Durerea unei pierderi de sarcina (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mirela nu-mi vine sa cred ce aud de la tine,cel mai bine este sa te duci sa faci analiza de sange si sa vezi valoarea ,dupa care sa mai faci o eco cu alt medic.Eu zic ca o a doua parere este bine venita.
Sunt alaturi de tine si te imbratisez cu drag.
O sa ma rog ptr tine si ptr bb sa fiti bine.
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Anca multumesc mult!

Beta hcg se poate face la orice ora? Am auzit ca se face si la Victor Babes,nu mai stiu cine a facut acolo.Ideal ar fi sa-mi dea rezultatul in aceiasi zi,nu cred ca mai rezist mult in incertitudinea asta!



Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mirela, draga mea, nu pot sa cred ce citesc despre tine! Nu am cuvinte! Poate e totusi o greseala a doctorului. Mai du-te si la altul pentru linistea ta. Bhcg eu l-am facut la Bioclinica si am primit rezultatul in 2 ore. Se face la orice ora din zi.
Te pup si-ti doresc numai bine.
Va pup si pe toate celelalte fete .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai de mine, Mirelus, nu se poate! Ma gandesc poate e prea devreme sa se vada bataile cardiace! Sigur asta e! Maine sa faci Bhcg-ul si sigur, sigur e in ordine! Unele fete din strainatate spuneau ca doctorii de acolo considera ca se depisteaza activitatea cardiaca pe la 9 saptamani. Tu cum te simti? Sa-ti faci un test de sarcina dimineata!

Flavia nu inteleg ce zici de 6 luni? Aaa, acu' m-am prins, ca m-am mai uitat o data! Te referi la o marja de eroare, care nu poate fi chiar de 6 luni, nu? Hmmm. Inseamna ca la mine nu merge calculul Esti de belea cu visul tau cu Sa-i zici sotului ca, daca il paste vreodata gandul la alta femeie, stii imediat! Glumesc, sigur nu-i cazul, ca va iubeste mult prea mult Astea-s vise date de hormonii sarcinii!


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mirela eu cand am fost la dr prima data la 7s mi-a spus ca nu se aude inimioara pt ca e prea devreme. Nu imi mai aduc aminte de la cate saptamani a zis ca se aude, dar oricum peste mai mult timp. Cand am fost la urgenta si mi-a pus acel aparat abea i-a gasit pulsul (inghetasem atunci pt ca asa a fost si cand am nascut data trecuta). Poate difera de la caz la caz sau de la aparat la aparat sau de priceperea dr. Ma rog pt voi sa fie totul bine. Daca a mai crescut e un semn bun.

Ileana 26+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Mirela ,nu ma pricep eu prea bine cu chestiile astea delicate dar asa cum zice si Ileana poate este prea devreme sa se auda bataile inimii.Incearca si maine in alta parte ,poate asa vei sta mai linistita si totul va fi ok.Stiu ca e usor pt mine sau pt alte fete si tie parca iti vine greu sa crezi asta dar trebuie sa fi optimista si convinsa ca totul este asa cum trebuie sa fie.Te pup si ma gandesc la voi 2 sa fiti bine.Doamne ajuta sa ne dai vesti bune!

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Mirela, stim ca toate ne dam cu parerea,dar si eu data trecuta cand am fost insarcinata si am mers la echo, aveam 6 sapt. mi-a aratat embrionul si mia spus sa revin la echo peste 3 saptamani, ca abia atunci ii aud bataile inimi.....asa ca zic eu ca ai toate sansele sa fie bine, pacat ca trebuie sa treci prin stresul asta, dar TREBUIE sa fe bine pana la capat de data asta......pupici si abia astept sa ne dai vesti bune maine

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, Nu pot sa cred, ma doare sufletul tare de tot pentru ca trebuie sa treci printr-un asemenea stres. Stiu ca este tare, tare greu, incertitudinea asta este cel mai greu de suportat. Poate ar fi bine sa asculti de sfatul Laurei si s-ai faci un test de sarcina. Oricum, maine neaparat fa-ti analiza de singe. Doamne, da sa fie doar o sperietura si maine sa ne dai o veste buna!
Maine o sa ma gandesc toata ziua la tine!

Cristina, 12+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Draga Mirela, sper sa fie totul numai o amanare a vestilor bune! Poate ai ovulat mai tarziu decat te astepti si de asta a aparut decalajul! Si sa stii ca am mai citit despre fete care au vazut inimioara mai tarziu si pana la urma a fost totul bine! Sa ne spui cum iese Bhcg-ul!

Flavia, am vazut pozele de la eco! Un frumusel nazdravanul tau! Si ce frumos ai povestit cum ti-a urmarit toate detaliile! Mi-au dat lacrimile de emotie! Abia astept sa ajung si eu la eco, pe 5 feb! O sa vorbesc cu doctorita sa nu ma mai programeze atat de tarziu, ca ma apuca toate pandaliile pana trec cele 4 saptamani! Imi pare rau de Dominic, dar partea buna e ca sunteti pe un trend ascendent! Mai aveti putin de luptat dar pana la urma va fi totul bine!

Andreea si Laura, sper ca luna asta sa ne dati vestea cea buna!

Bibyrox, e bine ca nu ti-ai pierdut speranta dupa primul test! E prea devreme si eu pornesc galeria sa fie cu noroc!

Ileana, ce mai faci? Dupa cum am promis, amm postat si eu cateva poze cu burtica mea! Sunt facute saptamana trecuta! Le puteti vedea aici: http://new.photos.yahoo.com/msemcu/album/576460762387243161 br /

Michelle, mi se rupe inima cand vad cat de mult suferi! Sa nu te gandesti niciodata ca nu ai fost o mama buna: ai facut tot ce era mai bine pentru fetita ta! La binele ei te-ai gandit cand ai luat toate deciziile! Sper ca timpul sa-ti aduca alinarea!

Cristina26, prin ce ai trecut si tu! Povestile noastre parca sunt blande prin comparatie cu a ta! Cand ai programare la doctor si ne aduci noutati despre bebe?

Nana, cum mai stai cu greturile? Tot asa greu e?

Pupici tuturor fetelor de aici ! Intru sa citesc si ce mai este scris in urma, ca am ramas codasa la citit!


Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Mirela ma rog pt tine sa fie totul bine ,mergi sa-ti faci analiza si poate reusesti o ecografie la un aparat mai bun.

Raluca

Mergi la inceput