Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Fetelor care ati facut vaccinul de 2 luni puteti sa-mi dati si mie niste sfaturi PRE si POST vaccin? multumesc anticipat!!

noi il facem miercuri si ne este tare frica......

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

panaa, scriai despre fetita ta ca vomita des. Pediatrul ce spune despre asta? Nu cumva fetita are reflux gastroesofagian? Ca asta da si dureri.

dia_bi, de ce nu-i lasi lapte muls fetitei? Eu asa o sa incerc, ca miercuri merg la controlul de 6 saptamani si nu vreau sa-l iau pe Cristi ca e groaznic de algomerat acolo. Si s-ar putea sa stau 2-3 ore, plus drumul, asa ca incercam cu lapte muls si biberonul. Sper sa mearga.

mayaione, ce rau imi pare ca v-ati chinuit! E groaznic pentru bebelusii astia atat de mici sa primeasca injectii, le-am facut si eu nepotilor si finutelor si am crezut ca mor eu in locul lor, e groaznic! Si cum de n-au reusit sa ii gaseasca o vena, nu s-a gasit o asistenta mai capabila pe acolo? Venele nu se sparg din vina unui bebelus altfel sanatos, ci din vina lor. Of, of, of! Sanatate, sa va faceti bine cat mai repede!
Multe chestii ma enerveaza la sistemul romanesc, dar asta, cu injectiile facute bebelusilor si copiilor mici, e una dintre cele mai groaznice. Aici, daca e nevoie de antibiotic si nu se poate lua pe gura, atunci se face intravenos, nici macar pe adulti nu ii chinuie cu injectii intramusculare decat daca e neaparat nevoie. Parca suntem in evul mediu, dupa ce ca sunt bolnavi hai sa-i mai torturam si noi!

Alexandra, nu accepta Mark suzeta? Ca nu are nevoie de lapte cat e ziulica de lunga, ci doar ii place sa suga, asa ca poate s-ar multumi si cu suzeta in lipsa de altceva. Sau degetele macar? Oricum, bravo lui ca doarme bine noaptea.

roxanica, esti tare draguta! Dar sper ca nu mai esti strestata cu lapticul, nu? Ca am vazut ca David creste frumos oricum.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

va multumesc din suflet ptr raspunsuri asteptam sa se trezeasca buburuza ai-i facem baie

adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

stiu ca am lipsit f mult, dar din pacate am lipsit motivat.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte dar, ultima data cand va scriam bebe al meu tot varsa si ne gandeam ca este din cauza laptelui. Dupa o perioada de internare la Elias unde ni s-au facut diverse analize la sange, exudate, urocultura si coprocultura care au iesit toate bine ni s-a recomandat sa facem un tranzit intestinal. Asa s-a depistat ca bebe avea stenoza hipertrofa de pilor si a trebuit operat.
Operatia a fost facuta la Grigore Alexandrescu, acum bebe este bine, nu va mai spun prin ce-am trecut pana acum ca va imaginati si voi .

Stiu ca in perioada in care eu inca mai eram insarcinata erau fete care scriau ca dupa ce au nascut li s-a umflat foarte rau picioarele, acum mi s-au umflat si mie....... Ati depistat de la ce a fost, aveti vreu remediu?

Multa sanatate tuturor bebeilor si mamicilor

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

DOlores, m-a miscat mult mesajul tau pentru David! E norocos sa aiba asa o mamica de iubitoare ! La multi ani, David !

mayaione, imi pare teribil de rau pentru bebelina ta, e groaznic cu injectiile, am trecut si eu printr-o experienta traumatizanta de acest gen ! Important ei sa fie sanatosi !

dandusa, sa fie intr-un ceas bun ! faine pozele si tu si Crinuta sunteti doua frumoase !

fetelor, al meu bebelin urla de azi dimineata si nu a pus geana pe geana ! si asta se intampla ori de cate ori vine cineva strain sa il vada si il ia in brate ! azi a fost soacra la mine si nu s-a putut intelege cu el ! cand a venit mama mea, la fel a facut ! vi se intampla sa se agite de prea multa aglomeratie in jurul lui? eu limitez accesul la el, fara suparare ! nu a dormit toata ziua si a fost extrem de agitat !

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

miki, prin ce ati trecut si voi... Bine ca acum Stefanel e bine, dar imi imaginez cat de greu ti-a fost sa-l vezi operat, atat de micut.
Mie mi s-au umflat picioarele imediat dupa nastere, la caetva ore, dar au trecut cam in 2-3 saptamani. Nu cred ca ceea ce ai tu acum are legatura cu nasterea. Daca sunt umflate de cateva zile si nu au cedat de la sine ar trebui sa mergi la medic, pot sa fie multe motive.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miki, ai retentie de apa,trebuie sa faci un examen de urina neaparat ( sumar de urina) ! nu e de joaca ! si eu am avut toata sarcina edeme dar din fericire mi s-au dezumflat picioarele in 2 saptamani !

multa bafta !

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Nu stiu ce sa mai zic de constipatia lui Alin. Ii dau o lingurita de lactoza in fiecare biberon si el tot constipat este....Numai cu termometrul face...si aia dupa ce-l vad ca are crampe si nu reuseste sa faca nimic...de 24 de ore...
Ce sa ma fac cu el???

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Multumim din sufet pentru urari,ma bucur ca v-au placut pozele noastre...,in biserica aparatul meu nu mai vroia sa faca poze,sau le facea foarte intunecate...,iar cind a bagat-o in cazan ...,nu am avut loc sa trec sa-mi vad fetita de aglomeratie...Totul a fost foarte rapid si n-am mai apucat sa o vad in apa...,dar sa-i fac si poze..,nu ma asteptam sa o ia pe ea...prima dupa baietei...Nu mai conteaza...

DOLORES,
foarte frumos mesajul tau pentru puiut,azi de ziua lui...,emotionant,pooopici la amindoi
MAYAIONE,
saracuta de tine ,prin ce ati trecut,sanatate multa va dorim din suflet...
MIKI,
vai ce rau imi pare ca a trebuit sa treceti prin asa ceva...,sanatate multa va dorim din suflet...
DESIREE,
da si Crinuta mea este agitata cu prea multa lume in jur...,nu-i face bine deloc,o deranjeaza si zgomotele...,dar ce poti face...,citeodata nu prea ai cum sa-i controlezi...,doar sa-i scoti pe usa afara...
MADALUTA,
mi-ar fi placut sa ne vedem...,poate data viitoare ne potrivim cumva si iesim cu bebeii la plimbare

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Nu au venit in vizita bebelusi bolnaviori la noi. Cel mai probabil de afara, am scos-o la plimbare intr-un loc plin de bebelusi. Eu sunt din Pitesti. Am inteles ca si de la 2m se poate transmite, nu pot sa stiu exact cand si de la cine. Sper sa se faca cat de curand bine ca am inima franta de cate ori ma uit la ea.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput