Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
BAMBO,
nu am vrut sa spun ca aratai rau...,doar ca mi s-a parut ca erai slaba .Si obosita arati bine...
Nu stiu daca este bine ,si eu imi faceam griji ca face fata 3 luni si nu-i mai fac vaccinul...,dar stai sa vezi...,mina miine ,ca si a mea dr este...,cam dusa cu pluta...
Mor dupa rochite...,nasa Crinutei ,nu i-a luat nici una...,mama mea i-a luat-o pe asta...Sa pui poze cu rochitele sa ma inspir si eu,ca vreau sa-i fac si Crinutei ceva special...si nu prea am modele...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kokorina spune:
m-ati dat pe spate cu tusitul.....ai mei harbujei fac la fel....dar si eu zic ca de la saliva este....de fapt imi dau seama ca e de la saliva,pt ca dupa ce tuseste o data,iese si zgomotul acela din gat cum ca s-a innecat.....joi mergem si noi la vaccin....sa vad daca ii va face sophiei,ca e cam cu nasul infundat....si din cauza asta iar nu mai stiu ce sa ma mai fac
de fapt nu mai stiu ce sa ma mai fac,de obicei......cel putin azi,am zis ca o iau razna pe bune ....ori se schimba vremea(au anuntat astia ca de maine ninge....dar la ce mai ninge ca si asa vine primavara de-acuma)....ori nu stiu ce sa zic.....dar fetele carora le plang bebeii,sau chiar urla,inteleg ce vreau sa spun si inchipuiti-va ca la mine e dublu....misto....si singura acasa......spuneti-mi voi,cand plang amandoi sandokanii odata,pe care sa-l iau primul in brate sa-l calmez?si daca l-as lua in brate sa-l calmez si s-ar calma....ar fi bine,ca apoi l-as lua pe al doilea si treaba ar fi rezolvata......dar de unde!........sandokan plange sau urla de azi dimineata in reprize.....veverita nu se lasa nici ea mai prejos.....e solidara fratiorului.....azi erau in patut amandoi si amandoi plangeau......m-am uitat si eu la ei pret de cateva secunde si parca mi se blocase creerul.....nu stiam ce sa fac.....bineinteles ca l-am luat pe pascal in brate,sophia e intotdeauna fraiera.....pascal plange smechereste,adica pana se inroseste si cica nu mai poate respira.....imi vine in momentele astea.....spre exemplu,acu scriu cu o mana,ca cu alta o tin pe sophia......
va pup fetelor,ALEXANDRA,BAMBO,DANDUSA,DONIA,YAQMUR,ASIZA,MIRONA,AELITA...........de fapt,pe toate va pup.....
ca tot mi-am adus aminte....si faza cu botezul ma scoate din minti....sotul meu nu mai este inscris la biserica.....ca si enorias,deci nu mai plateste taxe.....cand l-a intrebat pe popa cum facem ca vrem si noi sa botezam harbujeii....el zice:"da' dar sa vedem cum facem,ca nu ati platit timp de doi ani.....sotia dvs e romanca ortodoxa.....sa veniti saptamana viitoare sa va faceti un termin la mine sa stam de vorba despre toate lucrurile aste"..............ce s-a enervat al meu,a zic ca ce,el stie ca in Cartea Sfanta scrie cum ca toti santem egali si copii trebuie botezati indiferent de situatie.....bai,ce popa nebun,n-am vazut asa ceva.....asa a fsot si cand am vrut sa ne casatorim la biserica.....ca eu sant romanca,ca nu stiu germana,ca ar trebui sa-mi dea niste carti de pe care sa invat si el sa ma intrebe.....faze de astea....precizez ca toate astea se intampla in biserica catolica......bai,de-ti vine sa le dai un pumn in ochi nu alta....dar ca preotii catolici fac copchii si traiesc pe ascuns cu femei....iar calugaritele fac copii la manastiri si-i ingroapa in curtea bisericii......va puteti inchipui....si cand te duci sa te boteze sau sa te cunune.....stai ca nu stiu ce i sa casuneaza lui....a ramas acum sa vorbeasca socrul meu cu popa din biserica la care este el inscris si sa vedem ce spune........de botezat trebuie sa-i botez,ca doar sant crestini nu?si poate se mai cumintesc....sa speram ca pe la sfarsitul lunii februarie...
mai trec sa ma mai plang la voi,cand imi mai permite timpul.....
pupici de la pascal sandokan tigrul malayesiei si de la sophia
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
roxanica2006 spune:
Am pus poze noi, si de la botez!!! daca va face placere...
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
saftoiu_gina spune:
Sambata am avut si noi botezul.A fost ceva restrans numai cu familia si a iesit super bine .Mai am sa merg eu miercuri la biserica si gata am scapat de aceste griji,cu botezul si cu molifta mea.
Catalina eu cred ca ii dai putin 5 picaturi de sab simplex ,mie pediatra mi-a zis sa-i dau cate 10 picaturi de 3 ori pe zi dar eu i-am dat si 15 ca asa scrie in prospect .
Stiti ce fac eu cand plange printesa ,o incerc sa vad daca are colici sau nu,o dezbrac de pantalonasi si tace subit, deci concluzia ,nu are colici are numai o jena .Noaptea nu a plans niciodata ,sper sa fie asa si in continuare .
GINA printesei ANA-BEATRICE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Roxanica2006-faine pozele de la botez cum la bagat cu capul in apa
a plans? a-ti avut doua perechi de nasi
?
Dandusa-
Kokorina-Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2
luna 3
varsta Antonia
danita spune:
salutare
in primul rand pupici la toate fetele si multumesc ca imi sunte-ti alaturi !
intrebare : cu ce sa ma pregatesc ptr botez ptr biserica ? stiu de ulei, prosopel si sapun . mai trebuie si altceva ?
pupici
D
BeBelusca
marcelac spune:
Salutare,
v-am citit si aseara, cam tot la ora asta, dar nu am mai avut puterea sa si scriu, ieri m-a terminat bblina. Azi a fost mult mai bine chiar daca nu am avut mai mult timp. Incep sa ma prind de programul pe care ea si l-a facut, doar ca eu nu prea pricepeam ce si cum.
Asadar, fata mea, la 6 saptamani face ziua asa (ca noaptea o lamurisem mai demult): se trezeste si vrea papa instantaneu, apoi sta sau se joaca vreo juma de ora, poate chiar o ora, apoi vrea sa doarma (fara sa mai manince). Uneori, daca sta treaza mai mult de o ora dupa ce a mancat, vrea sa mai manince putin si apoi doarme. Si asa a trecut ziua de azi fara scandal, fara plans major.
Si am mai observat ceva. Fata mea doarme singura in camera ei, in patutz de mai bine de o saptamana si cand se trezeste, nu mai plange direct, prima data tzipa scurt, mormaie, iar tzipa... etc. cam 5 min . Daca nu ajunge nimeni la ea in timpul asta se pune pe plans adevarat. Dar care trece cand o ridici.
In legatura cu inecatul. Si Ana se mai ineaca, mai ales la san (ea nu vomeaza, rareori regurgiteaza putin). La inceput m-am panicat si eu, am intors repede pe burtica si am batut-o pe spate. E important ca dupa un inecat de felul asta sa continui sa o ti pe burta si sa o faci sa isi ridice capul, sa se uite in sus. Acum nu ma mai panichez, o las sa tusheasca si numai daca observ ca nu se descurca singura si se inroseste la fata o intorc pe burtica. In felul asta a invatat sa se descurce cu inecarile usoare si sunt mai putin ingrijorata pentru cand o las singura in patut. De f multe ori o gasesc murdara la gurita de la laptele regurgitat in somn, dar cum doarme pe o parte, sau celputin cu capul intr-o parte, nu cred ca e pericol de inecat serios. SPER!
Intoleranta la lactoza se manifesta in primul rand prin voma. Daca ar fi intoleranta ar da afara tot ce-a mancat si asta dupa fiecare masa.
INTREBARE pt mamicile cu patutzuri de panza. Ati gasit carusele muzicale care sa poata fi montate pe patutzurile astea? ca eu caut si gasesc doar unele care se monteaza pe patutzuri de lemn. Imi puteti recomanda si mie ceva?
INTREBARE pt mamicile care au facut molifta - se merge cu bblushul sau fara? ca ar trebui sa fac si eu saptamana asta. Si trebuie vreo pregateala? se plateste preotul? Care ar fi o suma decenta?
... si Ana a tusit putin in ultimele 3 zile. Dar asa, o repriza de 2-3 tusituri o data pe zi... ar fi cazul sa ma ingrijorez?
da, si o data cu tusea a inceput sa si baleasca de radeam si eu ca ii cresc dintzii ...??
Hotarat lucru, daca mai tuseste si maine sun si eu medicul sa vad ce zice!
si inca un pont! de la pediatrul nostru. Cand nu mai poti potoli copilul de plans, inclusiv din cauza colicilor, imbracat si scos afara! "Noaptea la 2?? zic eu stupefiata... - Dar ce are? imi raspunde el senin..." Asa ca ieri seara pe la 23.00, dupa ore lungi in care ba urla, ba se linistea, ba vroia sa manince si incepea sa tzipe cu sanu in gura... a iesit tati cu ea pe balcon si a tacut instantaneu, iar peste 10 minute dormea dusa... si a dormit pana la 5 azi-dimineata. Asa ca recomand scosul pe balcon, ca pare sa functzioneze!
Si acum ca mi-am facut norma de scris... noapte buna si pe maine. Cu voia bblinei
pup
marcelac spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare
in primul rand pupici la toate fetele si multumesc ca imi sunte-ti alaturi !
intrebare : cu ce sa ma pregatesc ptr botez ptr biserica ? stiu de ulei, prosopel si sapun . mai trebuie si altceva ?
pupici
D
BeBelusca
E de vorbit cu preotul, ca sunt unii care vor ceva anume, sau dimpotriva. Ar mai fi lumanarea si eventual busuioc... (unele biserici - declaarte monumente, sau nu - accepta doar lumanari de ceara naturala ca sa nu afume picturile)
ce mi-a mai fost mie de folos cand am nashit a fost un plic in care am pus parutzul bblushlui, taiat de preot.
Ktrinel spune:
cautam si eu tot subiectul cu tusea ...si uite ca voi de asta vorbiti.
pai eu am sunat aici la "linia fierbinte a sanatatii" si mi-au spus ca daca tusea nu e insotita de nici un alt simptom gen febra, diaree, etc...si nu e in cascade, ci doar de cateva ori pe zi , in special la trezire, cand o fac pt ca au stat atatea ore pe spate si e normal. NU E NIMIC . e normal, sa isi curetze si ei gatul un pic...
si a mea tuseste cam dupa scenariul asta, adica de 2-3 dimineata si d alte 2-3 ori peste zi . se pare ca e de la aerul sec ...asa ca folosim umidificatorul cu abur rece. atentie insa, asta scade temp in camera.si apa trebuie schimbata zilnic si el spalat cu apa si sapun la 3 zile, pt ca e o mare sursa de bacterii.
vai kokorina, cand te citesc pe tine imi trece tot cheful de vaitat...noi cu cate unul, tu cu 2 si singura...
iti doresc multa rabdare si putere, ca stiu ca merita efortul...cine mai are asa harbujei!bafta si cu botezul!
noi facem vaccinul miercuri, dar nu mai intru in amanunte..ca nu se pupa informatiile si iar o iau pe cocoasa...
donia. e fenomenala fetitza ta! sper sa ne vedem la vara!
almo, ai toata stima si pretuirea mea pt efortul cu alaptatul!!bravo!!
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
Elise spune:
cre' ca o sa-i serbez majoratu' lui fie-mea shi nu gasesc Infanrix Hexa asta - acu' cica nu mai e decit pe undeva in Targoviste!!!
Am vb. la 10 farmacii, toate cica nu mai pot face comanda, nu mai exista la distribuitor pentru ca ultimul lot e aproape de termenul de expirare - ceva de genu' asta!
Elise & BBLisa