O alta Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mary_ary spune:
Buna,
De ce "O alta Timisoara"?
Vreau sa stiu la care subiect ma inscriu si eu.
mary si gogoasa mica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
quote:
Originally posted by mary_ary
Buna,
De ce "O alta Timisoara"?
Vreau sa stiu la care subiect ma inscriu si eu.
mary si gogoasa mica
Unde vrei tu.
_
Gio si
![](copilas.gif)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
![](nunta.gif)
Giova spune:
Diana ora 19, ca e mai bine asa.
Pana ne strangem, parca vad ca se face ora 20.
rezerva o masa de 10 pers. si le spui ca ii mai suni odata cu 3 zile inainte sa le zici exact numarul de persoane.
Fete va doresc un weekend fain,
eu sunt lA cLAU LA BIROU, astept sa mergem la notar sa semnam contr. pt. ap. si pe urma acasa sa fac bagajele sa plecam spre Milano.
Ne auzim la intoarcere.
va pe toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Flaflo spune:
Buna fetelor si ma scuzati ca dau buzna peste voi. Poate ma puteti ajuta si pe mine sa regasesc o prietena pierduta din vedere....
O cheama Diana Brindescu (nascuta Paslaru), absolventa Loga si a Fac. de Chimie. Cam aici se pierde urma.... Am fost de citeva ori la vechea adresa, unde locuia cu parintii dar nu am gasit pe nimeni acasa. Sotul ei, Sorin Brindescu, este antrenor de fotbal la o echipa de juniori. Va multumesc!
Si cu aceasta ocazie va rog sa ma primiti in mijlocul vostru, caci desi departe, voi ramine in suflet intotdeauna timisoreanca!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
angy11 spune:
Ciao fetele!
Rar,tot mai rar,dar cand prind cate o clipa libera intru sa vad ce mai faceti.
Gio,sedere placuta la Milano,of...ce dor imi e....
Totodata La multi ani!,imi cer scuze de intarziere,imi cer scuze ca m-am intalnit cu tine im Mall,pe graba e drept,dar a fost chiar de ziua ta si habar n-am avut.
Miro,sa sti ca si de Otelu mi-e tare dor.Sper ca aerul de munte de acolo sa va prinda bine...doar sunteti in inima Banatului!
Flavia,esti binevenita,te-am vazut de mult pe forum si chiar ma gandeam ca timisoreanca fiind,ar fi fain sa scri si la noi.
In privinta prietenei tale,am notat numele,am o prietena asistenta la Chimie,o rog sa se intereseze,dar ar ajuta si anul,mai stiu si ceva absolventi de Loga,dar la fel ar fi de folos anul.Pe colegi.ro
ai incercat?
Simina,felicitari pentru sesiune,bravo,esti tare!!!!!
Cu scuzele de rigoare ca nu iau fetele la rand,va spun ca va pup pe toate.
Acu 2 vorbe despre mine:
muncesc toata ziua,asta stiti,marti am selectie)echivalent cu faza pe judet a Olimpiadei de gimnaziu unde am trei elevi)sper sa fie ok,apoi peste o saptamana faza de liceu,apoi plec la Arad cu Gimnaziu la faza zonala,apoi la inceputul lui Aprile am faza finala la Bucuresti-gimnaziu,apoi la Cluj liceu,asa ca o sa fiu turist in toata regula.
In rest cu casa,tot cu bagaje nedesfacute,cu proiecte,agitatie,aprobari,mesteri,dar am terminat cele 2 bai care au iesit cool! zic eu.
Copiii sunt ok,tot mai maturi,ma iau prin surprndere,Dany la fel de lenes,dar creativ ca asa le sta bine compozitorilor,Angy tenace ca de obicei,acum invatam ce se intampla pe un portativ,iar in aprilie incepem vioara(dorinta ei).
De paste vreau sa-i fac cadou un sevalet ca luat premiu la Piticot si la desen,tot intai,asa ca Simina ,daca sti....iti sunt recunoscatoare.
Of,as avea sa va pove o mie de lucruri,as veni la intalnire,dar nu am cum,habar n-am unde o sa fiu de 8 martie,apoi ce sa va zic seara la 21 dorm ca bebelusii,eu care sunt rea de somn.
Inchei acum,ca e super tarziu pt. mine,va pup pe toate si mai intru cand gasesc un strop de timp.
Flaflo spune:
Angy, multumesc pentru primire! Prietena mea a absolvit Colegiul Loga in '92, iar Fac. de Chimie prin '96 -'97 (nu stiu daca lucreaza in domeniu).
Mi-e dor de Timisoara, de prietenii pe care i-am lasat in urma....
Ce-i drept, nu sint departe, dar de cind s-a nascut fetita mea nu mai sint asa mobila.
Bia vijelia
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
diana1971 spune:
Buna fetele
Deci ramane CASA CU FLORI pe 8 martie ora 19 sus la cucurigu retin cam 10 locuri?? hmmmmmm.... ziceti plssss maine seara (marti 27 feb) le-as retine.
mary ary- nu ai inteles bine...nu e nici un cerc inchis ... e chiar f deschis ......dar noi nu avem cum sa iti spunem ce sa faci...daca doresti te primim cu drag aici,nu esti singura care a venit zilele astea.Timisoara e un oras mare asa ca nu e de mirare ca avem 2 topicuri.
.Daca doresti...ai putea sa te prezinti sa te cunoastem .
Fetele ce mai faceti ?? Eu sunt cu Andrei toata ziua... peste 2 luni gata cu boieria ...la cresa cu el. L-am dus la mine la scoala ca avem si gradi si au sarit toti copii pe el sa se joace ...la inceput era incantat ca e miezul apoi s-a speriat si aproape incepea sa planga .S-a jucat dar tot timpul ma urmarea daca dispar nu stiu cum o sa fac cand il duc la gradi ....devine tot mai dependent taman acum.
Cosminaaaaa unde umbliii !!!
va pup
Diana
angy11 spune:
Mary,scuze ca nu ti-a raspuns nimeni,,noi nu ne omoram cu scrisul la subiect in ultima vreme,iar eu personal sunt codasa rau de tot.
Nu te-a ignorat nimeni,asa s-a nimerit.
Fetele sunt majoritatea plecate,iar cele care le stiu in oras nu au timp prea mult de forum.
De ce o alta Timisoara,scrie in prima pagina a topicului,pentru ca un grup de fete nu s-a regasit prin alte locuri.
Cercul nu este deloc inchis,cel putin asa consider eu,e vorba doar de o mica neglijenta din partea noastra.
Deci esti binevenita printre noi,sper sa fi mai activa decat mine la intalniri ;)
Flavia,prietena mea are varicela,am aflat aseara cand trebuia sa mergem la ei in vizita,daca nu te grabesti prea tare.....dureaza vreo 2 saptamani,cred.
Fetele pussyyyyyy!
Giova spune:
Mi-a fost dor de voi..... la toata
.
Eu am venit de la Milano super obosita si necajita, ca nu am avut timp de shopping. Sambata dupa-masa, cand mai era o ora pana la inchiderea mag. am fugit intr-un cenrtru comercial si i-am luta lui Marco niste treninguri si ceva papuci- tip tenisi de la Zara, o ciupica de la Oviesse si adidasi de firma -mi-am facut hatarul. Pacat ca nu am gasit si trening de firma .
Am trecut cu masina de n...ori pe langa o mare hala unde era scris: TOYS-un mondo per te. Poate pt. altii...ca eu nu l-am vazut si mor de ciuda.
Duminica dupa ultimul seminar, am plecat sa vedem centrul Milanului..Duomo, Opera, galeriile fetelor ce mortal e. Si ce de mahgazine...un vuiton la 250 euro- pacat ca n-am sot milionar. Prima Ferarri pt. Marcolino...pacat ca n-am sot milionar si ca era inchis....si uite asa mi-am belit ochii, am inghiti in sec...si tipa la care am mers a zis ca sa nu-mi fac probleme, sa merg o sapt. cu Marco la ea ca ma duce peste tot. Dar eu vreau macar la Outlet-uri ca e plin si preturi pt. muritori de rand ca noi.
Marco a fost un dulce, un scump si un cuminte.
Tot asta imi zicea sora-mea la tel. caci el nu vroia sa vb. cu mami lui...poate daca ar stii.....
Nu ne-a simtit lipsa, dar eu am plans de cateva ori pe acolo, cum vedeam un bb cu ai lui...pisam ochii....cum ma gandeam ca nu pot merge sa-i cumpar ceva....pisam ochii.
A invatat sa traga cu ochiul...mai bine zis cu ochii...murim cand il vedem.
Si mai nou ia tel. si zice: aida tata,aida tata, dar se rasteste nnene nu gluma.
A primit un plus mortal de la astia la care am stat, nici nu-l intereseaza. Ce bine ca nu i-am luat eu, ca ma tenta, dar m-am oprit cand am vazut ce era scris pe eticheta.
Acum doarme, astept sa se trezeasca sa-i dau lapticul.
e o vreme de rahat...si cand ma ganmdesc ca de joi la cresa....si nu am nici masina...nu stiu cum naiba fac.
Mama&CO au plecat de dim. Mi-au facut casa luna, spalat geamuri, rolete, frigider , asa ca am scapat de-o grija.
merg sa-mi beau micul dejun, si sa revin la dieta, ca am cam fentat-o in Italia, maccar nu m-am ingrasat si am dat in 2 sapt. 5 cm. de pe burta. se si vede si atat sunt de mandra.....
Voi pune si poze mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra