Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Neata am dormit de la 1 la 7 si apoi de la 8 la 10 si tot as mai fi dormit
Am sunat pediatra si vineri la ora 10 mergem si noi la vaccin mau luat emotiile deja
Va mai stresez si eu cu intrebarile pt botez
1.O imbrac pe Antonia cu rochita de botez de acasa sau acolo dupa ce o scoate din apa?
2.Nasii au luat hainute,lumanare,prosoape ar mai trebui sa cumpar si eu ceva? Mark de Alexandra
Daniel de Dbunny
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2
luna 3
varsta Antonia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Dandusa-unde e programul cu exercitiile? Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2
luna 3
varsta Antonia
![](images/user_woman.png)
carla2005 spune:
Fata mea si-a descoperit manutzele...se uita la ele si apoi le baga in buritza, pe amandoua o data si bineinteles ca se umple de saliva! E de coma, eu mor cand o vad, plus ca face niste fete cand e nemultumita ...lasa buzica de jos si se incrunta si eu cu sotul ne punem pe ras in loc sa calmam fetita !
Ne laudam ca suntem cuminti, colicii au disparut ca prin minune...insa ii mai pun inca 5 picaturi de sab simplex in biberon ca sa ia spuma laptelui si 10 picaturi de bonisan de 2 ori pe zi, de ceaiuri nu se mai atinge! Azi am avut si o mare reusita...a facut fetita kk singurica fiindca de 2 saptamani nu face decat cu termometru!
Va pup, va citesc constant insa nuprea mai am timp sa intru pe calculator deoarece e sotul in concediu si invata nu stiu ce programe si nu am loc de el!
carla2005 de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
dolores spune:
ruxandra iti multumesc tare mult
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
dia_bi spune:
buna fetelor!
tocmai am culcat-o pe bianca si m-am gandit sa scriu acum ca mai tarziu nu se stie,aseara a durut-o burtica f.rau nu mai stiam ce sa-i fac si intr-un final a adormit pe la 12
in legatura cu vaccinul noi reactii adverse nu am facut dar i-am bagat un supozitor de paracetamol imediat dupa vaccin(asa mi-a spus pediatra),s-ar putea sa fie putin mai agitat,si sa se inroseasca zona unde ii face vaccinul,pune-ti compresa cu spirt
va urez succes tuturor care le face-ti vaccinul,tin minte ca si eu am avut niste emotii cand l-am facut,noi m-ai putin si-l facem pe cel de 4 luni
v-am pupat si poate mai reusesc sa intru azi
9
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Yagmur spune:
Neatza,
Mayaione si Miki - insanatosire grabnica micutilor vostri. Ma doare sufletul cand citesc despre bb-ii bolnaviori....
Bamboletta - e atat de dulce Antonia ta; si cum sta ea cuminte pe animalutze... ce sa mai zic, e o scumpa...
Roxana - super poze...... l-am admirat pe David.. si ce frumos zambeste el la mamicutza lui
Gina - felicitari ptr botez
Dandusa - tare mandra fetitza ta...
Marcelac - am vazut carusel din acela ptr pat pliant, la magazinul de pe iuliu maniu... (casa galbena - parca bebe center se cheama). Costa 140 RON (l-am vazut cand eram gravida prin decembrie)
Donia - ai o mandrete de fetitza....
Ralumat - Luca a plans tare rau cand i-am dat pe linguritza Gripe Water. Nu am mai incercat de atunci....
Iarasi am scris pe fuga... Luca abia a terminat bibele.. si vomita...
Am fugit..
Pup restul fetelorYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
Dia1609 spune:
dandusa, a fost tare frumoasa Crinuta la botez... ce rochita frumoasa avea, rozulica, pantofiori asortati, si ochioasa rau.... am si eu un pitic: unde i-ai gasit ciorapei sa-i vina asa de bine?
mi s-a facut frig cand am vazut cum o tinea preotul in pielea goala, de aia astept eu primavara pt botez... cand ii aud cum zic ca nu racesc copiii in biserica - eu stiu copilul unei colege care a facut pneumonie dupa un botez in pielea goala iarna (deh, biserica neincalzita) si preotul tot asa i-a zis mamei... eu ma duceam sa ii dau 2 dupa cap
bambo, frumusica foc bebelina ta ... si seamana tare cu mama
Dia de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
marcela, e bun pediatrul vostru... sa stii ca functioneaza metoda, e verificata.. si eu am mai scos-o pe balcon pe Oana cand tipa si nu o mai linistea nimica .... chiar si un geam deschis larg e bun, tace malc.... si cu cat e mai frig afara cu atat mai bine, dar ce ne facem la vara?
Dia de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dianocica spune:
buna fetele
am intrat aseara un pic si am citit de mayaione si de miki si de bb ii lor si mi s-a facut rau...fetelor, aveti micuti luptatori, sa dea DD sa fie sanatosi... dupa ce am citit n-am mai fost om la baitza...
desire al meu e f tare cu enevatul pe agitatie...cred ca am mai zis (sigur)...odata se satura de jucarii sau de maimutarerile noastre...si daca nu l ai luat atunci...adio...toata ziua e agitat...
bambo dr mea zicea ca sunt doua scheme de vaccinare: la 2 luni +rapel la 1,5 ani sau doar la 1,5 ani. dar o recomanda pe prima ca, deh, mai intra in contact cu alti bbi. deci daca a facut 3 luni nu cred ca e vreo problema...sa nu fie mai mic de 2...zic si eu...
cand vine luna plina? cred ca se apropie...sa ne pregatim de noapte alba...aviz miro ca parca si a ta era turbata in noptile alea...
katrinel scuipa mami tot...sa ne informam...ca fiecare isi spune parerea, nu dam cu parul...hai...indrazneste...
alexandra sa ti traiasca mark
dia, yagmor, ruxandra
hai ca de cand m am apucat de mesaj am mancat amandoi...
diana fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare
in primul rand pupici la toate fetele si multumesc ca imi sunte-ti alaturi !
intrebare : cu ce sa ma pregatesc ptr botez ptr biserica ? stiu de ulei, prosopel si sapun . mai trebuie si altceva ?
pupici
D
BeBelusca
Eu nu m-am pregatit cu nimic.Ulei pentru ce?Sapun si prosop pentru popa?Pai nu aduce nasa?Nu stiu ...,poate te bag in ceata,asa ca las fetele sa-ti spuna ce stiu....
Eu am luat doar certificatul copilului...
Virsta
![](copilas.gif)
Poze Dandusa
![](foto.gif)