Durerea unei pierderi de sarcina (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina_ana iti multumesc mult pentru mesaj si pentru incurajari. Ma simt cu mult mai bine acum. Iti multumesc inca o data din suflet!



What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina26 imi pare tare rau ca ai ajuns pe aceasta listuta. Stiu povestea ta si am plans de fiecare data cand citeam postarile tale despre ingerasul Paul si m-am bucurat alaturi de tine cand Dumnezeu a infaptuit un miracol si ti-a dat un bebe care sa va umple inimile de bucurie.
Asa cum spune si Cristina,tuturor care am trecut prin aceasta durere ne este frica acum,nu mai avem acea seninatate pe care o aveam la prima sarcina.Trebuie doar sa credem din tot sufletul ca de data asta va fi bine.Suntem alaturi de tine si intelegem prin ce treci!

Cristinam-ai facut sa plang cu ceea ce ai spus!Si eu va iubesc mult pe voi si cred din tot sufletul ca fara voi nu as fi reusit sa ajung aici.Cred ca intre noi s-a creat o legatura pe care nimeni nu o va putea rupe!
E tare trist ca fetele de la Odisee nu inteleg ceea ce simtim noi referitor la ceea ce s-a intamplat,din pacate face parte din viata noastra si daca am putea am schimba asta,dar din pacate trebuie sa traim cu aceasta durere in suflet!
M-ai incurajat cu ceea ce spui despre ecografiile facute de Nayel,eu vreau sa merg pe mana lui dar cand vad ca majoritatea fetelor fac eco de 12-14 saptamani la mari specialisti,atunci zic ca poate asa trebuie.Mersi!
Va




Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Bine ai venit Cristina26,am vazut si eu filmuletul si pozele cu Paul si sincer mi-au dat lacrimile .Stiu ca vorbele noastre sunt poate fara rost si nu-ti pot sterge supararea din suflet,va ramane o rana deschisa care poate nu se va vindeca niciodata.E trist ,e dureros dar n-avem incotro si trebuie sa mergem mai departe .Poate ca viitorul bebe te va face sa uiti putin de durere ,sa fi cu adevarat fericita alaturi de el si de ingerasul Paul care se bucura si el pt voi.Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
S`auzim de bine si pupici.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ladymina, ma faci sa rid cu nerabdarea ta de a face testul, e prea devreme! putintica rabdare sa ai, ai vazut si tu pe test! iti tin pumnii si esti pe lista mea de fete ptr galeria de speriere a uratilor! bafta!

chantal, ma bucur ca ai scris, imi faceam griji! e bine ca nu te mai gindesti si iti gasesti preocupari, multa sanatate iti doresc, si intra macar din cind in cind sa stim ca esti bine! te pup!

cristina, iubito pai nici mie nu-mi ies retetele noi din prima, lasa ca ai vazut ce ai facut rau, si a doua oara faci diferit, ai grija ca faina multa ii face iar tari, pasta tre sa fie mai molicica, si cind ii modelezi cu faina sa nu se mai lipeasca de miini! of cit adevar e in ce spui tu cu odiseea, nici eu nu scriu nimic din grijile mele acolo, desi fetele nu mi-au spus niciodata nimic, dar imi aduc aminte ca o data o fata a facut o mare criza ca s-a saturat de postari negative, ca era o alta care saraca era si ea speriata ca era la prima sarcina care o obtinuse greu.....si s-a suparat vezi doamne, si mi-a placut ca fetele au scos-o de pe lista! nici eu nu scriu acolo nimic prea personal, nu vreau parca sa le iau din incocenta, desi atunci cind fata aia a fost atit de egoista, imi venea sa-i zic, ce crezi ca se intimpla numa in casa altuia?in fine, sint de acord cu ce spui tu 100%, si eu sint convinsa ca daca nu le intilneam pe fete nu as fi prins eu curaj atit de repede sa am din nou bebe, si eu va iubesc pe toate!si merci. a, sa nu uit, eco de translucenta nucala se face intre a 11-a s jumate si a 13-a saptamina jumate, tie cum de ti-a facut asa repede? pe mine m-a trimis medicul la un laborator ca el nu avea eco performant, si nici nu face testele de singe! mare chestie nu e, se masoara spatiul la coloana in zona cefei, se cauta prezenta a unui os in nas, si cam atit, masoara capul, fatul, vede miscarile, si eu am facut testul!bafta la cumparaturi cu sora ta, si nu te obosi prea mult!

mirelush, daca cristina zice ca medicul face testul nu cred ca e nevoie sa te programezi altundeva! dar vezi sa fii in saptaminile in care se face acest test! daca vrei iti dau reteta de papanasi, si eu mi-am facut, vai ce buni au fost, n-am mai mincat de 1 an!plimbare placuta, e normal sa fii somnoroasa, asa eram si eu in primul trimestru!sint de acord cu tine 100% la ce spuneai de legatura dintre noi!

della, ma bucur f mult sa a iesit bine petrecerea copiilor, bravo! tot nu mi-ai zis ce rasa e catelul?

cristina26, iti stiu povestea, te-am felicitat ptr curaj la subiect, acuma iti urez bun venit, dar imi pare tare rau prin tot ce ai trecut! sarcina usoara sa ai, si aici poti zice orice problema ai legata de sarcina, ca fetele te asculta, te ajuta, te incurajeaza, dar niciodata n-o sa-ti zica sa nu mai scrii! toate gravi ne scriem aici oful, desi ne gindim citeodata sa nu necajim pe celelalte, niciodata nu ne-a zis nimeni nimic! fetele sint tare sufletiste si ne inteleg f bine! daca vrei sa te pun pe lista, trebuie sa-mi dai datele!e normal ce simti cu sarcina, fricile, tot, dar cum am mai spus nu avem de ales, trebuie sa mergem mai departe, cale de intors nu mai e!si mie mi-e frica, la toate ne e! ne-am pierdut acea inocenta, zilele astea ma gindeam Doamne sa-l tin odata in brate, sa-i numar eu degetele, sa-l ating sa-l vad ca-i bine!

michelle, sper ca esti mai bine azi!

va pup pe toate, duminica placuta!

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

cristina26, sunt mama unui ingeras care a plecat la 2 luni jumate (nascut prematur - pneumonie), iti stiu povestea, ti-am si scris o data la subiect, si crede-ma ca urmaream in fiecrae zi mesajele tale, mereu gaseai poezii frumoase, cantecele, poate ne mai pui si aici, noi, fetele de aici sigur o sa le intelegem si o sa le traim. Nu mi-a venit sa cred cand ma vazut ca ai ramas gravi asa repede, pe langa fetele de aici mi-ai mentinut si tu optimismul. Noi stim ca ingerasii nostri sunt cu noi in fiecare clipa, chiar daca au inceput pt. mine acum, dupa 10 luni, sa uit ore intregi de asta, si sa duc o viata cu ganduri normale, la sculare, indrum spre serv. cand trec pe langa biserica si la culcare cand ii aprind lumanare la patut gandurile sunt pentru el. Si in fiecare weekend ma duc la cimitir cu floricele, as merge mai des dar nu e chiar in oras, intr-un sat de langa, si-mi amintesc fetisoara lui luminoasa si pacea sufleteasca pe care a coborat-o in sufletele noastre dupa ce sufletelul s-a eliberat de trupusorul chinuit. Ingerasii nostri sunt mandri ca am reusit sa mergem mai departe si sa credem cu tarie in reintalnirea cu ei.

Della, sa-ti traiasca copiii sanatosi si sa te bucuri mereu de ei.

Fetelor care sunteti gravi, va rog aveti grija de voi, daca se poate nu mai mergeti la serv. si petreceti mai mult cu bbi sn burtici.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina26 imi pare foarte rau ca ai trecut prin asa ceva! Mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta si nu pot decat sa-mi imaginez durerea prin care ai trecut si prin care mai treci inca Nu stiu povestea ingerasului tau, dar vad ca e ingrozitor de trista Stiu ca e greu sa te bucuri de noua sarcina, dar sper din inima sa te ajute sa te vindeci si sa te faca fericita, in final! Sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos care sa-ti aline sufletul Ingerasul tau sigur vegheaza sa nu vi se mai intample nimic rau, tie si copilasului tau nenascut inca E greu pt cei care nu au trecut prin asa suferinte sa inteleaga si sa ne asculte! Din pacate ignorarea unui lucru nu il face sa dispara, dar ele isi traiesc fericirea sarcinii si le e teama sa auda ca se pot intampla si lucruri rele!
Da, Cristina_Ana, asta e: noi am pierdut inocenta si vom fi mereu in stare de alerta, cand e vorba de sarcina si de puiutii nostri Imi pare rau ca fetele de la odisee nu inteleg si refuza sa va lase sa va spuneti durerea, dar noi vom fi mereu aici una pentru alta


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Cristina26,Cristina_ana,imi pare tare rau prin ce ati trecut . Si chiar daca eu nu am inca un BB, sunt alaturi de voi si de celelalte fete care au trecut prin asa ceva. Imi inchipui ca nu exista durere mai mare decat asta. De aceea, ma rog sa fiti puternice asa cum ati fost pana acum si sa va ganditi ca DD are grija de voi si de noi toate ca sa ne tinem -ii sanatosi in brate si sa ne bucuram de ei. Si ca sa puteti sa treceti mai usor, ganditi-va ca BB din burtica simte toate trairile voastre si ca trebuie sa fiti calme, linistite si bucuroase ca el e in burtica la voi,ca sa se nasca sanatos si bucuros ca va are .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela La multi ani pentru copilasii tai! Cred ca a fost frumos la petrecere si au primit, cu siguranta, multe cadouri! Astept sa pui pozici


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Cristina, asa am auzit si eu de Disneyland, ca e superb. Si eu si sotul meu suntem ca doi copii, asa ca ne vom simti in largul nostru acolo! De abia astept! Sa stii ca si mie imi place tare sa gatesc, dar nici mie nu imi ies chiar toate din prima. Dar suntem tinere si avem o viata inainte sa ne perfectionam, nu?

Michelle, esti bine? Te simti mai bine acum?

Laura, stiam si eu ca si Cristina, ca e bine sa prestam din doua in doua zile atunci cd vrem un bebe. Dar nu am respectat intotdeauna

Flavia, mersi mult pentru reteta, nu am facut inca papanasii pentru ca nu am gris. Sincera sa fiu nici nu stiu daca exista aici, nu am cautat niciodata. Ieri m-am uitat in dictionar sa vad cum se spune in engleza, am gasit “semolina”, o sa ma duc la supermarket sa caut. Oricum, tin sa iti spun ca doar citind-o mi s-a facut pofta, asa ca de abia astept sa fac. Sa stii ca si eu sunt moarta dupa plaja si dupa ocean, cand am venit aici eram disperata, mergeam in fiecare zi, acum nici nu mai tin minte de cand am fost. Chiar vreau sa merg weekend-ul viitor. Tu mai ai de asteptat un an, dar o sa fie foarte frumos sa mergi cu toata familia la soare si apa!

Ladymina, l-ai facut prea repede, mai asteapta si tu un pic. Iti tin pumnii.

Chantal, e foarte bine ca ti-ai gasit mai multe activitati. Iti doresc multa sanatate si mai scrie-ne din cand in cand sa stim de tine.

Della, dar voi ati avut o petrecere pe cinste! Cred ca a fost tare frumos si copii s-au simtit bine. Sa va traisca!

Cristina26, m-a emotionat asa tare povestea ta. Doamne, prin ce durere ai trecut…Sper din tot sufletul sa ai parte de un copilas sanatos care sa iti umple golul din inima. Iti inteleg temerile, dar trebuie sa fii curajoasa si optimista! Stiu ca e foarte greu, dar sper ca aceasta sectiune a forumului si noi, fetele care in fiecare zi impartasim si bune si rele, sa te ajute.Eu nu am postat niciodata la odisee, nici atunci cand eram insarcinata si probabil ca nu o sa ma ingramadesc sa o fac nici atunci cand o sa raman din nou. Motivul e foarte simplu – am gasit aici cele mai sufletiste fete din lume, care m-au ajutat sa redevin optimista si sa nu imi pierd speranta! Sper sa te simti si tu bine alaturi de noi.

Fetelor, eu am avut un weekend foarte dragut. Aseara am iesit in oras cu niste colegi de la scoala si a fost frumos. M-am bucurat pentru ca de cand am venit in America nu prea am mai iesit asa cum faceam in Romania. Dar am noroc de colegi ok,, asa ca ne-am simtit bine impreuna. Astazi am stat numai in casa, dar a fost bine, ne-am odihnit, am gatit, am vorbit cu toata lumea posibila din Romania si bineinteles am citit forumul meu preferat.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!


Andreea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc din sulfet pentru primirea calduroasa. Sunteti niste fete minunate. Este atat de bine sa va am aproape.
O zi buna tuturor!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

14+

Mergi la inceput