Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
sinzi_ana spune:
Ruxij, si noua ni se intampla acelasi lucru...ca se asteapta sa se comporte altfel David...
Eu am observat ca aici copiii sunt mult mai mici de inaltime decat in Ro, dar si mai slabi...(desi parintii sunt mult mai inalti decat majoritatea celor din Ro). Au alt ritm de crestere aici in US...
Multumesc pt complimente in ceea ce priveste camera lui David...am fost tare entuziasmata sa ma apuc de pictat...hihi...Acum mi s-a facut cam lene...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
ruxij spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ruxij, si noua ni se intampla acelasi lucru...ca se asteapta sa se comporte altfel David...
Eu am observat ca aici copiii sunt mult mai mici de inaltime decat in Ro, dar si mai slabi...(desi parintii sunt mult mai inalti decat majoritatea celor din Ro). Au alt ritm de crestere aici in US...
Multumesc pt complimente in ceea ce priveste camera lui David...am fost tare entuziasmata sa ma apuc de pictat...hihi...Acum mi s-a facut cam lene...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Eu mai mici de intaltime n-am observat (asta poate si pentru ca n-am fost atenta), dar am observat si eu ca sunt mai slabi. Inclusiv fi-miu a venit din Ro, unde a stat la bunici in 2004, rotunjor bine, aici a slabit rapid de plangea mama ca nu il hranim :)) Stiu si de ce se intampla asta. In Ro mama daca copilul zicea ca "nu mai vreau sa mananc" ii dadea in continuare, mai convins, mai obligat. Aici eu daca zice "nu mai mananc", nu ii mai dau in cele mai multe cazuri. Mai zic, hai mai ia de trei ori, dar cam atat. Eu am obsesie sa nu fie gras, asa ca prefer sa nu il oblig, atata vreme cat mi se pare mie ca totusi mananca si proteine si fructe si lapte.
sinzi_ana spune:
Pai daca e in 5%...inseamna ca 95% sunt mai mici!!! hihi...
Eu ii vad la gradinita...ca stiu ce varste au...si ii compar cu David...
Cand am venit din Ro mi se parea David un slabanog si ma plangeam mereu ce slab e...de cand am ajuns aici am tacut cand mi-am dat seama ca al meu e chiar bine facut!!!!...hihi...
Toti prietenii lui din Ro sunt cu multe kile in plus...si cand faceam comparatie cu ei...si aici pe forum...la 3 ani deja sunt de 20 kg si peste 110cm...(cel putin asa sustin parintii)
crig72 spune:
La multi ani David!Multi pupici si sanatate!!
Sinzi si Radu sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI DAVID!!! Sa fii sanatos si voios! Si sa ai o petrecere reusita!
Noi am venit ieri de la matusa mea de la Pitesti, acolo am ajuns de la Bucuresti. Stefan se prezenta foarte bine, si Cernatescu, si orl-istul au zis ca este ok, numai ca trebuie sa continue tratamentul pana in aprilie, inclusiv. Sa nu mai avem surprize... Intrand eu mai in detalii am aflat ca pentru el riscul de a face astm este destul de mare, 40%, calculat insa doar dupa manifestarile din ultimele luni. Mi s-a spus cadaca dupa 6 ani continua sa faca bronsite astmatiforme... nu este bine. Dar mai avem pana atunci. Ideea este ca nici nu l-a vazut cand tusea sau cand suiera...
Sinuzita numai este, zgomote nu, totul bine. Continuam tratamentul si mai vedem la toamna cum se va mai manifesta la raceli...care pana acum ne-au ocolit... acum sta acasa o saptamana... Sper sa nu mai raceasca deloc pana de Pasti. Eu sunt optimista, alergic nu este, nici noi nu suntem... :)
Week-end placut, cat mai este!
Nicoleta
light spune:
La multi ani DAvid!Sanatate, bucurii si multe realizari iti dorim!Petrecere si daruri minunate!Nicoleta ma bucur ca sunteti bine, sper sa nu va mai imbolnaviti si adevarul e ca are dreptate medicul ca pana in aprilie sa continuati tratamentul pentru ca din mai deja dispar virusii si va fi mai cald si mai bine.
HelleneC spune:
La multi ani David, sa fii sanatos si iubit! Sanzi si Radu, sa va traiasca puiul!
La multi ani si celorlalti copii sarbatoriti acum!
Noi l-am dus la tara pe George, deja nu mai avea rabdare, mai ales ca acolo are sanie si acum e foarte frumos si are cine sa ii intre cornite! Asa ca 5 zile sunt singura, el este in elementul lui cu toti copiii de acolo, sper sa vina sanatos inapoi!
Va doresc o saptamana frumoasa!
Elena
Mami 27+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
Gabbriela spune:
la multi ani David, multa sanatate, noroc si fericire.
Sinzi sa iti traiasca mandrete de baiat si sa iti umple viata de bucuri si fericire
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Cristina_C spune:
La multi ani, David! Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos, voios si sa ai mult noroc in viata !
Felicitari, Sinziana!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
ruxij spune:
La multi ani David!! Sa fii sanatos, vesel si sa ai noroc in viata! Felicitari Sanziana! Petrecere frumoasa!