Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
Chris80-si eu ieri va cautam la odisee si m-am uitat de vreo 3 ori pe prima pagina apoi si pe a doua mai aveam un pic in intram si la a treia dar mi-am dat seama ca sunt la odisee si am 24 de ani
Fetelor oare voi ramane asa uituca?sunt aeriana uituca am lapsusuri,cele care a-ti mai nascut?ne vom reveni?sau ramanem asa?macar sa stiu sa ma resemnez
Mirona-si eu am terminat cu alaptarea la san era f obositor pt amandoua pt ca aveam lapte putin asa ca acum papa doar lapte formula Humana1 si la fel patesc arunc f mult din cauza ca odata papa mai putin apoi mai mult si tot asa dar bine ca papa si e sanatoasa
m-am uitat la poze ce frumoasa e Karina
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
luly spune:
Salutare fetelor!
Chris sa stii ca nu esti singura.Am facut si eu cateva vizite pe la odisee si va dadeam disparute .
Mirona mii de pupicii
Stii ce bine adoarme Isabela pe cantecelele din mail .
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze
dolores spune:
madaluta eu stiu ca nu e voie algocalmin,atat in sarcina cat si pe perioada alaptarii
ATEN#354;ION#258;RI SPECIALE
Sarcina #351;i al#259;ptarea
Studiile preclinice efectuate la animale cu doze mari de metamizol au pus în eviden#355;#259; efecte teratogene. La f#259;t exist#259; riscul afect#259;rii hematologice. Administrarea metamizolului înainte de na#351;tere poate provoca închiderea prematur#259; a canalului arterial. Ca urmare a datelor prezentate, administrarea metamizolului este contraindicat#259; în primul #351;i în ultimul trimestru de sarcin#259;; în trimestrul al doilea se poate utiliza numai dac#259; este absolut necesar.
Metaboli#355;ii medicamentului sunt elimina#355;i în laptele matern; datorit#259; riscului mielotoxic, în urm#259;toarele 48 ore dup#259; administrare se intrerupe al#259;ptarea.
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Yagmur spune:
Vrem si noi cantece de leagan.....
Nici n-am intrat bine pe forum ca a si dat alarma de foameeeeeeeeee
Am fugit... pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
Mirona spune:
Fetelor mii de pupici inapoi - Kara intr-adevar este o frumoasa - ne minunam si noi pe zi ce trece cat e de frumoasa - si nu stim cum de a iesit atat de frumoasa - a luat ce a fost mai frumos de la noi - si a iesit o minune de copil.
Tzuc-o mama pe ea de frumusica. Zau ca rupem gura targului cu ea. In grupul de mamici timisorence avem numai baietei - deci am de unde alege ... dar tare mi-ar place sa-mi gasesc si pe aici o cuscra.
Deci: scot fata la prezentat - care se ofera???
v-am pupacit pe toate
P.S. olores - pupici speciali. Cum esti? Esti mai bine acum?
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
bamboletta spune:
Fetelor ma uit la supernanny si nu-mi vine sa cred ce copil rau si alintat merita o bataieeeeeeee eu nu sunt adepta bataii dar cand il vad cum face mi se ridica parul parca e posedat asa face
poze
varsta Antonia
bamboletta spune:
saraca menajera o face in toate felurile ii zice ca o omoara,o bate cu matura,ii da cu jucariile in cap eu nu as sta cu un astfel de copil nu stiu cum rezista femeia acolo o compatimesc
poze
varsta Antonia
porumbita80 spune:
BUNA FETELOR
BAMBO si eu a vazut emisiunea supernani si vorbeam ca o timpita singura cu pustiu ce copil Doamne fereste de asa copil, parintii sunt cei mai vinoveti chear asa educatie da-l incolo de treaba.
Pustiu meu azi a baut apa nu mai stiam ce sa-i fac ce-i dadeam scuipa si plingea si baga pumnul in gura zic ma da sa incerc poate vrea apa si uite ca asa saracutu a baut cu o sete de om mare tocmai imi era ciuda pe mine ca tin copilu insetat.Am zis daca ii dai lapte de al meu atunci nu are cum sa vrea dar uite ca saracutu asta a vrut.Acum doarmeneintors
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
Catalina spune:
Buna fetele, mai intram si noi sa mai invatam de pe la voi.
Miro si Bambo, si noi tot Humana 1 dam si ii fac 120 de ml. De cele mai multe ori il bea pe tot si tot plange de foame dar eu nu ii mai dau ca imi e sa nu il indop prea tare. Azi a avut o masa la care a mancat doar 90. Mananca 5 mese in 24 de ore.
Miro si io fac tot felul de notite dar ... nu prea imi folosesc. Si noi am aruncat mult, noroc ca e bebelul reglat.
Voi ce faceti, treziti bebeii la 3 ore? Ca al meu doarme tun si nici nu reusesc sa il trezesc. In ultimele doua zile a inceput sa regurgiteze mult lapte, sa zic ca vomita, nu stiu care e diferenta. Ma gandesc ca e tocmai din cauza ca il trezesc si stomacul lui nu e gata pt inca o tura de lapte. Offf.
Voi cum procedati?
Catalina
alexandra_25 spune:
Buna fetelor....eu nu am avut azi timp...m-am facut fata harnicuta...am facut mancarica...curatenie...am avut reprize dese de alaptat...ragait...schimbat si acum sunt frantaaaaa.....!
Roxanica....daca vrei iti dau eu un site unde gasesti un ghips special si ii poti face mulajul mainii sau a piciorului!
Pupici dulci!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze