Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Apropo de umidificator....la care TCM ati vazut higrometru?Iar pt bucurestence, umidificator cu abur rece la Auchan....650.000 lei vechi!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
ti-ai cumparat? mi-a zis cineva ca e foarte zgomotos asta de la Auchan ... e adevarat?
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
Ingerasa, felicitari, esti prima persoana pe care o aud ca bebe nu are/ nu a avut colici ... tine-o tot asa!
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dandusa spune:
AM SOSITTTT!!!
Gata ,am terminat si cu botezul Crinutei...,a fost super...La 12 am fost programati la biserica ...,am ajuns acolo ,mai erau inca 5 bebei si mai asteptau sa intre dupa noi..., inca pe aitit.A fost invazie de botezuri la biserica Sf Mina,se pare ca este foarte solicitata...Crinta mea nu a plins deloc...,mi se pare incredibil,dar chiar asa a fost...A luat-o Popa Picu frumusel...si precum zicea LAVINIA...,"okioasa mea" ...a facut ochii mari si stinga dreapta ca un girofar se uita la toata lumea...,habar nu avea ea ,ca urmeaza ca o bage in cazan...,mi-am zis ca urmeaza sa urle...,da de unde...,a bagat-o frumos pina la piept,i-a turnat cu mina peste capsor si nu a zis nici pis...La imbracat ,s-a strimbat putin..,dar in rest ...ma mindresc cu cea mai cuminte bebelusa.Restul bebelusilor...,urlau saracutii...
Veau sa va spun ca a fost un moment deosebit acest botez...,mi-au dat lacrimile de emotie ,cind am vazut ca o ia Popa s-o bage in cazan si cind i-am vazut privirea ei nedumerita...,am plins de emotie si nu ma mai puteam opri.A fost extraordinar...
Acasa am facut o masa foarte restrinsa...,cu ai nostrii parinti ,frati si nasi...,iar seara ...,am fost in club,fetelor....Am mers intr-un club la moda pe aici ,unde ne-am simtit super,dar se vede ca ne-am pierdut antrenamentul...,pe la 2 am plecat ca nu mai puteam de oboseala,muzica tare,aglomeratia si fum.
Ieri a fost foarte agitata ,dar aseara a dormit ca de obicei...Acum avem deja programul cunosctut de 5 sau 6 ore de somn ,de la 22.Doar in seara cu clubul...,i-am facut scaldatoarea,am adormit-o ca de obicei si pe la 22.30 ,cind am plecat noi la disco..,dormea...Am lasat-o cu mama ,crezind ca va dormi legat 5-6 ore,dar nu a fost asa...,s-a trezit dupa o jumatate de ora ,dupa ce plecasem noi...,dar a stat cu buni...,ca sa vezi ce simt are...,m-a simtit ca ma pregatesc sa fug...
Multumim tuturor celor care ne-au urat toate cele bune vis-a -vis de increstinarea Crinutei...,va imbratisam tare.Pooopici multi de la noi.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
Sa va spun si eu de Algocalmin...In sarcina am folosit Paracetamol,pentru ca am avut probleme cu o masea si nu mai suportam...Algocalmin ,mi s-a spus ca nu am voie...Dupa ce am nascut TREI SAPTAMINI,
am luat Algocalmin,pentru durerile pe care le aveam de dupa nastere..Asta mi-au dat din spital...,plus Ketonal...La un moment dat nu mai aveam doze ramase de la epidurala si au inceput cu Algocalmin fiole si Ketonal,administrate injectabil.Acasa ,cind m-au luat si mai tare durerile ,mi-am sunat disperata medicul si l-a intrebat ce pot sa mai iau ,ca nu mai suport...,mi-a zis...scurt,Algocalm si atit...Am alaptat la 3 ore de la nastere.
Citi medici atitea sfaturi...
bamboletta spune:
Neata
David de Dolores
Elisabetha Maria de Cleomoni
Victor de ACS
Dandusa-felicitari pt increstinarea Crinutei
Voriam sa te intreb ce fel de prosop trebuie pt bebe la biserica ca nasa e tinerica la fel ca mine si nu stie eu nici atat ,trebuie din ala pt bebei sau prosop normal mersi
Aelita-mami ce mai faci?ne este dor de tine ce face bebelina e bine?
Nu mai stiti nimic de Cleomoni? vad ca ne-a sedus si ne-a abandomnat
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
Dia1609 spune:
dandusa, felicitari pt botezul Crinutzei!
David de dolores!
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
crykett spune:
Buna la fete. sarbatoritilor.Felicitari Dindusa pentru botez si ai dreptate cu emotiile eu la primul copil am plins toata slujba nu ma puteam stapini,la al doilea sper sa fiu mai tare.Noi avem botezul pe 3 februarie
Cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004
dandusa spune:
CONSTANTA trezirea!!!...,noi iesim in parc la Tabacariei...,ne intilnim cu A-deju ,in fata la zodiac ,la 13-13.30...Sintem dornici sa va cunoastem...Pooopici.
ps:pun pozici de la botez
Dia1609 spune:
daca tot s-a discutat, uitati aici ce zic nutritionistii americani despre sucurile de fructe si despre cele de citrice in special:
-fara sucuri de orice fel pana la 6 luni.
-fara sucuri de citrice pana la 12 luni.
-cand oferiti suc copilului, serviti-l intr-o cana nu in sticla, pt. a preveni cariile dentare.
mai multe detalii: http://www.babycenter.com/plus/readyornot/articles/food/101?scid=momsbaby:20070122:3150:20214:9731
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dandusa spune:
DOLORES,ACS,CLEOMONI,
sa va traiasca puiutii,sa creasca mari si mumosi.
BAMBO,
nasa Crinutei i-a luat un scutecel alb,brodat, putin mai deosebit decit cele normale ,asta este crisma...,cu care ia bebele dupa ce il scoate popa din cazan.A avut si un prosop ...Deci si-a pus prosopul si apoi crisma pe bratele ei...,ca nu era foarte cald in biserica...,dar in alte conditii...,merge doar cisma.