PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

7 luni
LUCA

6 luni
TUDOR

5 luni
ARIANNA
AGATHA
STEFAN

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by oncicu

Consi Robert a avut gingia umflata doar putin, in rest nu se observa mare lucru in gurita, pana intr-o zi cand am simtit la mana ( il pipaiam in fiecare dimineata). Dar umflatura aparuse cam cu o luna inainte si nu s-a modificat deloc pana au iesit dintisorii.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete

Deci pot sa mai sper...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Ma straduiesc din rasputeri a va prind cu cititul din urmna...

Save, mada_maxim multumim de urari de insanatosire. Acum Nour e mai bine, rujeola e aproape de final zic eu...

Mergi la inceput

quote:
Norocuta ce cald si bine e la tine. Si la noi e cald, dar 21 de grade in ianuarie . Mie imi place caldura. Cu rujeola cred ca e mai bine ca a facut-o acum.Eu am facut rujeola in clasa a XI a si rubeola intr-a XII a. A fost groaznic. Aveam dureri de cap, febra am facut si 40. Chiar ma gandeam ca as prefera ca Luca sa le faca cand e mic.

Consi asa este, ai dreptate am inteles ca cu cat o faci mai tarziu cu atat complicatiile pot fi mai grave. E si mai periculos la femeile insarcinate...

Mergi la inceput

Simona U eu pe cel mare l-am lasat la gradinita, respectiv la scoala chit ca in primul an de gradi a tinut-o in continuu cu racelile si/sau tuse.
Doctorul lui mi-a zis ca e normal si ca in timp se va imuniza si asa a fost. In clasa I nu a fost decat o data gripat, apoi a adus “dragalasa” de rujeola in extrasezon, dar…si asta s-a dus.

PS: Am facut o regula si in fiecare dimineata ii dau o ligurita de miere innainte de micul dejun…banuiesc ca si asta il ajuta cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multe lunute sarbatoritzilor!!!!
am intrat rapid ca ne pregatim sa iesim la cumparaturi.
muuh sa stii ca si eu ma gandeam la pumpkin si mai sunt cateva fete vechi care le apreciam mult si imi pare rau ca nu mai au timp de calculator.
felicitari puiutzilor ptr "performantze".
dariana Ari sta singura in fundulet dar sprijinita,dc nu are sprijin sta putin si cade intr o parte,asa ca acolo o tineam eu.uite cam asa sta ea in funduletz .
pup fetele si revin mai pe seara
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Larissa79 si mie mi-a cazut intr-un timp ingrozitor de mult par, acum parca e mai bine, dar tot cade (iau Materna continuu pe toata perioada alaptatului si ma alimentez cu grija). Hormonii bata-i vina!

Muuh salutari lui Pumpkin si o asteptam cu mare drag pe aici!

Daca stau bine sa ma gandesc lista e lunga: Haucin, Hannen, Bee, Avemaria etc…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

genie multumesc pt detalii
sa stii ca branzica am inteles ca ar trebui facuta din iaurt gras de 3,5 grasime
se face cu calciu lactic sau mai nou am aflat ca putem fierbe iaurt la bain-marie pana se strange tot in sus branzica
si e si naturala

eu inca nu am facut
dovleacul am inteles ca se da in loc de fructe, nu se pune in mancare ca e dulce
andreea e dulce foc ariana si suparata asa cum e in filmulet
consi il pot deranja gingiile chiar daca nu se vad dintisorii....deocamdata pot sparge gingia
a.cicel suna super retetele
larisa din pacate si mie imi cade parul si sunt trista din cauza asta
lushk eu nu am dar am inteles ca batista ebelusului e sfanta in a scoate mucisorii piticilor si isi merita toti banii, costa maxim 400.000 lei

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Lushk, am si eu batista, am luat-o tot asa o data cand nu mai stiam cum sa scapam de mucisori si chiar ne-a folosit, o utilizam doar cand e racit, in testul timpului folosi pompitza para pt ca batista uscuca mucoasa destul de mult. De speriat se sperie(la inceput nu dar era mic) dar termini repede, nu dureaza mult. Eu te sfatuiesc sa o iei daca o gasesti.
Alexia, desprece deficientze e vorba?
Andreea, e scumpa foc Ari a ta si da, tot asa sta si Dari si daca il las singur sta cocosat si sesprijina cu mainile in fata dar nu sta mult timp si cade.

Parul si mie imi cade foarte mult si am tot zis ca incerc remediul ala cu bere dar n-am apucat, poate incep saptamana asta.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Oncicu, Sarilla, Consi si Andreea, saru'mana de urare!
Azi suntem foarte veseli si azi-noapte chiar am facut si nani ...ca sa ii aratam lu' mami ca la 7 luni suntem baietzei mari....Doamne-ajuta sa tina minunea ca sa nu ma mai tin eu de pereti...
De maine papam si noi ou, desi mi-e cam teama asa, nu stiu de unde sa iau sa fie proaspete, sa nu am surprize...voi de unde luati oua pt bb?
Suntem topiti dupa carne si legume, fructe si ceiutz, dar nu ne plac deloc branzica de vaci si iaurtul, asa ca mami tre' sa fie foarte inventiva sa faca un meniu ca sa nu simta baiatu' gust de branza sau iaurt
Sabana, mai traiesti?
Buliiiiiii, unde esti?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput