Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor,

tin sa va anunt ca sambata am avut o premiera. Am fost la masaj! A fost super. Tare as mai repeta figura, dar sa vedem. In tot acest timp tati s-a descurcat de minune cu amandoi flacaii, dragul de el.

Roxanica, uite un dulce, ca tare bine m-am simtit cand m-am vazut citata.. cu "turbatul".

Donia... si pe mine a cam inceput sa ma doara spatele. Dar nu pot sa ma plang, macar sa creasca boier Grigore. Super joaca cu Roxana de-a mama si copilul. Promite, promite viitoarea mamica.
Si multumim pt poza in caz de inec. Mi-am listat textul sa-l studiem diseara cu tati.

Almo, stai linistita. Nu m-am suparat.
Dar daca tot ai deschis subiectul, am stat si m-am gandit ulterior: si pe bune daca vad vreo deosebire intre a vomita cu suzeta in gura pe spate/pe burta. Chiar mi se pare mai putin rau pe burta.

Mirona.. he, he cu aruncatul laptelui. Bun venit in clubul mamicilor de bb-i cu lapte praf. Eu nu-l mai arunc, il beau eu ca-i gustos rau.
Uite, Grigore are o masa de dimineata la care mananca intr-o zi 70 ml, in alta zi 130 ml, apoi 100 ml.. si tot asa.

Pe mine cel mai tare ma enerveaza cand este in perioada de tranzitie de la o cantitate de lapte la alta. Adica de cateva zile a inceput sa cam termine biberoanele de 130 ml. (120 ml apa+4 masuri).
Deci, hai sa trecem la urmatorul dozaj= 170 ml (150 ml apa+5 masuri).

Cand ii fac un biberon mare bea mai putin decat inainte. Daca ii fac un biberon mic il termina pe nerasuflate si ar mai bea.. .
Bine ca s-a stabilizat cat de cat seara, cand a inceput sa pape aproape unul mare.

Catalina, lasa copilul sa manance cat vrea. Stie el mai bine. Uite aici se plang mamici ca nu le mananca bb-i; tu ar tb sa fi o fericita. Sfatul meu e sa nu-l scoli, se trezeste el cand ii e cu adevarat foame. Si nu, nu-i curatz gura cu nimic.

Mormelvio, cu diversificarea vom incepe tinand cont si de evolutia lui Grigore, de acord cu pediatrul. Oricum dupa 4 luni.
In principiu ii vom da hrana preparata in casa. Dar ii voi da din cand in cand si borcanele, ca sa nu am surpriza ca mai tarziu nu le accepta. Pt ca in vacante borcanelele sunt o adevarata binecuvantare.

Scuze, nu vreau sa supar pe nimeni. Dar mi se pare aiurea sa incepi mai devreme diversificarea numai ca sa rezolvi falsa constipatie. De ce sa risti sa faci stomacelul bb-lui prastie?

Pe mine mama m-a alaptat exclusiv pana la 4 luni si acum am un stomac beton, pot sa mananc orice si oricat (din pacate ) si nu am nici o pb. In schimb majoritatea celor din jurul meu, cam de aceeasi varsta, au probleme cu stomacul: ba un inceput de ulcer, ba o colita, ba crize de bila, ba una, ba alta. Asta si pt ca acum 30 de ani era moda sa incepi cu sucurile de la cateva saptamani. Si tare ma minunez ca si acum se mai recomanda asa ceva. Halal pediatri.

Danita, imi pare rau c-ati tras asa sperietura.

Dandusa, felicitari pt botez. Si pt Crinutza asa cumintica.

pt David de Dolores si Elisabetha Maria de Cleomoni.

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dandusa, a_deju, iuly:noi v-am asteptat ieri la Tabacarie. Am fost cu Lucia.Imi pare rau k azi nu pot ajunge...Tati e liber si ne-am propus sa iesim la cumparaturi putin..dar cine stie , poate dam o fuga sa va cunoastem...
Andreea:am facut comanda pt batistuta miercuri , dar acolo spuneau k o vor trimite in 3 zile de la confirmarea comenzii...si nici acum nu au confirmat-o.
dandusa: felicitari pt micuta crestina!

Ralumat: multumesc pentru intentiata, dar crek k tb sa mai astept putin k apoi dc imi trimit ei comanda..ce ma fac cu 2 batistute???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vazut pozele cu o mamica mandra rau si c-o fetitza dulce-n roz.

Sa va traiasca Crinutza, si sa va aduca numai bucurii!

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by Ralumat

Apropo de umidificator....la care TCM ati vazut higrometru?Iar pt bucurestence, umidificator cu abur rece la Auchan....650.000 lei vechi!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

ti-ai cumparat? mi-a zis cineva ca e foarte zgomotos asta de la Auchan ... e adevarat?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Il am de mai mult de o luna......nu e adevarat, la noi merge toata noaptea si nu il auzim....are un usor bazait cand stai langa el, dar....pe mine ma ajuta ca asa stiu ca inca are apa. Daca nu mai are, nu mai bazai. Oricum, mai repede aud frigiderul din camera cealalta decat umidificatorul. Dar acum m-a fulgerat ideea- ce, nu poate fi icnercat in supermarket? Si asa iti dai seama daca face zgomot sau nu.

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chestii f interesante... videoclipuri despre cum sa linisteti un bebe care plange, cezariana in direct, etc: http://www.babycenter.com/videos/view/?vid=1487252&_requestid=433485&_requestid=433485

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

da Raluca, asa e, poate fi incercat in supermarket, dar Auchan nu e la TImisoara... as fi rugat pe cineva sa-mi cumpere din BUc... mai vad eu, daca tu zici ca nu e zgomotos ... ca io nu stiu ce sa xcred, ca si de ala de pe bblusultau am auzit tot asa, dar o astept si pe chris sa vad ce zice, ca si l-a comandat

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

scuze pentru intarziere.bebelina mea,ely s-a nascut pe 6 noiembrie 2006,la ora 16:30,prin cezariana,la 40 de saptaamni,avand 3,000kg,50 cm lungime si a primit nota 9.eu sunt nascuta pe 16 ian 1980

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

[hop si eu]

incerc sa raspund pe masura ce citesc.....ati scris atat de mult de cand am citit ultima oara......

deea, aka: dr.florescu vine in fctie de ce vorbiti cu ea la sf.vizitei. la noi de ex. am stabilit sa vina sapt de sapt pana face ana o luna dar sa o sunam cu o zi inainte pe la 8.30-9.00 sa-i reamintim.....la cabinet n-am mers decat o data, am stat cam mult, asa ca am convenit cu ea ori de cate ori avem nevoie{fctie si de programul ei} vine acasa dupa ce vorbim la telefon. faptul ca ati sunat-o o data si n-a raspuns nu este relevant. noua ne-a zis sa o sunam in general dimineata intre 8.30-9.00 iar daca nu raspunde sa sunam mai tarziu pt ca daca este intr-o vizita nu intrerupe consultul pt a raspunde la tel. ASA CA INSISTATI CU TEL ORI DIMINEATA INTRE 8.30-9.00 SAU DUPA-AMIAZA INTRE 17.30-18.00......ESTE FFFFFF.OCUPATA, DAR SERIOASA....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Buna dimineata fetele. Va multumesc de sugestiile cu glicerina.
Acuma se pare ca incepem si noi sa avem colici (doarme putin si se trezeste plangand, eu asa interpretez ... are 3 sapt si o zi).
Doctora mi-a zis sa nu ii dau ceai, ii dau sab simplex inainte de fiecare masa dar ii dau 5 picaturi, poate e prea putin. Voi cat dati? Inainte sau dupa biberon?
Acuma imi fac procese de constiinta ca totusi i-am dat nitel ceai (Baby Drink) la insistentele familiei care m-a inebunit ca ce poa sa aiba ... . Ma gandesc sa merg la farma sa iau Baby Calm sau ceai de la Humana. Voi ce ma sfatuiti in aceasta privinta?

Cata

la noi au inceput problemele fix in a 2a sapt, dar ii dau 15 picaturi la fiecare masa, ca asa scrie pr prospect. daca ii dai doar o treime nu cred sa aiba efect

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput