O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!

In sfarsit s-au mai asezat lucrurile in normal si la mine...adica mi-am despachetat toata casa din saci...si mai ales am terminat cu sesiunea...si nu oricum ci prima din grupa...dar am tras de numa..noroc ca Vasa s-a ocupat de Dejan si m-a lasat sa invat si sa desenez...
Inca nu am nici net nici telefon aici dar sper sa vina repede astia de la rds ca daca nu turbez....
Am noroc ca am copil cuminte si cand pictam eu statea si el langa mine si mazgalea si el...

Miro...drum bun si sa ne vedem cu bine!
Ioana...de cand merge Marco la cresa???Sa ne pove.....Cum te-ai distrat cu sorella?

Fetele deci unde a ramas ca mergem de ziua noastra????

Dia, Diana, Albi, Cosmina, Alina, ingerash, fetele noi...va pup pe toate....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro dar nu mai ai net la otelu? o sa ne fie dor de voi 2 saptamani.
Simina felicitari pt. examene, bravo tie.
Inca nu se stie unde mergem de 8 Martie.
Va incepe cresa din ! martie. haideti fetele sariti cu propuneri ca trebuie rezervat din timp.

Noi am fost la Alba, l-am serbat pe spiridus a 2-a oara. a fost frumos, dar scurt si obositor.
Sora-mea a ramas la Alba, iar joi vine cu mama incaoce, caci noi plecam la Milano.
Lui marco cred ca-i ies 3 masele, are gingiile super inflamate si sambata spre duminica noaptea mi-a urlat in contnuu. Mi-=era asa de mila de el, ca nu puteam face nimic...nu i-a trecut cu nimic...

poze sunt la semnatura, am acolo 2 poze si cu frumpasa Karina, care este o dulce si mi-a zambit de cum am inceput sa ma maimutaresc in fata ei .

si o sapt. buna va doresc

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele, sper ca sunteti toate ok, eu am terminat bine sesiunea si acum pun ultimele lucruri in bagaje k plec la munte in vacanta! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

Gio- LA MULTI ANI ! tot ce iti doresti ...sau macar o mare parte ...multe bucurii alaturi de familie
scuze de intarziere ....nu am mai intrat de 1 sapt.

Intalnirea e de 1 martie sau 8 martie?

eu propun :
CASA CU FLORI
PIZZERIA LATINO (langa centrul bancar)
etc

voi?

diana

Mergi la inceput

Mersi Diana.

Casa cu Flori pt. 8 martie?

daca nu ziceti nimic, o pun pe diana sa rezerve acolo, ca e cam tarziu deja.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!

Casa cu flori la restaurant??? Dar nu trebe sa fim cuminti si negalagioase acolo...sa nu ne dea aia afara de acolo...ca in rest as fi de acord ca papa e super bun si atmosfera e faina....

Mi-e mi-au zis colegele de la lucru ca e fain si la Lusam langa Medicina,cred ca e fostul Celentano...pizzerie deci...cica au si alta papa si dulciuri bune acolo.....

Alta locatie ar mai fi dupa frate-miu la pizzeria San Marzano pe Cetatii...cica e fain si pizza buna....nu stiu ca nu am fost propun doar....

Aaaa....chiar asa 1 sau 8????
Miro cand vine?...parca tin minte ca dupa 1 oricum...

Ioana....cum mai e Marco cu maselutele? Am vazut si pozele si cele cu Karina si cele de la Alba cu Marco...Pupici

Noi plecam maine la Denta pana duminica sa mai respiram si alt aer....ca nu am mai fost de la revel acolo si Dejan ma innebuneste ca vrea la Isa(Denisa)....asa ca ne conformam....

Va pup si va urez un we placut daca nu mai apuc sa intru!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

de 8 Martie!!!!

Simina eu zic ca pt. o asemenea ocazie meritam un restaurant...caci la pizerii mai mergem noi si cu alta ocazie.
ce ziceti?
Simina distractie placuta la tzara.si frumosului.
Marco nu mi-a mai plans din noaptea aceea de la Alba, dar doarme cu noi....
Gingiile la fel de imflamate, asa ca ne asteptam la ce e mai rau.
Daca e sa planga, sa planga cat suntem in Italia si e cu mama aici.

Am primit o oferta de lucru. sa vedem ...ce si cum. pe mine ma intereseaza in primul rand programul, caci as vrea pana la ora 16, dar nu cred ca se poate, pe urma salariul.
Daca postul se va scoate cam peste 2-3 luni mai misto, ca apuc sa-si faca si marco integrarea in colectivitate.

Ieri am fost la noi in parc si m-am intalnit cu Adina si cu Vlad.

hai ca m-am intins cat o zi de Post...
si o zi buna sa aveti.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Buna fetelor

Mitzuka - sa nu te superi pe mine dar la san marzano am stat de mi-au sarit ochii dupa pizza...si nu era lume multa .

Eu retin masa unde doriti...la casa cu flori putem fi galagioase ...retinem sus la terasa ca e mai fain.... daca vreti spuneti repede ...sa stiu ...eventual un sms ca sa stiu cate venim.
ramane pe 8 martie atunci ????

astept raspuns prompt

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

io viiiiiiiiiiiiin
..numa' ziceti si ora..
Casa cu flori e ok

Poate vbescu cu Miro zilele astea si va zic si parerea ei

Va tzuk pe toate ..si sper ca nu va supi de absenta prelungita.. da' stiti voi cum ii la mine.. statuie.. alea alea..

Mergi la inceput

buna fetele

Albi - nu stim descrie-ne ...

fetelorrrr plsss as dori sa stiu cum facem ?
8 Martie e clar ..........

Casa cu Flori sus de tot ?? ...ora 7? 8 ?

diana

Mergi la inceput