Durerea unei pierderi de sarcina (15)
Raspunsuri - Pagina 6
blueeyes2003 spune:
Fetelor,sunt foarte speriata...nu pot sa cred ce mi se intampla...am dormit putin si cand m-am trezit m-am dus la baie si am vazut cateva pete de sange pe chilot...am crezut ca lesin...nu pot sa cred...am stat in pat si se oprise iar acum vad ca a inceput din nou...maine merg la dr. sa vad ce se intampla...mi-e tare frica...inainte sa adorm am luat utrogestanul...sa fie oare vreo legatura?
Sunt tare speriata!
Mirela7+
Our little Miracle!
jojo_miha spune:
Mirela stai linistita poate nu e nimic grav,nu te mai agita,nu are legatura utrogestanul.Mai bine iti sunai doctorul si-i ziceai.
ladymina77 spune:
Offf blue ,sa speram ca nu e nimic grav ,du-te maine de urgenta la medic ,e rosu ?e doar o picatura?Hmm nu vreau sa-mi amintesc.Nu vreau sa te demoralizez ca nu e cazul .Pupici si sigur o sa ne dai o veste buna
Cateva pozici noi
http://community.webshots.com/user/ladymina77
mina
cristina_ana spune:
Laura, foarte frumos nume ai gasit pentru forumul nostru. Nici nu se putea altul mai potrivit! Bravo!
Della, foarte frumosi copiii tai, si catelul, si tu!!!! Cola e atit de simpatic, si are o privire tare inteligenta. Cred ca sunt innebuniti copiii dupa el. Si tu arati tare bine, esti asa de slaba! Si intr-adevar, parca esti sora copiilor tai, nu mama!
Ileana, in mod sigur o sa ai un baietzel taaaare frumusel, cu asa niste buzitze! Of, de-abia astept sa-mi vad si eu puiul si sa imi spuna ca e sanatos.
Eu din cind in cind il simt pe bebe al meu. Deocamdata e ceva foarte vag, dar eu stiu ca e el. Nu pot sa il confund cu nimic altceva. Doar ca nu il simt in fiecare zi, si deja simt ca incep sa o iau pe aratura din cauza stresului. Stiu ca e inca f.f.f devreme, dar asa as vrea sa treaca timpul mai repede, sa am si eu o certitudine ca bebe e bine.
Michelle, ai grija de tine si sa te faci bine cit mai repede!
Irda, iti promit ca data viitoare te invit cu Daria la papanasi. Mi-am dat seama unde am gresit: am pus prea multa faina si gris si se lipea aluatul de mana. Da' ma specializez eu!
Mina, exista tratament de sustinere a sarcinii, e vorba de celebrul duphaston sau utrogestan. Dar nu le lua fara sa consulti medicul. Oricum, in cazul tau sunt foarte sigura ca pierderea sarcinii trecute a fost doar un accident, si sunt putine sanse sa se repete. Pierderile astea din saptamani mici de sarcina se datoreaza in cea mai mare parte unor defecte genetice ale lui bebe, fara cauze anume.
Mari, astept cu nerabdare poze cu voi toate patru . Nu-mi amintesc sa fi vazut vreo poza cu tine pana acum, asa ca de-abia astept sa va "cunosc".
Flavia, si eu sunt batrina si sclerozata si am uitat. Cind mergi la eco???? Eu merg pe 2 februarie si mi-a promit ca incearca sa imi zica sexul lui bebe. Am asa niste emotii!!!!! Daca e fetitza cred ca ma imbat in seara aceea. Dar si daca e baietzel tot o sa fiu fericita, ca doar e puiul meu mic.
Ella, spor la prestat! Hai, ca te asteapta Mirela si Nana la mamicutze!!!
Nana, mai ai citeva saptamani si scapi de starile astea nasoale. Te inteleg, ca stiu cum e sa-ti fie rau non-stop. Dar vestea buna e ca trec si o sa urmeze o perioada absolut superba,....pana prin luna a-8-a, ca pe urma devenim toate niste mici balenutze si o sa ne miscam in reluare. Dar oricum, si atunci e foarte frumos. O sa fie vara si o sa ne plimbam cu mandrie burticile prin parcuri. E asa de frumos sa vezi cum se uita toata lumea la tine! EU eram taaaare mandra de burta mea.
Mirelush, tu cum esti? Nici o greatza, nimic????
Cristina, 12+
POZE
cristina_ana spune:
Mirela, acum am vazut mesajul tau. Si eu am avut scurgeri maro si chiar sange, dar au trecut. Nu a fost nimic grav. Oricum, maine du-te neaparat la medic. Pana atunci stai cumintzica in pat si nu mai fa nici un efort. Of, doamne, iti tin pumnii sa treci cu bine peste asta! Si eu m-am speriat foarte tare cind mi s-a intimplat, asa ca te inteleg.
Cristina, 12+
POZE
Pepsi spune:
andreea, bafta la gasit gris, aici ii zice crema de griu!vai te rog eu gindeste-te o clipa si la mine cind vei fi la plaja, ca aici e atit de frig -20C au fost ieri! da, abia astept sa merg cu familia la plaja(ce frumos suna!)f bine ca ai iesit cu colegii, asa e la faculta se leaga prietenii, e bine sa te relaxezi! te pup, ai grija!o saptamina buna si tie!
michelle,of mama ei de raceala, bea lapte cald cu multa miere, lamiie, ceaiuri, odihneste-te! sanatate multa!
laura, ma faci sa rid ca de obicei! mare figura cu degetele, sa stii ca ma gindeam da sint 20? dar sa stii ca la Dominic aia am facut cind l-am vazut m-am uitat sa vad eu ca totul era la locul lui, eram cam speriata ca de la ventuze avea ceva hematom la cap si ceva rani cu singe!(scuze de detalii), si ma uitam are 2 picioare, 2 miini, cite degete, ochii, gura, etc......si eu sint de acord cu schimbarea numelui, vad ca e unanim, nimeni contra, asa ca-l voi schimba asa de proba, si daca nu va place il pun la loc!cu odiseea, ce sa zic, sint tot felu de oameni, dar incidentul n-a fost intre mine si cineva, ci eu priveam din exterior si mi-am zis, poate e mai bine sa nu mai scriu nimic, dar fetele au fost tot timpul ok, in afara de incident, si cred ca fiecare a avut o lectie, dar totusi nu ma simt acolo ca si aici cu voi, aici mi-e locul!
mirelush, iti dau cu placere reteta de papanasi, dar oare pot s-o pun aici ca sa nu mai trimit atitea PM, sau o sa dau copie/paste!
della, ti-am mai spus eu, sinteti o familie pe cinste, tare tinerica esti si arati super, copii sint superbi, si ce sa mai zic de COla, o minunatie de ciine, m-a cucerit! da, e ciobanesc german, sint ciini ff inteligenti, si atasati de copii, ff usor de dresat, poate putin mai greu de crescut la bloc!(dar la 4 camere....), frumoasa petrecere, bravo!
irda, da, intru in 20 miine, adica nu-mi vine sa cred!! un pupic pe neuronul tau racit! da, joi merg la eco, si abia astept sa stiu ce e, ca pina acuma era impersonal bebe, si tare miscaret e! asa e sanatos sa fie, ca oricum il iubim tare mult!nu conteaza ce e, eu vreau sa stiu doar ca sa-i pot da un nume!e bine ca astepti 2 cicluri, ca si eu dupa chiuretaj am avut tot felu de dereglari, o luasera razna hormonii bata=i cucu! bafta sa fie bine luna viitoare, si ai grija ce medicamente ei!ma bucur ca nu mai sinteti bolnavi!
ella, sanatate, da bine zice sotul tau! asa ca ai grija de tine!
mari, abia astept sa-ti vad burtica, si eu o sa fac o poza cu a mea, ca si a mea e mare, muult mai mare ca si cu Dominic la aceeasi virsta!(dar ce sa fac kg in plus...), vezi ca misca, e super fain, ma bucur atit de mult! iubito las-o tu mai incet cu munca ca nu ai voie sa te obosesti, gindeste-te ca o sarcina gemelara e grea, dar mai tu ca ai 3, si ai si cerclaj! acuma sa-ti zic cum fac eu, pai nu am de ales! musafirii m-au obosit f tare, asa ca de curind nu voi mai avea, am facut la sarmale.....cit ptr citiva ani(dar m-am specializat), si stii cum e cind nu are cine sa te ajute, nu ai incotro si tre sa faci! in plus de citeva luni, mai tre sa fac curat si la casa, si la ap(dar azi l-am pus la treaba pe sot si pe cumnat!, am decongelat carnea, si le-am zis cind vin de la munca sa luceasca apartamentul ca altfel nu va duceti la expozitia auto! cu gatitul nu am incotro, si daca m-ai crede as gati la prajituri numa sa stiu ca le poate minca si Dominic, din pacate nu e bine deloc! dar din cauza alergiei lui trebuie sa fie mincare gatita 2 feluri pe zi, din cauza ca-i dau un fel la gradi, si seara nu mai maninca acelasi lucru, si eu la fel! tot timpul fac pe mai multe zile, si tot timpul 2 feluri! acuma, de cind a venit cumnatul e mult mai usor, ca-l voi mai ruga pe el sa faca, citeodata mai face sotul, ne descurcam cum putem si noi, dar oricum incerc sa nu mai exagerez! iar cu Dominic, Doamne abia astept sa-l iau seara sa ma joc cu el, desi il prefera pe tati la impins masini! ca mami nu stie, dar avem fiecare activitatile lui! asa ca nu te stresa tu cu nimic, ai grija de tine cit poti de mult, ai mare nevoie de odihna!trei pupici de la mine, ca sinteti mai multe fete!
ralu, nu sint nici eu o super femeie, dar stii nevoia te invata, nu am soacra(care oricum nu ar face mare lucru saraca, ca nici cind eram in Ro nu facea nimic), si nici mama! sa stii ca la a doua sarcina orarul meu era cam asa, mergeam la servici de la 8.30-16.30, duceam dimineata copilul la gradi, seara il luam(ca e in drumul meu), sotul era in ficare seara la scoala pina la 22, asa ca ajunsa acasa ii dadeam sa manince lui DOminic ce era deja gatit, si apoi ma intreba, mama mergem in parc? mi se rupea sufletu, si ziceam da de fiecare data, luam caruciorul si mergeam in parc pina la 20.00-20.30, apoi veneam acasa daca era ziua de baita ii faceam baie, daca nu mai minca ceva si pe la 9.30 il culcam! apoi imediat ma apucam de facut mincare si citeodata ma apuca ora 12 noaptea! ritmul asta l-am avut la a doua sarcina, apoi.....am pierdut-o , mi-am reprosat atit de mult, mie, sotului, lui toata lumea, imi ziceam ca e prea mic Dominc, ca are problema lui cu alergia, ca nu era momentul sa-l avem pe al doilea, etc! la sarcina asta, m-am odihnit cit am putut, n-am mai mers in parc(oricum era frig), seara cind veneam de la servici, sotul nu a mai avut scoala si dormeam, mincare am mai luat de la restaurant!si uite asa a trecut perioada de inceput, acuma....ma simt tare enrgica, tot as face cite ceva!dar totusi imi amintesc ca sint gravi, si ma menajez, simbata de ex, in afara de papanasi si putina curatenie am dormit mult!sanatate multa sotului!
jojo, sanatate multa, sa treaca mai repede raceala!
ileana, mare figura esti, si eu abia astept sa vad ce e! ma mir ca la 14 saptamini nu a spus ce e, ca am vazut la multe fete ca au aflat chiar mai repede!prientele mele sint impartite, unele zic ca-i fetita, altele zic ca-i baiat!of, sa vad si eu ce-i cu placenta aia, dar am asa o presimtire ca l-am convins pe bebe sa-i traga un sut in fund!of saracuta de tine, lasa sterge-ti lacrimile, vei lua acuma haine de baiat cu la fel de mare drag, si cele de fetita tine-le ptr cind va fi nevoie!
nana, pup fata, of greturile asta, si pe mine m-au macinat, si acuma am mari arsuri! prietenele zic ca va avea parul meu!mie mi-e rau de la tamie fara sa fiu gravi.....bravo, ma bucur ca te descuri din ce in ce mai bine la limba aia complicata!fata desteapta!
mina, , e un semn mersul la WC des, alte simptome? oricum mai asteapta cu testul, si simptomele e putin cam prea devreme sa apara, adica eu stiu, dar din ce stiu eu, daca in 19 ai avut perioada fertila, sa zicem ca atunci s-a intilnit ovulul cu nebunaticul in trompa, s-au cununat, apoi dureaza citeva zile pina oul fecundat cade in uter si se nideaza, adica se prinde de peretii uterului, si apoi abia incepe sa se secrete hormonul ala! deci, urmareste cu atentie simptomele, si tinem pumnii la test!
of, iarasi m-am intins mult, dar vroiam sa va scriu la toate! eu sint bine, bebe misca tare bine, m-am odihnit super in weekendul asta, simbata in afara de papanasi si pus niste haine la spalat n-am facut nimic, am dormit, iar duminica am facut papa si putina curatenie, si i-am luat chilotei lui Dominic, primii lui chilotei, ca v-am zis c-am scapat de scutec, sint asa mindra de el! alergia lui imi da probleme, ca am sentimentul ca nu a trecut, asa ca am sunat la medic, ma suna ea joi, si l-am programat in 6 luni la alte teste, pina atunci nu-i mai dau NIMIC!asta este, era prea frumos sa fie adevarat! sa vad ce zice si medicul, dar or fi gresit testul! va dati seama ca abia astept ziua de joi, cind facem eco!
va pup tare pe toate! o saptamina buna sa aveti!
Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina_ana spune:
Mirela, ai facut vreun efort azi? Eu am singerat dupa ce am facut sex.
Cum mai esti? Ai si dureri de burta?
Cristina, 12+
POZE
Pepsi spune:
mirelush, iubito, acuma am vazut, nu te panica, vezi ce zice si cristina ca si ea a singerat, si in primele 3 luni se mai intimpla, stai cuminte in pat, suna medicul imediat, sa vezi de la ce o fi! sint alaturi de tine si ma rog!
fetelor incerc sa schimb numele, dar e prea lung, nu incape tot, asa ca in loc de pierderea unei sarcini intra doar pierderea unui bebe! nu modific nimic pina nu-mi ziceti ca e ok! deci intra atit Aspirante/gravidute dupa pierderea unui bebe (15), nu modific pina nu-mi ziceti ca e ok!
cristina26, sa-mi spui daca e ok cum am pus pe lista!
mirelush intru des sa ne spui cum esti, te rog, te pup tare!
Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina26 spune:
Mirela draga, sper ca totul sa fie bine. Din cate stiu eu de la al meu 3 din 10 femei gravide au sangerari in timpul sarcini fara a pierde sarcina. Daca sunt doare cateva picaturi nu prea ai de ce sa iti fie frica. Daca ma gandes bine acum 2-3 saptamani am sangerat si eu putin.
Eu am pierdut 2 sarcini la 6 saptamani, nu am singerat treptat a fost asa dintr-o data, am avut hemoragie atat de severa cu crape incat am stiut ca am pierdut (la amandoua sarcinile a fost la fel)... Eu zic sa stai linistita si maine sa te programezi la dr tau si sa il rogi sa iti faca radiografie sa vada unde e placenta (uneori si cand se fixeaza placenta sangerezi putin) si cum e bebe. Sa te ajute DD sa fie totul bine! Te imbratisez si sper astept vesti bune.
jojo_miha sper sa ai o zi placuta la munca. Sa ne povestesti cum a fost reintoarcerea ta la munca.
Trebuie sa fug
va pup pe toate
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+
blueeyes2003 spune:
Cristina nu am facut nici un efort,nici sex,nimic.Mi-am luat utrogestanul intravaginal si cand m-am trezit aveam cateva pete maronii,de fapt mai multe.Ma doare si burta putin de tot.
Flavia mersi,maine merg neaparat la medic si va spun ce am facut.Sper sa am vesti bune.
Cristina26mersi de incurajari,sper sa fie totul bine.Nu a curs mult,suficient cat sa ma sperii si sa ma panichez,stiu ca la prima sarcina nu am avut nici o pata!
Va multumesc ca va ganditi la mine si maine de indata ce vin de la medic intru sa va spun cum este.Merg sa ma bag in pat,noapte buna!
Mirela7+
Our little Miracle!