Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
Multumim mult de urari!!!!!
Am avut un party pe cinste, desi dimineata am fost suparata ca ploua si era urat afara si nu am putut sa mergem in parc!!!!! Singura zi din an in care ploua toata ziua!!!! De ziua lui David!!!! Sambata a fost soare si frumos...uf...
Dar apoi au inceput sa vina musafirii si am fost printre prieteni dragi cu care am petrecut de minune!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Nicoleta spune:
Sinzi, imi pare rau ca nu ati putut iesi afara. Dar tot e bine ca ati avut prietenii aproape. Sa puneti poze sa vedem si noi cum v-ati distrat!
Noi suntem bine, ieri am iesit cu saniuta, azi mergem la patinoar, Stefan este in vacanta si sta cu verisoara mea acasa, si cu tanti Ica... Sper sa intampinam noul semestru cu imunitatea mai ridicata, statul acasa sper sa ii priasca, desi inca nu am avut nicio problema de sanatate (rar a tusit, de vreo 2 zile cativa muci, dar putini de tot...)
Sanatate va doresc tuturor si o saptamana faina!
Nicoleta
katty spune:
Sanzi, la multi ani, ptr. David! Sa fie sanatos, sa se faca mare si sa va aduca multe bucurii!
Va salut si eu!
Nu prea sunt in apele mele ca nu v-am citit cam de mult, mi-am salvat subiectul si-l citesc diseara! In weekend am fost la un botez iar azi am avut de munca mult de tot!
Sper maine sa am mai mult timp!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2088966940087737923ESoVRb
aici am pus poze de la ziua lui DAvid...
http://www.dropshots.com/sinzi_ana
si aici cateva filmulete de petrecerea de la gradi!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Nicoleta spune:
Salut.
Ieri am dat cu piciorul in usa si acum am degetul mic inflamat si ma doaaaare! Sper sa imi treaca.
Aseara am fost la patinoar, inainte de macelul piciorului... Stefan nu mai vrea sa mearga singur, daca il las se lasa pe gheata... Nici eu nu am putut sa patinez prea mult, ca nu am putut... din cauza lui Stefan care nu a vrut sa patineze singur. NU vreau sa ii fortez, dar ma imi pare rau ca nu este si el mai entuziasmat...
De dimineata erau -7 grade. Brrr...
Voi ce mai faceti?
Sanzi, nu pot vedea pozele, poate le pui pe Yahoo.
Am vazut filmuletele, foarte dragute!
Nicoleta
carmen spune:
Sinziana, imi pare rau ca nu ati serbat in parc asa cum ati fi vrut dar asta nu v-a impiedicat sa va simtiti bine.
Nicoletapoate la anul cumparam si noi patine la cucuiete ca sa ne bucuram de asta.
Am pus cateva poze cu fetele
http://good-times.webshots.com/album/557405058PiYsXd
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Nicoleta spune:
Carmen, ce frumoase sunt fetele tale! Sa stii ca se merita sa le inveti sa patineze, le este mai usor si pe role apoi, poate si pe schiuri... Eu am vazut aseara si o graviduta pe patine, dar mergea numai pe langa mantinela. Hm, nu as fi riscat, desi poate fi frustrant sa nu mai poti face ce iti place... desi se merita...
Nicoleta
carmen spune:
Multumesc Nicoleta
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
HelleneC spune:
Sanzi, nu ma pot abtine sa nu scriu ceva legat de tort! (noroc ca am prajituri in casa)! Imi place tricoul tau cu numele lui david scris... super misto!
Carmen (iti scriu aici ca pe mess ne vedem rar), sunt totale fetele... abia astept sa vina caldura sa ii mai prind falcutele Dariei un pic. Si George se bucura acum de zapada si sanie la tara.
Nicoleta, imi pare rau de piciorul tau! Eu abia astept sa pot patina din nou, desi m-a tentat iarna asta sa ma urc pe patine.. nu am avut curaj, pentru ca stiu ce cazaturi reusesc sa fac, cand ma prinde elanul, sau daca se tranteste careva in mine. Plus ca la kilele mele actuale, sparg gheata sigur!
Va pup pe TOATE, nu mai pot sta pe scaun, cred ca as prefera un laptop sa il iau in pat cu mine!
O zi buna de tot, Elena
Mami 28+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
anelis4u spune:
Carmen ,Sinzi..super pozele.Aveti niste copii superbi.
Inca o data La multi ani! Sinzi pentru flacau,sa iti creasca mare si sanatos si sa va umple sufletele de bucurii..
Noi suntem bine..In wekend am avut o iesire cu niste prieteni asa ca am lasat copchilu'la bona..Toate bune si frumoase dar cand am sunat sa vad ce face am aflat de la Manuela(bona)ca fimiu e cocotat pe spatarul de la canapea si nu vrea sa se dea jos!Motivul??Nu o sa va vina sa credeti:Un PAPAGAL!hihi
Aceasta femeie are grija de Mircea de aproape 2 ani si in tot acest timp Mircea a vazut papagalul doar in colivie..Sambata seara l-au lasat liber in casa(in fiecare seara ei ii dau drumul!)si fimiu sa speriat!!
Asa ca sambata seara Mircea a fost cel mai cuminte copil din lume,a stat pe spatarul canapelei si sa uitat la TV!
Desi au bagat papagalul in colivie totusi cand ne-am intors noi la 11 fimiu tot cocotat era!!
Oricum cred ca l-a marcat pentru ca de cate ori intra la bona in casa se duce sa vada daca e papagalul in cusca!
Sper ca vti avea o saptamana superba si multa sanatate pentru toate buburuzele bolnavioare!
va pupacim
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA