Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Offf, ce bine ca aveti cu cine sa iesiti afara, ma refer la faptul ca aveti prietene cu care sa iesiti, sau va intalniti mai multe de pe forum...eu ies singura cu pitica si ma cam pliktisesc...unde mai pui ca nici nu am parc aproape, dar de azi cared ca pun landoul in masina si ma duc frumusel cu bebe sa ne plimbam in parc, macar mai cascam si noi gura la alti oameni :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

si eu tot singura ies, nu stau fete in zona mea, dar am radio la mobil, imi pun castile si imping la carucior

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Neata

David de Dolores
Elisabetha Maria de Cleomoni
Victor de ACS

Dandusa-felicitari pt increstinarea Crinutei
Voriam sa te intreb ce fel de prosop trebuie pt bebe la biserica ca nasa e tinerica la fel ca mine si nu stie eu nici atat ,trebuie din ala pt bebei sau prosop normal mersi

Aelita-mami ce mai faci?ne este dor de tine ce face bebelina e bine?

Nu mai stiti nimic de Cleomoni? vad ca ne-a sedus si ne-a abandomnat

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

trebuie 2 prosoape: unul de bebei si celalalt normal pt preot, impreuna cu sapun

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by danita

fetelor aseara am tras o spaima de prima clasa !
a inceput sa planga, cand sa pun mana pe el sa il ridic a inceput sa si regurgiteze in acelasi timp ....... s-a innecat si nu mai putea respira , se uita la mine si parca imi cerea ajutor eu l-am zguduit si i-am tras cateva in spate si-a dat drumul dar a incpeut din nou ..... l-am laut de acolo l-am tinut in sus , in jos tot la fel , am intrat in panica si noroc ca nu eram singura ca l-am strigat pe sotul meu care l-a luat in pozitie pe-o parte si ia tras in pozitia aia ....... m-am speriat de tremuram si nu mai eram in stare sa fac nika ...... bine ca a trecut !! offfffff

D cu bb Tudor

BeBelusca

si noi am avut un episod asemanator, dormise mai bine de 3 ore [record pt ea] si s-a trezit plangand, incercand sa inghita dar....nimic.....am pus-o pe o parte, am ridicat-o, am lasat-o cu capul in jos, DEGEABA......se facuse rosie toata, avea o fata super speriata si ....se ineca..... incepusem sa ma disper.....dar si-a revenit....CONCLUZIA: dormise cu gura deschisa, i se uscase gatuletul si cand a incercat sa inghita.....i-a fost imposibil pret de cateva secunde.....multumesc lui DD ca atrecut....

plus, ca ana , dupa cum bine stiti vomita inca de la nastere, iar acum, cand ii vine sa verse , daca doarme se trezeste incepe sa planga si ......hop da afara, iar daca este treaza incepe sa planga si.....hop da afara....

CONCLUZIA: FII ATENTA LA REACTIILE LUI BEBE.....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna sunt si eu o mamica disperata de ianuarie - februarie 2007 si ptr ca am crescut oarecum impreuna indraznesc sa ma bag si eu in seama
grasuna mea are 9 zile inca nu ne-a picat buricul si de la spital ne-a zis sa nu-i facem baita in cadita pana nu pica buricul dar dr care a venit sa o vada acasa a zis sa spalam copilul in vanita ca poate ajunge apa la buric si schimbam apoi pansamentul deci ptr ca sunt cam dezorientata cu atatea pareri voi cum ati facut ?
si ce ati pus la buric spirt sau betadina

cand aveti timp si de mine .....

adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

a da si mai era ceva oboseala e de vina ce sa faci , cand ati scos copilul afara ? si trebuie acoperita fata cu ceva ?
ma gandesc ca la 9 zile parca e prea devreme de scos afara

adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by adela2006

buna sunt si eu o mamica disperata de ianuarie - februarie 2007 si ptr ca am crescut oarecum impreuna indraznesc sa ma bag si eu in seama
grasuna mea are 9 zile inca nu ne-a picat buricul si de la spital ne-a zis sa nu-i facem baita in cadita pana nu pica buricul dar dr care a venit sa o vada acasa a zis sa spalam copilul in vanita ca poate ajunge apa la buric si schimbam apoi pansamentul deci ptr ca sunt cam dezorientata cu atatea pareri voi cum ati facut ?

cand aveti timp si de mine .....

adela de alexia maria

adela, noua ne-a picat buricul in maternitate si acasa numai il curatam cu spirt ... eu una i-as fi facut baitza si daca nu-i pica buricul... din ce am citit eu, e ok
afara am iesit la 2 sapt., intai cate 10, apoi 15, apoi 20 min pe balcon deschis si abia apoi afara 20 min si am tot crescut perioada cu cate 5 min in fiecare zi ... vezi sa nu fie ceata, umeazeala, vant puternic, burnita sau sub 0 grade cand o scoti afara

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by adela2006

Noi ambilor copii le-am facut baie in caditza cu buric cu tot. Si baie inseamna ca-i bagam in apa pan la gat, deci se uda si buricul.
Apoi ii stergeam la buric cu alcool de 70 gr.
Nu am pus nici un pansament.

Este o.k sa iesiti afara, evitand locurile aglomerate.
Similar, nu primiti lume bonava in vizita.

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa,Chris80-mersi

Dandusa-am vazut pozele de la botez ce scumpa era Crinuta cu rochita

Adela2006-
Antoniei i-a cazut buricul pe la 12 zile,i-am facut baita cu tot cu buric apoi il stergeam cu spirt de 70 gr.si puneam baneocin pudra afara am iesit de la 9 zile

Dia1609-f.interesant site-ul

poze
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

"poze noi cu Antonia pt cine vrea cine mai doreste"

poze
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

"poze noi cu Antonia pt cine vrea cine mai doreste"

Dorim, da nu putem!!
Sunt cumva privat?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore