Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
dianocica spune:
dia am pus pozee. zicea cineva acum vreo 2zile de un umidificator cu abur rece, cel mai ieftin...si ok..dar nu mai stiu...tre sa cauti...sau te ajuta fetele
asiza, yagmur pt flacai si pt mamici
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
roxanica2006 spune:
dolores, am remarcat si eu ca toti baieteii seamana leit unii cu altii, parca ar fi gemeni, ai dreptate. Si regasesc si la ai vostri gesturi, mutrite, pozitii pe care le vad la David al meu. Doamne ajuta-i pe toti sa creasca amri si sanatosi!
A fost pediatra si am intrebat-o de cutele astea de la picioruse ca ma tot intrebam si eu.. cum sta treaba la puiul meu. Mi-a zis ca relevanta in sesnul existentei ori inexistentei displaziei asteai, sau cum se numeste, e o radiografie ce se face la 4 luni parca. faza cu ...cutele poate fi inselatoare. Asa ca poate va stresati degeaba, Dandusica, ce zici? oricum tu esti puternica si Crinutza la fel!
Miercuri facem si noi vaccinul, am emotii, sper sa fie si la noi nine, fara prea multe efecte secundare.Pediatra ne-a recomandat PENTAXIM , dar nu a prea insistat sa comandam vaccinul, a zis ca e ok si asta de stat.
Intreba cineva despre momentul in care bebe isi tine bine capul. David al meu face maine doua luni si azi a fost prima oara cand si-a tinut capul bine si mult timp, ma refer stand culcat pe burtica. Asa ca la o luna e prea repede si nu cred ca e motiv de ingrijorare.
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
almo spune:
fetelor stiti careva daca e un subiect activ despre dieta Montignac aici pe forum ca m-ar interesa sa vad ce mananca fetele acolo. eu nu prea am idee ce sa-mi fac de papa dupa dieta asta. nu am mai slabit deloc de 2 luni si am 10kg in plus. ma simt asa de grasa!
7 saptamani
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album
Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani/photo?authkey=rBhwKTcjFhM#s5011557165555648642
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
Mirona spune:
almo - fetele de la Monti au ajuns deja la capitolul 82.
Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92245
SUCCES.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
ruxandra_sb spune:
Intru si eu repede sa zic un intarziat puilor lui Yagmur , Asizei si Elizei.
Dandusa, pe pariu ca Crinuta n-are nimica?
.. sper sa nu ma fac de rusine...
Revin totusi: pediatra te-a bagat in sperieti doar pe baza pliurilor inegale sau a si auzit ceva suspect cand i-a facut manevra Ortolani?
Sa fie intr-un ceas bun maine, botezul Crinutei.
10 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
bamboletta spune:
Salutare fetele
Sunt Antonia mi-a plans azi toata ziua se pare ca sau intors colicii nu stiu ce sa mai zic nici in brate nu tacea oricum o intorceam cum o puneam incepea am inceput sa-i dau iar gripe water
M-a enervat si tati ca de ce nu i-am mai dat gripe ca de asta plange
azi nu mi-am facut exercitiile dar parca nu mai am nici un chef
am verificat si eu pliurile Antoniei e totul ok oricum le verificase si in maternitate dar m-am mai uitat o data
pt.bb-ii care i-si serbeaza ziua
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
bamboletta spune:
Dandusa-sa fie intr-un ceas bun botesul si sa iasa totul cum va doriti voi
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
desiree spune:
..si pliurile noastre sunt ok !!!
fetelor, e nebunie generala cu pliurile astea !
eu zic totusi ca medicii stiu cand sa atraga atentia si cand nu !!!
asiza, la multi ani pt al mic Denis
yagmur, la multi ani si tie pt al mic Luca
dandu, sa va fie intr-un ceas bun !
sa va fie sanatosi !
desiree si bebe Octavian
pozici
aka spune:
Adrian de Pitikot
Bogdan Cristian de Miruna25
Lisa de Elise
Denis Cristian de Asiza
Luca de Yagmur
Dandusa sa fie intr-un ceas bun crestinarea Crinutei.
Pupici si noapte buna fara colici .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
madaluta spune:
Cine imi poate spune si mie daca pot lua algocalmin si antibiotic daca alaptez? ma doare o masea de mor si pana maine nu cred k rezist dc nu iau nimic. astept un raspuns cat mai urgent....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius