Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 27
dolores spune:
e de negasit,eu i-l fac la medlife,2.600.000
quote:
Originally posted by Elise
cre' ca o sa-i serbez majoratu' lui fie-mea shi nu gasesc Infanrix Hexa asta - acu' cica nu mai e decit pe undeva in Targoviste!!!
Am vb. la 10 farmacii, toate cica nu mai pot face comanda, nu mai exista la distribuitor pentru ca ultimul lot e aproape de termenul de expirare - ceva de genu' asta!
Elise & BBLisa
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
dolores spune:
roxanixa...o familie reusita,frumoasa,implinita.sa fiti mereu asa.pupici
ktrinel,una din fete,zicea ca si fetita ei tusea,i s-a parut normal..pana la urma a dus-o la dr,avea rosu in gat si diagnostic:pneumonie...fara alte simptome.
din cauza asta sunt si eu ingrijorata,nici al meu nu are simptome decat tusea asta...de care pediatra mi-a zis fff calma ca e normala.oare??
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Ralumat spune:
Buna dimineata! Am ditamai stacana de cafea, dupa o noapte crunta. Aseara i-am dat lui David 5 ml de Gripe Water, cu siringa. Cert e ca nu prea ii placea, eu indesam.....cand a terminat, au inceput urlete ca din gura de sarpe, care au tinut ore intregi. Am disperat.....eram convinsa ca i-am facut rau, ca poate il arde in burtica, am vrut sa merg la urgenta sa-i fac spalaturi (bine ca mai am si un barbat mai cu capul pe umeri). Erau colici, pentru ca il calma pernuta cu gel. E, si el s-a chinuit toata noaptea neputand sa scoata gaze, iar eu nu am lipit un ochi de grija ca poate am intoxicat copilul. Pe langa asta, ma mai oftica si ca la fiecare biberon, trage de cateva ori, si pe urma incepe frichineala, agitatia.....oare nu o fi bun Topfer de imi face colici cum pune limba pe el?
Fetelor care dadeati Gripe la bebelusi, cum se administreaza? Ar fi trebuit sa-l amestec in ceai? Sau 5 ml a fost prea mult? Va rog, spune-ti-mi, ca sunt disperata, mai ales ca ieri i-am mai dat o data si a fost tare linistit dupa aia - asta era pe la pranz!
Haideti ca merg sa citesc.....nu pot sa dorm de agitatie.
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
Ralumat spune:
quote:Mamici de fetite, nici eu nu am cu cine sa ies....insa noi am fi cavaleri si am veni sa va vizitam....ce ziceti, alegem un parculet sau un bulevard?Macar o zi pe saptamana, mai schimbam si noi impresii...
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by ingeras26a
Offf, ce bine ca aveti cu cine sa iesiti afara, ma refer la faptul ca aveti prietene cu care sa iesiti, sau va intalniti mai multe de pe forum...eu ies singura cu pitica si ma cam pliktisesc...unde mai pui ca nici nu am parc aproape, dar de azi cared ca pun landoul in masina si ma duc frumusel cu bebe sa ne plimbam in parc, macar mai cascam si noi gura la alti oameni :)
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
si eu tot singura ies, nu stau fete in zona mea, dar am radio la mobil, imi pun castile si imping la carucior
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
poze
Ralumat spune:
quote:Da-i doua lingurite......dar NU in fiecare biberon, doar o data pe zi! pediatrul vostru ce zice? Eu am mai auzit si de siropul Lass Baby, de la Erbavita - e natural. La noi vad ca functioneaza si Colic Baby- de cand ii dau, nu am mai folosit lactoza.....
Originally posted by mormelvio
Nu stiu ce sa mai zic de constipatia lui Alin. Ii dau o lingurita de lactoza in fiecare biberon si el tot constipat este....Numai cu termometrul face...si aia dupa ce-l vad ca are crampe si nu reuseste sa faca nimic...de 24 de ore...
Ce sa ma fac cu el???
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
poze
danita spune:
referitor la raceala si fornaieli la bebe :
imi spunea o prietena ca ei ia recomadnat dr pediatru cand copilul este fornait sau e aproape sa raceasca sa faca o oala mare( de 10 litri ) de ceai de musetel si sa o puna asa aburind in preajma patutului . din cand in cand sa o mai incalzeasca sa mai faca abur . cica ea asa a facut la fetitele ei si a mai alungat raceala de cateva ori .
sa fie de leac !
D
BeBelusca
ruxandra_sb spune:
Mayaone, vai, vai.
Imi pare rau ca Ana-Maria a fost asa chinuita.
Dar la ce spital ati fost de n-au fost in stare sa-i puna branula??? Si eu sunt de parere ca nu este posibil asa ceva, sa chinui bb mic cu injectii cand se poate rezolva cat de cat elegant, si mai ales mult mai putin traumatizant, cu branula.
Poveste din Bucuresti, Romania.. citita de curand aici pe DC.
Este vorba de un nou-nascut, parca putin prematur. Avea niste probleme si asistentele din maternitatea CFR2 n-au fost in stare sa-i puna branula. Le ziceau parintilor sa aduca un chirurg ca uite ce copil au ca nu sta, ca nu i-o pot pune, etc.
Poblema de sanatate fiind destul de grava, mama micutzului a cerut mutarea la maternitatea Giulesti. Acolo, i-au pus branula in 2 timpi si 3 miscari.
Mama intreband asistenta: "A fost greu, nu-i asa?".
La care asistenta: "Da de unde?! Noi suntem obisnuiti sa lucram cu licurici de 900 g. Asta-i un bb mare".
Miki04, imi pare tare bine ca acum sunteti bine. .
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-ai trecut mamico, cu operatia lui Stefan-Cristian.
Donia.. hi, hi speranta moare ultima, nu-i asa?
La Matei nici nu mai tin minte cum a fost, dar cum zici si tu de Roxana, pe la 2 luni dormea sigur aproape toata noaptea. Acum probabil ca s-a intors roata la amandoua, daca primul copil a fost asa cumintzel din punctul asta de vedere.
Roxanica, m-am dus la masaj in straini ca nu poci sa-mi omor barbatul mey! Una e sa frece aia cm patrati ai lui Grigore si alta-i la hectarul meu.
Tare frumoase pozele, sunteti o familie aratoasa. Tati tare mandru se tine de odorul si nevestica lui. L-au scufundat de tot pe David! Mititelul.
David a avut 2 perechi de nasi?
Panaa, da bb al meu face balutze. Parca face spume, zici c-a papat detergent.
Da, Desiree, prea multa zapaceala poate sa-l deranjeze pe bb, mai ales daca e mai sensibil. Nu mai lasa pe toata lumea sa-l calareasca. Soacra si mama pot sa te ajute si altfel, sa spele vasele, sa faca de mancare, cumparaturi, sa iasa cu bb la plimbare.
Saftoiu_Gina, felicitari pt botez.
Dandusa, imi place de tine. Nu te panichezi la primul stranut al bb-lui. Bravo!
Marcelac, mi-a placut mult de pediatrul vostru, cu scosul afara la 2 noaptea. "Dar ce are?" Mortal.
Ktrinel, despre ce luat pe cocoasa e vorba?
Te rog, zi-ne cum e cu vaccinul in Canada. Mai aflam si noi una, alta.
posibile reactii adverse dupa vaccin:
- locale (se inroseste locul, devine dureros) => se pun comprese sterile inmuiate in apa rece si stoarse apoi, cum se incalzeste compresa se schimba
- temperatura (preventiv seara jumate de supozitor Paracetamol)
- poate sa dea si simptome ca de viroza, cu tuse
- agitatie, iritabilitate, scaderea poftei de mancare pt perioada urmatoare
ce am mai observat eu+alta mamica dupa Infanrix Hexa => cateva zile a dormit mai mult ca de obicei
10 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ralumat spune:
Marcelac, caruselul nostru e de la Canpol Babies. Da o cautare pe google, pe pagina lor din Polonia e si un text in romana cu datele distribuitorului (parca e din Brasov). Suna-i si intreaba-i la ce magazin din Cluj distribuie ei caruselele care merg prinse la patuturile din panza. Asta, daca nu ai cine sa-ti trimita din Bucuresti....eu l-am luat de la magazinul Piciul. Uite-l carusel
poze