Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

[red]ruxandara [/red, nu am retinut cine a scris ideea cu suzeta, dar nici nu ma gandesc ca tu ai putea sa-l lasi nesupravegheat pe bebe cu suzeta in gura pe burta. eu sunt putin cam stresata. merci ca nu te-ai supa'. am sarit prea repede. trebuia sa ma fi gandit inainte sa vorbesc
e nasol cu suzeta asta dar pe nicole o linisteste f bine. ea si cand vrea sa doarma e tare agitata da din maini mai ceva ca ceausescu.si atunci o tin de maini ca sa adoarma, minute in sir, ca se sprie cand tot si le agita, si cum pot cu un deget, ii mai tin si suzeta sa nu o scape.

7 saptamani
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album

Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani/photo?authkey=rBhwKTcjFhM#s5011557165555648642
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

la multi ani
Adrian de Pitikot
Bogdan Cristian de Miruna25
Lisa de Elise
Denis Cristian de Asiza
Luca de Yagmur

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

dia1609 fata mea nu a mai vrut sa bea din sanul stang aproape o luna. plange imediat ce-l lua in gura. m-am gandit ca poate ca vine prea cu presiune. aproape ca nu mai aveam lapte la el. m-am tot muls sa nu raman fara lapte.apoi intr-o zi i-am dat din sanul stang in pozitia culcat si surprinzator a baut. de atunci il ia fara probleme. totul e sa nu renunti si sa insisti.

7 saptamani
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album

Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani/photo?authkey=rBhwKTcjFhM#s5011557165555648642
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza....multumim de complimente....eu sunt cam umflata inca dar sper sa dau jos kg care sunt in plus.....Tortul l-am facut la o cofetarie de la noi....toata lumea mi-a zis ca nu am nevoie de tort la botez dar eu le-am zis ca odata imi botez fecioru...!..
Si eu am vazut pozicile voastre si Denis e asa de grasunic....sa stii ca are ochii tai.......si fii tare...si asa avem zile mai bune...mai proaste...!
Dandusa...eu de aia va intrebam...la mine dupa ce mi l-a adus in salon...in fiecare dimineata venea pediatra....il dezbraca gol...il consulta...il cantarea...ii verifica fontanela...il intorcea pe o parte si alta si asta tot timpul cat am stat in spital...si am vazut cum ii intindea piciorusele si ii verifica pliurile...si chiar asa sa nu se uite la bebei....ce medici sunt astia...merita impuscati......Sa fie bine maine la botez...si sa fie intr-un ceas bun crestinarea Crinutzei....
Madaluta....eu stiu ca poti sa iei antibiotic dar nu stiu exact de care si algocalmin sigur poti lua.....
Noapte Buna mamici.....sa aveti o noapte linistita....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

multumesc fetelor pt urarile de LA MULTI ANI!
YAGMURsa-ti traiasca si tie bebelasul si sa te bucuri de el multa sanatate,a-ti facut vaccinul?

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

madalutza - poti lua agocalmin linistita, inclusiv fiola (are efect mult mai bun si mai rapid) si antibiotic poti lua linistita ampicilina (noi astea le luam in spital dupa cezariana si alaptam). Asa ni s-a recomandat si pentru acasa "in caz de".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

iaca ies si eu la interval dupa una dintre zilele acelea...

nu a dormit bblina mai mult de o juma de ora azi... cred ca din cauza vantului care trece cu vitejie si pe la noi prin apartament, aerul a fost f uscat si cred ca ii era mereu sete. Ca sugea cate 10 min si adormea de obosita, dar nu tinea mult, ca in juma de ora iar plangea... of-of. Bine ca au rezistat sanii mei. Acu iar a adormit, sper sa o tzina pana dupa 4 cum era programul nostru cel vechi si bun.

merci miro, asiza si dandusa de intampinare

si acu fug la somn ca deja ma uit printre dintzi

pup toate fetele si bbii pe manutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multi pupici la mamicile care ne-au urat pentru implinirea varstei de o luna. Luca a fost totusi cuminte ieri, super activ toata ziua de nu am apucat sa dorm mai deloc, dar totusi nu a plans chiar atat de mult de la colici. Se pare ca noi avem criza de burtica seara de seara.... eu sper sa nu tina chiar 4 luni.
Dia, abia luna viitoare mergem la vaccin. Eu am cumparat deja vaccinul si-l tin la frigider, desi nu m-am consultat cu pediatra. Sapt viitoare mergem si noi la control ca nici macar nu stiu cate kile are Luca.
Dandusa, succes astazi la crestinarea Crinutzei. Asteptam poze!!
Bamboletta, sper sa nu va tina mult colicii... am si eu nevoie de speranta ca trec totusi pe la vreo 2 luni... ca altfel
Cand ma gandesc ca in aprilie ma intorc la job; ma si vad dimineatza cu o cana de cafea intr-o mana si un Red Bull in cealalta...
Pup toate mamicutze si bb-ii si va urez o sambata insorita, fara vant, cu mult soare...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata! Clujencele vad ca monopolizeaza discutiile! Yagmur, Marcela
Chiar asa, Marcela, stiu ca tu ai initiativa si originalitate, ia spune-mi, te rog, cum sa fac sa imprim piciorusele si manutzele lui Davidutz pe o foaie in album??? Ca am incercat sa trasez conturul cu un creion, dar nu iese nimic spectaculos. M-am gandit la o acuarela non toxica sau ceva de genu', colorez picorusu' si apas pe hartie.Nu e o idee buna? Da' nu prea cred ca se gaseste asa ceva. Poate imi dai o sugestie mai buna! Saru'mana!
Fetelor, ma tot gandesc, acum ca David nu mai doarme aproape deloc peste zi si are tot timpul chef de joaca, ce jucarii sunt mai potrivite pentru bebe de 2 luni?Eu am tot felul de ursuleti care canta, soare muzical, o papusa turbata, dar mi se par mari si nu sunt foarte atractive pentru un bebe asa mic. Voi ce ati observat ca le atrage atentia si ii incanta pe bebeii vostri de 2 luni?
Am citit despre faptul ca reflectarea propriei imagini in oglinda ii amuza pe mititei si chiar asa e ! Rade David al meu cu gurita pana la urechi cand se vede in oglinda!
Dandusa, cred ca la ora asta esti emotionata si fericita! Sa fie intr-un ceas bun botezul Crinutei! Azi vei veni acasuca de la biserica ..cu o micuta crestina!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Cine imi poate spune si mie daca pot lua algocalmin si antibiotic daca alaptez? ma doare o masea de mor si pana maine nu cred k rezist dc nu iau nimic. astept un raspuns cat mai urgent....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

algocalmin nu e voie... doar paracetamol ... si antibiotic, depinde ce... intreaba pediatra sau cauta pe net ce e voie... multe sunt interzise in alaptare si oricum schimba gustul laptelui
sper ca nu ti-am raspuns prea tarziu

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput