O alta Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Acum sa revin on-topic:
Alina stai linistita, nu aveai de unde sa stii, atunci cand ne-am intalnit in Mall.
Diana tu in 2 luni, eu il duc cu 1 martie. si mi-e groaza, ca nu ne-am luat inca masina si uite ce vreme e...si voi arunca cu banii in taxiuri .
Flavia bine ai venit in noastra. Eu nu te pot ajuta, nu sunt din Tm.
Ieri si vineri am trecut prin Viena. Stii sa-mi zici daca este mag. Toys? o hala imensa?
Mary cum ti-au zis si fetele ai inteles gresit. Esti bine venita la noi, imi pare rau ca ai inteles gresit. Suntem un restrans...mereu in extindere
.
FEte ce facem cu 8 martie?
Diana ai rezervat la casa.....? Cred ca pe terasa inghetam de frig.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
Eu mai stiu un restaurant super misto:
La CETATE, langa schela de petrol.
eu sun sa rezerv o masa de 10 pers. si vedem.
Diana ai rezervat dincolo?
parca vad ca ramanem fara restaurant.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Am rezervat la Cetate pe data de 8 martie, ora 19, o masa de 10 pers.
Daca nu mergem acolo, sun cu 2 zile inainte sa contramandez.
Trebuia sa sun, ca nu vroiam sa ramanem fara locuri.
_
nunta noastra
Giova spune:
Am vb. cu Diana nu rezervase nimic la Casa cu Flori.
asa ca ramane sa mergem LA CETATE. preturile cred ca sunt putin mai mari ca dincolo. Dar merita.
Acum sa vedem cine vine, sunt 10 locuri, cine le ocupa
1. Diana de Andrei
2. Diana- Albi
3. Diana de Franta
4. Giova
5. Simina
6. Mirona
Inca 4 locuri!!! Cine se mai inscrie pe lista pt. 8 martie?
_
nunta noastra
Flaflo spune:
Giova, Toys'R'Us este un magazin imens de jucarii, cu preturi pentru toate buzunarele. Eu ii cumpar Biancai doar de acolo jucarii (au si hainute, accesorii, etc....) ca au cea mai mare varietate si preturi ok.
Eu m-as inscrie cu drag pe lista, dar sint cam departe. Oricum va doresc distractie placuta si sper ca vom avea ocazia sa ne cunoastem personal.
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Giova spune:
Flavia mersi mult .
Poate il conving pe al meu sa venim intr-un weekend la Viena si atunci imi dai mai multe detalii.
Doamne ce rau imi pare ca nu am ajuns la Toy's-ul din Milano .
_
nunta noastra
diana1971 spune:
Buna fetele
Gio - terasa de la casa cu flori e inchisa asa ca nu ingheta nimeni ....nu am mai putut de ras cand am citit...cum ai crezut ca voiam sa stam afara seara pe vremea asta ....
Eu sunt pt rest la cetate...la casa cu flori am mai fost .
bafta la gradi ...
grabiti-va cu lista ...ca cine e al 11-lea face cinste...
va pup
diana
vl-ad spune:
Buna fetelor!
Si eu m-as inscrie cu mare drag pe lista si mi-ar place sa va cunosc dar sotul meu va fi plecat de 8 Martie si nu am cu cine sa il las pe Vlad. Poate data viitoare...
Va si un martisor virtual din partea mea si a lui Vlad
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
Giova spune:
o primavara frumoasa in suflete si un martisor virtual
Adina mersi frumos. Pacat ca nu poti veni, poate la urmatoarea intalnire.
Alina? Ingerash? pe unde sunteti? nu mai vine nimeni?
Diana de Andrei a zis ca poate vine cu o prietena.
Ingrid de Diana nu stie exact, ma va anunta ci cateva zile inainte.
_
nunta noastra
angy11 spune:
Gio,eu am scris undeva mai sus,probabil cand erai plecata,ca de 8 Martie am tot felul de chestii cu scoala,imi pare tare rau,mai ales ca am fost de 2 ori la Cetate si a fost super,mi-a placut la maxim si mancarea si ambientul....tot.
Chiar o cunosc pe patroana si stiu cat e de rafinata.
dar din pacate avem de cantat,iar dupa aceea chit ca poate m-as incadra ca timp,o sa fiu rupta de oboseala.