Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 25
mormelvio spune:
Fetelor, Alin are o criza de plans cum inca pan acum nu mi-a facut. Nici de mancat nu am reusit sa-i dau decat vreo 30 ml si aia cu picatura printre urlete...
Spuneti-mi daca e posibil sa fie de la lactoza. Citisem pe undeva ca nu e indicata lactoza pt cei cu intoleranta la lapte de vaca..sau cam asa ceva...Cum se manifesta aceasta intoleranta??? Ca doar lapte de vaca copilul meu nu primeste, air eu nu alaptez ci numai Humana primeste.
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
almo spune:
mayaione si mikiimi pare rau ca ati trecut prin asemenea clipe groaznice. multa sanatate piticilor vostri.
despre diversificare, din cate am citit, nu e indicata mai repede de 6 luni dar probabil in functie de cat de mare e copilul si daca da semne ca nu se satura numai cu laptic, se poate face putin mai devreme dar nu mai devreme de 4 luni. aici se spune ca e bine sa incepi cu cereale si mai intai cu cele de orez ca nu sunt alergice si sunt usor de digerat. apoi se intoduce alte cereale si numai apoi se dau cereale mixate. apoi legume si doar mai tarziu fructe. sucul de portocale doar dupa un an datorita aciditatii. stomacelul copilului nu e pregatit sa suporte altceva decat laptic mai devreme de 4-6 luni.aveti grija ca asta ar putea sa-i afecteze mai tarziu.
si eu sunt impotriva folosirii betisoarelor de urechi si cum a spus si donia si ceara din urechi are rostul ei asa ca lasati-o acolo doar urechea externa se curata cu o bucata de tifon.
cu toate ca am avut si eu momente in care am crezut ca nu mai am lapte la san, am continuat cu alaptatul fara sa intoduc formula. am golit sanii cu pompa de aprox 2 ori pe zi, lapte pe care apoi il foloseam seara sau in perioadele de criza cand coppilul plangea ca nu se satura. pot sa spun ca acum am laptic suficient. am avut la un san si 30ml la un muls dupa 5 ore dar prin muls si alaptat des acum produce 80-90 ml. deci sfatul meu e sa-i puneti cat mai des la san si sa nu introduceti formula decat sa zicem un supliment cand si cand, si doar daca ramaneti fara provizii. pompati laptic puneti-l la frigi si il folositi ca supliment. stiu ca nu e usor, dar merita. daca introduceti apa, ceai sau formula adio alaptare.
laptele de la san e facut ca la inceput sa vina mai apos ca sa astampere setea bebelusului si apoi mai consistent. mama natura a avut grija de asta. asa ca copilului nu-i e sete. nu are nevoie de apa. asta in cazul alaptarii la san. pt cele care dau formula bebelusilor nu stiu daca e bine sa nu sa li se dea apa. am auzit cazuri in care mamele le dadea bebelusilor ceai intre mese sa nu alapteze mai repede de 3 ore, apoi au ramas fara lapte si se intreabau de ce.
fatimamerci ca mi-ai zis ce ai papat la dieta. te rog sa imi mai zici cand mai intri. asta o sa pap si eu maine.
7 saptamani
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album
Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani/photo?authkey=rBhwKTcjFhM#s5011557165555648642
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
dia_bi spune:
fetelor m-ati pus pe ganduri cu tusea,si a mea tuseste dar nu mult ,o data sau de 2 ori si la fel am zis ca poate e de la saliva,si isi baga pumnii in gurita
de stranutat stiu ca e normal sa stranute dar de tusit nu stiu,dar nu tuseste toata ziua
sper sa nu fie nimic
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
bamboletta spune:
Panaa-Antonia parca e un catelus asa ii curg balele cand o tin pe umar da sa muste de umar sa-l roada prca i-ar iesi dintii dar e prea devreme stiu
Desiree-Antonia face la fel cand vine cineva la noi in vizita si sunt mai multe persoane e f agitata si plange odata chiar le-am zis la musafiri ca e agitata de la prea multe persoane si spatiul mic si se uitau la mine intr-un ochi
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
alexandra_25 spune:
Am revenit....dupa ce a venit tati de la servici ma salvat si l-a luat pe Mark cu el in pat si acum fac nani amandoi...am reusit si eu sa ma odihnesc si am fugit sa va citesc si sa va scriu pana se trezeste...!
Panaa...mi-ai luat-o inainte cu intrebarea despre vaccin...si noi avem saptamana asta vaccinul si vroiam si eu sa stiu despre reactii.........fetelor ne lamuriti???
Donia...accepta suzeta...dar face diferenta intre suzeta si san...cand vrea sa suga iar chiar daca au trecut 30 min de cand l-am alaptat...ii dau suzeta si trage ce trage pana cand isi da seama ca nu da laptic si o scuipa afara....!...stii ce mare mancacios e????..seamana cu mama.........
Miki...ma bucur ca acum bebe e bine si ma gandesc ce greu ti-a fost....dar bine ca ati trecut cu bine...numai sanatate...
Asiza..pe unde esti??....
Kokorina...ce fac harbujeii????....nora mea e bine???...Mark o pupa cu foc....
V-am pupat pe toate si va urez noapte buna.....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
dolores spune:
si eu am un morcoooov.miercuri ma duc cu el la dr.pt ca daca e ceva nu-i pot face vaccinul.sper sa nu fie ceva grav...mai ales ca am mai fost in parc cu el..of foamne
quote:
Originally posted by dia_bi
fetelor m-ati pus pe ganduri cu tusea,si a mea tuseste dar nu mult ,o data sau de 2 ori si la fel am zis ca poate e de la saliva,si isi baga pumnii in gurita
de stranutat stiu ca e normal sa stranute dar de tusit nu stiu,dar nu tuseste toata ziua
sper sa nu fie nimic
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
dandusa spune:
Noi miine mergem la vaccin si din cite stiu eu...,inainte de vaccin nu se face nimic,dupa vaccin ...se pune o feliuta mica de lamiie pe zona respectiva si seara se da un Novocalmin,daca da semne de febra...Asta m-au sfatuit mamicile cu experienta...,dar miine ramine sa ascultam si sfaturile doctorei si am sa va spun si voua,binenteles...
Fetelor si fata mea a tusit de doua ori azi...,dar precum spuneti si voi...,dadea semne ca s-a inecat cu saliva ,pentru ca avea minutele in gurita...,nu cred sa fie altceva...Nu mai intrati in panica asa...cu una,cu doua...,nu se poate ca la totii copii simptomele si reactiile sa fie aceleasi...Fiti mai optimiste...
BAMBO,
am vazut pozele cu printesa ta,a crescut mare si seamana cu mami...,este frumoasa foc,dar tu arati cam trasa la fata...,Mi se pare?
AELITA,
ce faci?Ne citesti?Presupun ca da...si de aceea am sa-ti trimit un pooopic tie si unul Sofiei....
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
deeaA spune:
Buna seara mamici!
DAVID de DOLORES
ELISABETEA de CLEOMONI
VICTOR de ACS
PANAA-MERSIC PT RASPUNS.N-am zis ca ar fi neserioasa dr.doar ca nu a adus in discutie vreo alta vizita,iar cu tel.recunosc ca n-am insistat,dar o s-o sun cum ai zis tu si poate stabilim si noi sa mai vina pe la noi.
MAYAIONE si MIKI imi pare tare rau prin ce-ati trecut,va doresc multa sanatate la bebei si sa va simtiti mai bine.
DANDUSA felicitari pt.fetita crestina(zici ca era o panteruta roza)
FETELOR ceaiul de colici il dati bebeilor sa-l bea,sau il beti voi,ca eu nu as vrea sa-i dau lui,eu pana acum l-am baut eu dar poate ca asa nu-si prea face efectul,voi ce ziceti?
deeaA de DAVID IONUT
Donia spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Fetelor, Alin are o criza de plans cum inca pan acum nu mi-a facut. Nici de mancat nu am reusit sa-i dau decat vreo 30 ml si aia cu picatura printre urlete...
Spuneti-mi daca e posibil sa fie de la lactoza. Citisem pe undeva ca nu e indicata lactoza pt cei cu intoleranta la lapte de vaca..sau cam asa ceva...Cum se manifesta aceasta intoleranta??? Ca doar lapte de vaca copilul meu nu primeste, air eu nu alaptez ci numai Humana primeste.
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
Eu am intoleranta la lactoza. Nu pot sa beau decat lapte fara lactoza, altfel ma balonez, am crampe, uneori chiar diaree. Ma simt rau o zi intreaga daca beau o cana de lapte obisnuit.
nusicasiely, te-am adaugat in lista. La Multi Ani , multa sanatate si fericire, am vazut ca ti-ai sarbatorit de curand ziua de nastere.
crykett, am trecut numele baieteilor tai. Daca mai trebuie adaugat ceva trimite un mesaj privat la mami_n-d_06 si cine se va loga data viitoare va face modificarile, eu nu stiu sigur cand o sa ma loghez din nou.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bamboletta spune:
Dandusa-da eram cam obosita in poze
si noi maine trebuia sa facem vaccinul dar ultima data cand a fos mi-a zis sa o sun maine si imi zice cand sa vin ce ma enerveaza acus face Antonia 3 luni are ceva?
Noi facem botezul pe 1 februarie a fost nasa si ne-a adus doua rochite pt botez super una roza si una alba de printesa cand am timp fac poze sa le vedeti
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia