Durerea unei pierderi de sarcina (15)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina26 spune:
Acum este o durere a bratelor goale... Lui Paul cu siguranta ii e mai bine acum, nu se mai chinue saracutul de el si poate ca si mie imi e mai "bine" acum, desi uneori imi e greu sa recunosc, sau sa constientizez aceas lucru. Imi amintesc ca sufeream atat de mult cand il vedeam ca e in atatea dureri. Imi amintesc ca intr-o noapte am plans si m-am rugat toata noaptea sa ma ajute Dumenzeu sa nu inebunesc... ma simteam atat de aproape sa o iau razna incat simteam ca se poate intampla in ori si ce moment (cred ca e cel mai urat sentiment pe care l-am experimentat in toata viata mea).
E mai bine asa si pentru mine, nu cred ca puteam sa il vad sa mai treaca prin alte operatii si prin atat de multa suflerita. Dar totusi imi e asa de greu sa nu il am aici cu mine...
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+
Pepsi spune:
cristina26, f trista si povestea cu mama pe care o cunosti. imi pare tare rau de durerea ta, din exterior spun ca ti-e mai bine si tie ptr ca ii e mai bine puiului tau acuma! as avea o intrebare, care sper sa nu te supere, ai stiut in timpul sarcinii de toate problemele?f mult imi plac cintecele!
cristina, nu ai cum sa ma superi, sint doar o mama care se agata de orice ca sa ramina optimista si pozitiva, ca sa reusesc sa imi tin puiul al doilea in brate!asa ca orice ma face sa gindesc pozitiv, gata e un semn! ca si craciunita, e drept c-a inflorit numa cind eram insarcinata cu Dominic, apoi deloc, sotul era s-o arunce, dar nu am vrut! planta asta am gasit-o linga cosul de gunoi cind am venit in Canada in 2003!si mi-e greu sa ma despart de ea! daca ramineam in Ro nu am fi avut niciodata casa ce am luat-o asta vara, e casa visurilor noastre, sintem aici de 3 ani si 7 luni, si am facut multe, il am pe dominic, sotul termina scoala in aprilie, vom mai avea un bebe, si ne-am luat casa asta, o visitasem cind eram gravi cu al doilea, cind am pierdut sarcina n-am mai vrut nimic, dar sotul a insistat s-o luam ca sa ma ocupe!si noi am luat credit de la banca!abia astept sa vina vara ca avem piscina!iti doresc sa va luati si voi ce doriti!ei acuma lasa ca esti deja pe lista, deci pe bebe asta il vei avea, doar tre sa ne punem pozele in albumul optimistelor!am tot felu de visuri ciudate, de ex azi noapte am visat ca ma insela sotul cu o roscata f frumoasa, si eu eram grasa si gravi si il aveam pe Dominic, sufeream mult in vis ca am mare incredere in sot! m-am trezit plingind.....sotul m-a luat in brate si mi-a zis ca nu ma va parasi niciodata!of, si cu dominic tot felu de vise idioate aveam!
cecilia, felicitari si sarcina usoara, si sa-ti tii bebelusul in brate!
hair, desi eu am pierdut sarcina la 12s, de cind am pierdut sarcina sint altfel!m-am schimbat, vad viata altfel, sint mai indulgenta, traiesc clipa, sint mai constienta cit de fragila e viata....imi pare tare rau ca n-a mers tratamentul ptr sotul tau!din cite am citit eu despre boala asta, cum ti-am scris si pe privat, stresul e la baza, ptr ca actioneaza direct asupra sistemului imunitar, si cu marele necaz sotului tau ii e tare greu,stresul e imens!poate un alt bebe i-ar mai ajuta la moral? la vindecare?niciodata nu se stie!
idaira, cum sa ne deranjezi, ca doar sintem aici ptr a ne ajuta una pe alta!of incearca sa te destresezi nu te mai gindi la facut copii o perioada, ia o pauza, de aia nici nu se prinde, e stres prea mare, iesiti un weekend tu si sotul, cu o ocazie, ia o pauza si de la sex, si de la numarat si tot, relaxeaza-te, bebe vine cind nici nu te astepti!curaj mult!
mina, mare figura esti cu testul, dar sa stii ca e prea devreme, asa ca eu imi continui galeria!
michelle, cum esti?te rog nu-ti pierde speranta!
fetelor care incercati va doresc sa se prinda,cele care ati prestat si acuma asteptati rezultatul va fac galerie si va astept cu II linii!noapte buna!
Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina26 spune:
Flavia, eu am avut o sarcina "ca la carte" dupa cum zicea doctorul meu. Toate testele (care au fost multe) au iesit in limitele normale. La ecografii nu s-a vazut nimic. Asa ca am asteptat un bebe perfect sanatos. Prima daca cand mi-a zis dr ca e bolnav ma gandeam "asta nu e gluma, asta chiar ca nu stie sa glumeasca" ...
Acum intr-un fel ma bucur ca nu am stiut. Daca stiam cine stie ce decizie luam, asa nu am stiut si am avut ocazia sa il cunosc pe printisorul meu.
Va pup dulce pe toate.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+
andreea16 spune:
Laura, sunt convinsa ca vei retrai bucuria sarcinii si ca iti vei tine puiul in brate cat de curand! De fapt simt ca noi, toate fetele de aici, vom simti intr-o zi bucuria de a fi mama. Doar ca noua ne ies lucrurile un picut mai greu. Te felicit pentru rabdarea de a sta o ora cu fundul in sus, eu ma plictisesc repede, noroc cu sotul, care imi tine de urat.
Cristina26, am plans cand am citit despre suferinta ta si a puiului tau. Doamne, cata durere…Te admir pentru puterea ta, ai fost si vei fi o mama extraordinara!
Flavia, ce bine ca nu mai esti stresata, te-ai linistit ca bebe e bine, imediat trec lunile si o sa il tii in brate! Ce figura esti si tu, auzi, sa iti visezi sotul cu o roscata…Cand el tocmai ti-a spus ce graviduta sexy esti..Sincer, nu cred ca ar avea cum sa te insele cu asa o nevasta langa el.
Cristina Ana, mult succes cu casa! Stiu ca e greu cu creditele, sa va ajute Dumnezeu sa rezolvati pana se naste bebe. Multumim pentru sfat, o sa tin cont, sa stii.
CeciliaL, felicitari!!!! Ai mare dreptate, trebuie sa nu ne mai gandim atat la bebe, trebuie sa lasam lucrurile sa curga. Iti doresc o sarcina usoara!
Idaira, te inteleg perfect pentru ca si eu faceam exact ca tine. Sotul mi-a reprosat in nenumarate randuri ca nu ii place ca facem totul calculate pana intr-o zi in care mi-am spus ca nu se mai poate asa. Si am inceput sa nu-i mai spun. Bineinteles ca eu calculez, asta nu pot sa nu mai fac, dar evit sa-i spun lui cand sunt in perioada fertile. Saracul, a cam invatat singur, asa ca mai vine si imi spune: se apropie per fertila, nu? Ii raspund, dar nu mai fac un caz important din asta. Si sa stii ca e mai bine asa. Incearca si tu, poate reusesti. Si eu imi pierd speranta uneori, ma apuca groaza ca nu o sa am niciodata un copil, dar imediat imi revin si imi spun ca nu renunt pana nu epuizez toate mijloacele. Eu nu pot sa cred ca unor persoane ca noi, care au atata dragoste de oferit, li se va refuza dreptul a a-si tine in brate copilasii. Nu pot si pace…
Ladymina, ma bucura optimismul tau. Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
Fetelor, va pup mult pe toate!
Andreea
ladymina77 spune:
Pupici matinali intr-o dimineata superba de iarna ,e superrr afara e zapada e mult soare ,zile ca astea pe mine ma umplu de optimism ,pe care sper sa vi-l transmit si voua si sa vedeti viata in roz pt ca daca nu ne-o facem noi fericita nu ne-o face nimeni.Calde imbratisari de aici din Tg mures voua tuturor:Mire,Flavia,Ioana,Ileana,Michhelle,Andreea,Cristina,Hair si daca am uitat pe cineva dam dubla imbratisare:)
mina
jojo_miha spune:
Cristina26 eu nu stiam cat a suferit bebe,imi pare foarte rau,Doamne cat chin,dar sunt sigura ca el de sus vegheaza asupra ta si a fratiorului.
Michelle nu trebuie sa te simti vinovata ai facut ceea ce a fost corect,in viata trebuie sa luptam sa avem ceea ce ne dorim,asa ca lupta si treci peste aceasta pierdere grea si lupta sa faci un alt bebe .
jojo_miha spune:
Michelle sper sa redau cum trebuie o povestioara"era o mama care si-a pierdut copilasul si intr-o noapte a avut un vis,era in Rai si erau multi copilasi ,dar ei ia atras atentia unu,care era intr-un colt se duce la el si-l intreaba ce are de ce sta acolo,si copilul i-a raspuns,eu sunt copilul tau si eu am in mama o lumanare ca sa vad sa ma duc la ceilalti copii,dar lacrimile tale o sting si eu nu pot ajunge la ei,nu mai plinge mami...i s-a parut asa de real visul ca de a doua zii de cand s-a trezit nu a mai plins"
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Am intrat pe fuga sa va spun ca astazi merg din nou la eco!Am asa emotii,abia astept sa treaca timpul. Ma duc sa ma pregatesc.
Trebuie sa citesc din urma ca vad ca ati scris ceva!
Va pe toate si va doresc o duminica placuta!
Mirela8+
Our little Miracle!
bibyrox spune:
Mirelus tinem pumnii!! Cum te intorci sa intri sa ne zici ce-ai facut!
Flavia sa fii sigura ca voi intra si cand voi fi !
Michelle ce faci??? Cum esti?? te-ai mai linistit?
Mav iti multumesc din suflet!!! Sti tu pt ce!
Dupa calculele normale... maine ar trebui sa vina uratzii! Din pacate am uitat sa iauun test sa-l fac maine dimineata si astazi nu cred ca mai am de unde sa-mi iau! Dar daca nu vin maine o sa fac un test poimaine!
In rest.. ma simt bine! Doar ca aseara cand am ajuns acasa pe la 10:30 am descoperit ca eram inundati! Noi stam la 7 si uneia de la 9 i s-a spart teava. S-au inundat pana la et.4! Dati-va seama in ce hal curgea!! Exact ca la robinet! Norocul a fost ca a venit aia acasa pana la urma ca ajungeam sa-i spargem usa. Nu mi-a fost frica decat de calculator ca a curs exact unde tinem electronicele... Prelungitorul plutea! Pana la urma am terminat de strans pe la 2 noaptea si cu ocazia asta am facut si curatenie generala! Norocul nostru ca avem gresie!!!
Cristina te rog muuult mai spune-mi odata cum iau Duphastonul!!! Am inteles ca din ziua imediat urmatoare ovulatiei dar cat timp?? Si cum se ia? Vaginal sau oral? Imi trebuie reteta? Ca am uitat!! Iarta-ma!!! Sa nu te superi pe mine!!
Va pupic pe toate!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Laura Ioana spune:
Mirelush sa ne tii la curent cu vizita la doctor! Iti tin pumnii sa vii cu vesti super!
Cristina26 esti o femeie de admirat! O mama puternica si iubitoare, care a facut ce a fost mai bine pt copilasul ei! E ingrozitor prin cate a trecut micutul Paul, dar acum si-a gasit linistea si nu mai sufera! Sper sa nu consideri ca te bat la cap, vorbele mele sigur nu te ajuta, dar ma bucur sincer ca ti-ai acordat inca o sansa
Flavia saru'mana pt calcul. Zi-mi, te rog, la sarcina mea cu fetita am ramas insarcinata in iunie 2005, se potriveste cu calculul?
Andreea io stau cu perna sub fund si mai mult, uneori, ptc punem cate un film la DVD si stau asa, ma uit printre genunchi
Biby cum sa uiti, muica, sa-ti iei test!!! Si vrei sa ma tii asaaaa pe jar pana poimaine???? Sigur sunt farmacii deschise, am auzit fete zicand ca si=-au luat clear blue de la carfurr nush care! Poate gasesti un test si-l faci dimineata, ce zici?
Michelle sper din inima sa te fi ajutat povestea lui bebe Paul al Cristinei26.
Idaira imi pare rau ca treci prin asa momente grele! De ce nu incerci, cum te-a sfatuit si Flavia, sa iei o pauza de la tot! Faceti ceva impreuna care sa va faca placere, gandeste-te la ceva ce ti-ai dori tu sa faci, sa ai (in afara de bebe)! Forteaza-te un pic sa iesi din starea asta depresiva, ca-ti faci numai rau! Trebuie sa fii sanatoasa si vesela ca sa vina bebe la tine, nu?
Poze Laura