Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Offf, ce bine ca aveti cu cine sa iesiti afara, ma refer la faptul ca aveti prietene cu care sa iesiti, sau va intalniti mai multe de pe forum...eu ies singura cu pitica si ma cam pliktisesc...unde mai pui ca nici nu am parc aproape, dar de azi cared ca pun landoul in masina si ma duc frumusel cu bebe sa ne plimbam in parc, macar mai cascam si noi gura la alti oameni :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

DAVID de dolores, sa cresti mare, sanatos si cuminte.mami si cu tati te iubesc foarte mult si esti cea mai mare minune din viata noastra.am incepu sa te iubesc de cand erai un punctuletz, ma uitam la poza si te pupam cu dragoste si lacrimi de bucurie, iar apoi asteptam fiecare ecografie sa te vad cum cresti, cum te dezvolti la mami in burtik.ma rugam zinic sa stai cuminte la mami,la caldurica desi tu iti doreai sa te tin in brate mult mai devreme...te iubesc puiul mamii ca m-ai facut cea mai fericita.esti sufletul si viata mea. te iubesc davidutzul meu frumos....

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Lavinia, chris, merci de lamuririle cu umidificatorul

fetelor, in leg. cu algocalminul, eu am zis: cate spitale, cati dr.,atatea pareri ... eu personal nici faza cu nurofenul n-am inteles-o de ce nu e voie cand alaptezi? doar si la copii se da nurofen... atunci?
na, ma rog... io am luat numai paracetamol pt dureri si in spital am luat primele 2 zile ketonal intravenos
de acum ma uit pe un site al pediatrilor americani unde sunt toate substantele active din medicamente si iti zice la fiecare daca e permis in alaptare sau nu ... mi l-a dat pediatra.... o sa-l caut si il pun pe forum sa fie... si cine are nevoie, cauta medicamentul si stie dc e voie sau nu... ca pe medicii romani nu te poti baza de 2 lei

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

mie in spital dupa operatie, intrucat anestezia a fost cam "putina" si simtind dureri inca din timpul operatiei, mi s-a administrat in prima zi si noapte ALGOCALMIN intravenos din 2 in 2 ore !!!! ca sa scape ele de vaiete de durere! "D.ra asistenta, am dureri!" "Ei asta-i buna, normal ca ai dureri, ce voiai? Sa nu ai deloc?" si mai baga o fiola!

a doua zi am alaptat !!!

Toata sarcina NU AM LUAT nici macar o pastila, decat vitamine!!!

vorba asizei: pe sistemul medical romanesc! AM mai plecat si cu copilul cu infectie din spital!!!

ma apuca toti dracii !

desiree si bebe Octavian

pozici

asa si eu: toata sarcina nu am luat nici o pastila indif cat de tare m-a durut capul, numai ca sa fie ok bebe, dar in schimb am plecat cu copilul din spital cu o conjunctivita care nu a trecut nici acum si mi-a zis oftalmoloaga ca poate sa dureze si 4 luni pana-i trece... timp in care eu ii pun picaturi cu antibiotic zilni... fain nu? asta ca sa nu mai zic ca eu am luat in spital un germene de spital ultrarezistent si f agresiv in urma caruia am facut o otita care a facut ca cezariana sa fie floare la ureche fata de durerile ce le-am avut de la el :((

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Apropo de umidificator....la care TCM ati vazut higrometru?Iar pt bucurestence, umidificator cu abur rece la Auchan....650.000 lei vechi!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dia, merci... acuma nu au pe stoc, dar sper sa gasesc cat de curand.. parca vad ca incep ploile si eu nu am cum sa scot pe bebe la plimbare,
Azisa si Marcela - astept vesti ptr cand ne vom intalni in parc
La Multi Ani! tuturor bb-ilor care fac si au facut zilele astea o luna, doua sau trei..
Luca e super activ, ziua nu doarme, noaptea mai nou se trezeste la 3 ore....
Scriu cu el in bratze....
Dolores, pupici multi si dulci, ptr tine si David...
Nu ma mai lasa Luchitza sa scriu...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dolores pt micutzu' Davidutu! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii(si de-acum incolo ca vad ca si pana acum v-au adus destule)!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc luly si yagmur

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catalina, eu o alaptez pe bb din ziua 2, pediatra mi-a spus sa-i dau Bonnisan de la 7 zile, de 3 ori pe zi, cate 5 pic. Ii mai dau si ceai Baby Drink cu biberonul, putin, cand ii este sete. Beau si eu ceai de chimion si anason, o cana pe zi. Pana acum nu a facut colici si are o luna si o sapt. Pediatra mi-a spus ca daca cumva face colici, sa ii dau altenativ Bonnisan (tot de 3 ori pe zi) si Sab Simplex. Pana acum nu a fost nevoie, sper sa ne ajute Dzeu si sa nu faca colici.

Pupici

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

Apropo de umidificator....la care TCM ati vazut higrometru?Iar pt bucurestence, umidificator cu abur rece la Auchan....650.000 lei vechi!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

ti-ai cumparat? mi-a zis cineva ca e foarte zgomotos asta de la Auchan ... e adevarat?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput