Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa,ffff frumoase pozele,2 fete are tata,frumusele foc.sa fiti fericiti toti 3.

bambo,am vazut pozele,sunt tare haioase,cu antonia calare...si tu arati excelent.

multumesc fetelor pentru urari

am sunat la cleo..sunt bine amandoua,azi i-a facut vaccin si era putin agitata cea mica,e fff ocupata..dar e ok

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI : David de Dolores, Elisabetha de Cleomoni, Victor de Acs
Multumim Asiza si Aka pentru urari!! Sa va triasca si voua minunile!
Dandusa, pup micutza crestina!
Ruxandra, se potrivea de minune sintagma cu turbat si la noi. Da' auzi, tu ai acasa asa un maseur (sau cum se scrie) talentat, la tati al tau ma refer, Grigore poate confirma asta, si tu umbli prin straini sa cauti satisfactie si relaxare. Da se poate, mey?
Danita, imi pare rau pentru episodul horror prin care ai fost nevoita sa treci, cu inecatul. Hai, ca esti fata puternica, eu cred ca impietream si nu puteam sa-mi ajut copilu'...
Donia, desavarsita fetitza ta. Ii doresc de pe acum sa aiba laptic atunci cand se vor naste copilasii ei, stii tu , ca eu am of-ul asta...
Bambo, ce sa mai zic, asa mama , asa fetitza. superbe amandoua!
Scurt ca fugim la baita!Paaaaa

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Mayaione, mi se rupe sufletul de durere cand citesc de micutza Anamaria!! Multa sanatate!

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Mayaione, mi se face pielea de gaina cand ma gandesc prin ce-ati trecut, sanatate multa si sa treceti cu bine peste toateBulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dolores foarte greu ne-am dat seama ca e ceva in neregula. Era doar ceva mai cuminte si tusea usor. Am crezut ca de la saliva tusea, pt ca isi baga manuta in gurita si se strangea multa. Apoi am sunat-o pe mama sa-i zic ca tine manuta in gura si tuseste din cauza asta. Noroc ca i-am zis ca imediat m-a pus sa sun dr. Mama e mai disperata de felul ei si a insistat mult sa sunam. Initial radeam de ea si nu am ascultat-o, dar nu ne-a lasat in pace pana nu am sunat. Si ne-a zis sa-i dam Ospamox imediat ca nu e normal sa tuseasca de niciun fel. Apoi am fost la cabinet si intr-adevar avea rosu in gat si tusea se intetise. Inceputul e inselator, nici nu-ti dai seama, iar la ei se agraveaza imediat.
In primele 2 zile tusea de 2 ori pe zi...apoi din ce in ce mai des, cam o data la 3 ore. Cel mai nasol tuseste dimineata, pt ca peste noapte se strang mucozitati multe. E important sa va duceti la primul simptom aparut.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra,Bulisor,Dolores,Roxanica-sper ca nu am uitat pe nimeni

Mayaione-multa sanatate la bbimi inchipui prin ce a-ti trecut ti se urpe sufletul cand ii vezi cat sunt de mici si bolnaviori

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mda,ce sa mai zic,dobitoaca de pediatra cica:e normal sa tuseasca
mai zi-mi un lucru: de care tuse avea si bebelusul de la care a luat virusul,era bolnav?a venit in vizita la voi?tu esti din bucuresti?

quote:
Originally posted by mayaione

Dolores foarte greu ne-am dat seama ca e ceva in neregula. Era doar ceva mai cuminte si tusea usor. Am crezut ca de la saliva tusea, pt ca isi baga manuta in gurita si se strangea multa. Apoi am sunat-o pe mama sa-i zic ca tine manuta in gura si tuseste din cauza asta. Noroc ca i-am zis ca imediat m-a pus sa sun dr. Mama e mai disperata de felul ei si a insistat mult sa sunam. Initial radeam de ea si nu am ascultat-o, dar nu ne-a lasat in pace pana nu am sunat. Si ne-a zis sa-i dam Ospamox imediat ca nu e normal sa tuseasca de niciun fel. Apoi am fost la cabinet si intr-adevar avea rosu in gat si tusea se intetise. Inceputul e inselator, nici nu-ti dai seama, iar la ei se agraveaza imediat.
In primele 2 zile tusea de 2 ori pe zi...apoi din ce in ce mai des, cam o data la 3 ore. Cel mai nasol tuseste dimineata, pt ca peste noapte se strang mucozitati multe. E important sa va duceti la primul simptom aparut.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

dandusa FELICITARI PT.CRESTINAREA CRINUTEI!!! frumoase mai sunteti!!!

mayaione MULTA SANATATE PENTRU BEBE si MULTA INCREDERE SI RABDARE PENTRU TINE SI SOT!!!

alexandra25 te inteleg perfect.....parca este vorba despre ana.....

FETELOR, BEBEII VOSTRI FAC BALUTZE LA GURA?

TUTUROR CELOR CARE AU MAI ADAUGAT O PRIMAVARA.....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

[/url]" target="_blank">varsta ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Dandusa, a_deju, iuly:noi v-am asteptat ieri la Tabacarie. Am fost cu Lucia.Imi pare rau k azi nu pot ajunge...Tati e liber si ne-am propus sa iesim la cumparaturi putin..dar cine stie , poate dam o fuga sa va cunoastem...
Andreea:am facut comanda pt batistuta miercuri , dar acolo spuneau k o vor trimite in 3 zile de la confirmarea comenzii...si nici acum nu au confirmat-o.
dandusa: felicitari pt micuta crestina!

Ralumat: multumesc pentru intentiata, dar crek k tb sa mai astept putin k apoi dc imi trimit ei comanda..ce ma fac cu 2 batistute???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

mada, nici mie nu mi-au confirmat, m-am trezit cu avizul in cutie... dar daca zici ca ai facut miercurea trecuta comanda, azi, cel tarziu maine ar trebui sa ai avizul la posta... daca nu e, inseamna ca am bagat eu mana-n foc de-aiurea pt ei :) si la cata lume i-am mai recomandat.... vezi ca pe aviz o sa scrie ca ai un colet expediat de una, Eremia Rita parca.. eu mi-am dat seama ca era batista dupa valoarea rambursului :) pup, si poate totusi imi dai o veste buna maine, ca dup-aia mi-e rusine, o sa zica oamenii ca le recomand tampenii :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

varsta anei

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput