Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by almo

dia1609 fata mea nu a mai vrut sa bea din sanul stang aproape o luna. plange imediat ce-l lua in gura. m-am gandit ca poate ca vine prea cu presiune. aproape ca nu mai aveam lapte la el. m-am tot muls sa nu raman fara lapte.apoi intr-o zi i-am dat din sanul stang in pozitia culcat si surprinzator a baut. de atunci il ia fara probleme. totul e sa nu renunti si sa insisti.

7 saptamani
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album

Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani/photo?authkey=rBhwKTcjFhM#s5011557165555648642
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

almo, Oana nu vrea tzitzi nr. 2 indif. care e aia_ dreapta sau stanga... ca daca nu o vroia pe una anume, mai intelegeam, ziceam ca are ceva personal cu ea :)

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by madaluta
Mirona: de ce te complici sa stii cati ml bea Karina? Cand o alaptai la san stiai exact? eu am ajuns la concluzia k nici nu mai trebuie sa notez , caci oricum tot cat vor ei mananca...Nu pot sa ii dau cu forta dc intr-o zi a mancat mai putin , dar nici nu-l pot opri daca in alta mananca mai mult.

Madaluta sa-ti spun de ce. Pana acum alaptam - deci nu ma interesa ce si cat papa - important era sa se sature - desi nu reuseam doar cu sanul s-o satur.
Acum de cand a scazut lactatia - fac la lapte praf ... cand prea mult - cand prea putin ... arunc la lapte de nu mai stiu de mine.

Cand fac 90 - mai vrea si tre sa fug pana la bucatarie sa mai fac - pana ma intorc ba o vomitat pe ea, ba nu mai vrea sa mai bea si restul.
Cand fac prea mult - 120 ml - papa doar 75 - 80.

Zau ca nu mai stiu nici eu cum sa fac. Asa ca incerc sa-mi notez cat bea la fiecare masa - fac asta cateva zile la rand - si apoi estimez cat lapte sa fac la fiecare masa - sa nu se mai repete fazele de mai sus.

Of Of Of

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

dianocica, ne-au placut tare mult pozele cu dedicatie... si lui Oana ... sa vedem ce zice tati cand afla ca are fata pretendent deja ... cred ca nu se asteapta la asa ceva are freza ca si Oana, zburlita... manca-l-ar mama ce frumos ii pletosu'! si grasunel, si cuminte foc, ca l-am vazut io cum doarme, in ciuda rauvoitor

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Iarasi am dileme: vreau sa-l scot pe luchitza la plimbare, dar cam bate vantul.. macar 30 de minute tot l-as duce.... ce ziceti?
Roxana, si al meu e super activ in timpul zilei.. nici eu nu mai stiu cum sa-l distrez.. cel mai mult ii place cand dansam.. il pun pe pat si ii misc piciorusele in ritmul muzicii si asa facem si gimnastica... trebuie sa incerc si eu oglinda, desi cred ca e prea mic inca...
Diseara avem chef mare.. nici nu stiu unde incap invitatii la mine in mansarda... ii duc si in vecini..hehehehhee.... sper sa fie cuminte, dar daca nu este, o sa aiba cine sa-l legene in plina criza de colici.
Luca tare mancacios.. la 5 mese ii dau 90 ml, dar la 2 120... oare e prea mult? Trebuie sa ajung si eu la pediatra sa vad ce spune..
Gata.. se apropie ora de masa.. imi da deja semne ca ii este foame
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

chris, merci .. trimis pm inapoi

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur

Iarasi am dileme: vreau sa-l scot pe luchitza la plimbare, dar cam bate vantul.. macar 30 de minute tot l-as duce.... ce ziceti?
Roxana, si al meu e super activ in timpul zilei.. nici eu nu mai stiu cum sa-l distrez.. cel mai mult ii place cand dansam.. il pun pe pat si ii misc piciorusele in ritmul muzicii si asa facem si gimnastica... trebuie sa incerc si eu oglinda, desi cred ca e prea mic inca...
Diseara avem chef mare.. nici nu stiu unde incap invitatii la mine in mansarda... ii duc si in vecini..hehehehhee.... sper sa fie cuminte, dar daca nu este, o sa aiba cine sa-l legene in plina criza de colici.
Luca tare mancacios.. la 5 mese ii dau 90 ml, dar la 2 120... oare e prea mult? Trebuie sa ajung si eu la pediatra sa vad ce spune..
Gata.. se apropie ora de masa.. imi da deja semne ca ii este foame
Pupici

www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

varsta Luca

daca bate vantul tare, poti sa pui husa de ploaie peste carucior... daca nu ai, mai bine nu-l scoate pe vant puternic ca Oana s-a ales cu muci de la o iesire din asta pe vant, si de atunci nu mai scapam de ei, ca e f. cald si aerul uscat in camera la ea... si uite asa cercul vicios ...
eu tocmai am cumparat husa de ploaie sa o pot scoate si pe vant ... ma incumet azi sa vad...
despre jucarii, Oana e inebunita dupa carusel, vorbeste cu maimutoii aia in nestire, ii mai place ursul cantator Danutz si mai nou, mainile ei

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dia, merci... nu avem husa si vreau sa cumpar... de unde ai luat? am nevoie de husa din aceea universala...
Inca o intrebare (Asiza intreba, dar nu-i mere netul): ce ati dat ptr diaree? scriu cu o mana, cu cealalta tin bibe hehehehe
Pupici

www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

sant singura de doua zile acasa,respectiv de ziua mea pana azi la ora 17-18......socrosenia a dormit la mine si m-a ajutat....respect.....de ziua mea nu am facut nimic special,niste prieteni m-au vizitat,am primit cateva cadori dragute si flori frumoase....dar se pare ca azi sotul meu vrea neaparat sa sarbatorim.....nu prea am chef dar daca el tine neaparat,atunci ma conformez....nu-mi strica o iesire la un restaurant grecesc apoi intr-o disco sa-mi casc ochii.....ca de dansat...sant capra batrana....

nimic nu am primit mai frumos decta urarile voastre pt care va multumesc din suflet si m-am bucurat enorm de mult sa vad ca nu m-ati uitat.....foarte frumoase cuvinte si urari mi-ati facut,chiar m-am emotionat cand e-am citit.....va pup pe toate si va iubesc ca santeti ale mele toate...

as vrea sa raspund la mai multe fete dar scriu deocamdata numai ce-i IMPORTANT

doua vorbe rapid referitor la pliuri(solduri).....eu in spital il primeam pe pascal,cand mi-l aducea din camera copiilor foarte curios impachetat.....nu stiam de ce si eu il despachetam inapoi.....nimeni nu-mi spusese nimic pana nu m-am internat cu amandoi in clinica de copii.......si acolo m-a lamurit
impachetati-va bebeii numai cu un singur pampers si peste pampers un scutec in forma patrata pe care vi-l puteti singure imagina cum trebuie impachetat(ca un chilotel) si strans.....dar atentie nu prea tare.....il faceti prima data in forma de romb,indoiti varful care e sub fundulet pana peste talie,caoltul dintre picioare il indoiti iarasi pana ii vine peste burtica de e egal cu celalalt colt indoit de sub poponetz.....apoi colturile laterale le inveliti unul peste altul ,apoi le prindeti cu leocoplast sau orice alta banda care prinde sa nu se desfaca......o sa ajute foarte mult....chestia asta regleaza soldurile....eu l-am purtat pe pascal asa pana la urmatorul termin la ortoped....i-a facut ecografie la solduri si mi-a spus ca nu mai este nevoie de acel scutec....va promit eu ca totul va fi ok.....

CHINICO.....si eu am avut probleme cu sophia,referitor la acele firicele de sange in kk.....m-am speriatz de moarte si inca sant....joi mergem la doctor sa facem vaccinul si intreb si asta....numai ca....culmea,aseara am citit intr-o carte ca acele firicele de sange inconjurate de o parte gelatinoasa(ca niste mucisori) apar in cazul in care lapticul primit nu ii prieste in mod special,si trebuie schimbat lapticul....acuma,spun si eu ce am citit....dar joi dupa ce aflu informatii,intru sa-ti spun.sophia nu a avut mult si nici des.....dar de vreo 2-3 ori am observat......

revin maine,cand sotul mi-e acasa si pot bantui mai mult pe forum....
pupici de la PASCAL si SOPHIA pt toti haiducii si toate printesele!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Cam tarziu ,dar am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI bebeilor de ASIZA YAGMUR PITIKOT MIRUNA25 ELISE Sa va traiasca bebeii mari sanatosi si frumosi!
Fetelor ati auzit sau folositi careva ceai de colici de la MILUPA(am inteles ca e cu musetel mai multe nu stiu)si am inteles ca e bun,daca stiti careva dati-mi si mie de stire
Si inca ceva...cum procedati cu masajul cu ulei de bebei il faceti inainte sau dupa baie?

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e grav, fetelor-cautam capitolul nostru la odisee si normal ca nu am gasit nimic...pai daca la 20 si ceva de ani faca asa, la 50 ce ma mai asteapta?!?

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput