Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 29
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Buna dimineata! Am ditamai stacana de cafea, dupa o noapte crunta. Aseara i-am dat lui David 5 ml de Gripe Water, cu siringa. Cert e ca nu prea ii placea, eu indesam.....cand a terminat, au inceput urlete ca din gura de sarpe, care au tinut ore intregi. Am disperat.....eram convinsa ca i-am facut rau, ca poate il arde in burtica, am vrut sa merg la urgenta sa-i fac spalaturi (bine ca mai am si un barbat mai cu capul pe umeri). Erau colici, pentru ca il calma pernuta cu gel. E, si el s-a chinuit toata noaptea neputand sa scoata gaze, iar eu nu am lipit un ochi de grija ca poate am intoxicat copilul. Pe langa asta, ma mai oftica si ca la fiecare biberon, trage de cateva ori, si pe urma incepe frichineala, agitatia.....oare nu o fi bun Topfer de imi face colici cum pune limba pe el?
Fetelor care dadeati Gripe la bebelusi, cum se administreaza? Ar fi trebuit sa-l amestec in ceai? Sau 5 ml a fost prea mult? Va rog, spune-ti-mi, ca sunt disperata, mai ales ca ieri i-am mai dat o data si a fost tare linistit dupa aia - asta era pe la pranz!
Haideti ca merg sa citesc.....nu pot sa dorm de agitatie.
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
Eu i-am dat aproape o sticla cite jumatate de lingurita ,parca...I-am dat exact cit scrie pe prospect si sincer nu-mi mai aduc aminte ,ca cu Gripe am inceput cel mai devreme...Parca o jumatate de lingurita..Au trecut cam doua luni de atinci...,scuze...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Dandusa-unde e programul cu exercitiile?
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
Stai sa ma trezesc mai bine...Vine,vine...
panaa spune:
doina dupa ce i-am facut o eco (care a iesit bine), dr.ne-a zis ca tre'sa avem rabdare sa creasca si sa trecem la diversivicare si ...gata. nici nu a luat in calcul refluxul gastroesofagian. ea credea ca este stenoza de pilor
miki imi pare tare bine ca ati trecut cu brio!!! de cand incepuse bebe sa verse?
marcelac pt.molifta tre'sa iei bebelina cu tine...mie nu mi-a cerut sa aduc nimic.....bani i-a dat tati 50 ron pt ca i-a placut cum s-a comportat....aaaaa, si tati a fost prezent pt ca asa a zis popa....succes!!!
PENTRU CELE CARE FAC BOTEZUL:
- noua ne-a zis popa (acelasi care mi-a facut molifta) ca noi tre'sa platim o taxa de 50 ron si ne-a dat o lista cu ce tre'sa cumpere/aduca nasii;
- la biserica am adus fata imbracata in hainele ei, dupa crestinare a imbracat-o nasa in hainutele cumparate de ea
- noi am pus parutzul fetei taiat de popa intr-o pungutza data de biserica.....
- de platit biserica, au platit-o nasii....isi cere popa dreptul pe fatza....
- nasii au cumparat o bucata de panza (MIR) cu o fasa roz, hainutele de rigoare, cruciulite pentru invitati, prosop pentru ana (pt.dupa scufundarea "in adancuri"), prosop si sapun pt.popa, lumanare, o sticlutza de 20 ml cu ulei de floarea soarelui (pe care popa il sfinteste si ti-l da inapoi, iar tu il folosesti ori de cate ori vrei in loc de ulei de corp pt bebe sau cand se irita) si cam atat.
MULTA BAFTA SI SANATATE CELOR CARE URMEAZA SA FIE INCRESTINATI!!! Pentru parinti FITI LINISTITI, BEBELUSHII CHIAR NU RACESC IN BISERICA!!!
Gata, sper ca ceea ce v-am spus din propria-mi experienta sa va fie de folos....DAR, SA NU CREDETI CA ESTE BATUT IN CUIE!!! Atatea bordeie, atatea obiceie...... Sa nu dati.....
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
carla2005 spune:
Dandusa am vazut si eu pozele de la botez, super!! Sa-ti traiasca Crinuta si sa te bucuri de ea!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
panaa spune:
ralumat de ce nu incerci sa ii dai BONISAN? este natural, stimuleaza apetitul si nici nu face rau....stiu ca si gripe water este naural, dar putine sunt cazurile cand chiar a avut efect.... SANATATE!!!
sorry, nu am retinut cine intreba daca sa dea ceaiul pt colici copilului sau sa il bea ea si daca are efect asa.... eu una, beau cam 2 cani de baby calm pe zi cu cate 2 pliculetze / cana si...sincer, are efect....fata mea nu mai are colici, face kk cel putin 1 data pe zi, trage partzuri la greu......eu zic sa incerci, nu-ti face decat bine...atat tie cat si lui bebe...
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
lia_c spune:
salutare
eu nu prea reusesc sa intru pe forum, ca pitica mea mai mereu incurca ziua cu noaptea, asa se face ca ziua dormim, iar noaptea stam la birfe Acum aplic militaria (vorba Mironei), adica incerc sa-i creez un orar/regim cu baita si plimbarile de afara... Asta noapte mi l-a dat insa peste cap... s-a trezit pe la 3 sa faca kk si am stat de vorba cu ea pina la 5... Sper sa reusesc cu regimul... In rest deja gingurim destul de mult, sintem f curioase si ne place sa privim caruselul muzical din patut...
Doar asa pe diagonala am citit citeva pagini din acest capitol si am vazut ca intrebati de constipatie, mie medicul mi-a recomandat sa-i pun in fundulet, o felioara de unt scoasa din congelator si taiata cu cutitul... la noi a functionat si mi-a placut ca e natural, fara diverse supozitoare, termometre...
referitor la marimea sinilor si la mine o perioada unul era mai mare si unul mai micut, deoarece unul avea rani si il menajam, dar cind mi-au trecut, am inceput sa il dau mai des si acum parca sint egali deja...
referitor la colici, noi nu prea avem, mai des avem dureri de burtica, insa la ambele ne ajuta Metsil, un fel de sirop... Aici medicii il recomanda cind nu trece cu Gripe Water...
si acum o intrebare: dati copilului vitamina D2(picaturi)? Medicul de familie/pediatru mi-a recomandat kiar din primele zile sa-i dau, insa eu am citit ca de la 2 luni se da, iar altii mi-au zis ca mai bine sa nu-i dau ci s-o scot afara la soare... Vreau sa zic ca noi nu avem probleme, ci mi-a prescris-o ca "asa se da la toti copii"... N-as vrea s-o indop cu vitamine de pe acum...
-icei la toti
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
dianocica spune:
lia vit d neaparat.statul la soare nu ajunge.nu are de unde sa o ia altfel. se face ori o doza soc in maternitate ori se da zilnic. nu pot sa scriu mult acum, sunt cu d in brate dar revin cu detalii.
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana
dandusa spune:
Am pus primul set de exercitii pe mailul comun.Cine vrea ,cine doreste ...Eu ma apuc acum sa le fac...si pentru inceput eu zic ca ajung,nu va avintati sa faceti prea mult din prima,ca veti avea dureri musculare...Miine am sa va trimit alt set de exercitii ,care vor completa ceea ce v-am scris azi.Deci pe zi ce trece vor fi din ce in ce mai multe.
Succes!!!
dandusa spune:
DIA,
ciorapeii i-a primit ,dar dau un telefon si aflu...,sint superbi,daca-i vezi in intregime...,am sa fac o poza sa-i vezi...Multumim de aprecieri
CARLA,KOKORINA,BAMBO,RUXANDRA,YAGMUR,ALEX,multumim!
RUXANDRA,
am uitat sa-ti spun ca nu fac pariu ,pentru ca stiu ca ai sa cistigi!!!
DBUNNY,ALEXANDRA,
sa va traiasca puiutii,sa creasca mari si frumosi
porumbita80 spune:
BUNA LA TOATA LUMEA
SI NOI maine mergem la control sa vedem cum am crescut.
Ce faceti cu exercitiile eu de citeva zile am febra musculara ca fac si pentru spate si talie
vreau pina la botezu lui fimiu sa fiu bine.
MAYONE nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce treci eu la vaccin si am crezut ca lesin cand a tipat pustiu dar nu vreau sa-mi inchipui ce durere are saracuta,sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va faceti bine
Noi mergem bine cu toate hai ca va zic maine cat a mai crescut scumpul meu.
asa sa va mai zic ceva ii place la nebunie sa dansam daca incepe sa scanceasca muzica si dans cu el prin casa tace imediat
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe