa-l ajut!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
dana_ene spune:
Giova, am primit mesajele. Am prelucrat pozele. Ma bucur ca ai gasit una mai buna pentru 1 anisor. Imi place . Am modificat si pe prima pagina.
Bee, ma bucur ca vei fi nasha. E tare frumos.
Ingrid, ce dulce cred ca a fost Diana. Si pe mine m-ar fi bufnit rasul.
Ioana, eu cred ca dintii sunt cauza.
Si Roxana a avut 3 zile in care n-a mancat foarte bine, asa cum mananca de obicei si isi vara toata manutza in guritza. Are gingiile umflate in multe locuri, astept sa sparga odata sa scape fata de dureri.
Ma duc la nani .
Pup !
P.S. Ce o fi cu Bombonica, fetelor?????
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anasebe spune:
Dana Cu Bombo am vorbit eu, vineri parca. Sunt bine amandoua.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)