PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Salutare fete cucuiete!

Am intrat sa va pup ca nu stiu daca o sa mai apuc curand. Maine incep serviciul . Sant tare necajita si melancolica, intoarcem o pagina, s-au dus vremurile astea bune in care eram toata ziua cu bebe Vlad langa mine de dimineata pana seara, in care-i spuneam ca e o maimutica care sta toata ziua in copac adica la mami in brate. Trebuie sa invat sa-l impart, sa-l las dimineata si sa-l regasesc doar seara. Si s-a dus si cu lipsa de stress si de planinguri. Toata lumea-mi spune ca o sa ma obisnuiesc si ca e greu doar la inceput. Sper sa fie asa. Fetele care puteti, profitati cat puteti de mult de bebelusii vostrii !
Si a propos de mersul la servici, zilele astea am umblat prin magazine sa-mi caut haine ca nu ma pot duce in blugi la servici si hainele de dinainte nu ma mai incap. Si am avut senzatia ca am imbatranit, ca nu prea imi placea ce se poarta, si mi-am luat mai mult ce pica bine pe mine decat pe criteriul ca vai ce-mi place. Faptul ca nu ma regasesc in moda actuala pt mine a fost un semn de imbatranire. La pantofi la fel. Ieri am vrut sa-mi iau cizme (sunt si aici solduri puternice) si nu mi-a picat cu tronc nici o pereche.

Asa o vreme frumoasa e aici azi, a iesit soarele sa-mi dea binete si sa ma binedispuna. Va pup pe toate si va doresc sanatate voua si puiutilor, pofta de mancare, multe progrese si dintisori fara durere si chin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina si restul fetelor multumesc de intrebare. Sunt bine dar foarte ocupata in ultima vreme. Cu agentia, aruncati si voi un ochi aici www.e-vacanta.com
Alexa e o dulce. Nu mai pot dupa ea. Nu am probleme cu ea. Adoarme singura, se pune pe burtica isi canta singura se leagana cu patul (cred ca o sa-l rupa in final) si adoarme. Doar daca este foarte obosita, gen aseara mai cere bibe. Bibe este iubirea ei, nu stiu cum am sa o dezvat de el. Daca vedeti ce moace face cand il primeste. Scuipa mai toata mancarea pe care o primeste, mai putin legumele cu pui. I le fac la aburi. Super inventie. Sta infundulet, baguie ceva cuvinte. Doarme ziua de 2 ori a cate 2 ore. O data pe la 12, o data pe la 4. Azi noapte a dormit de la 10 pana la 8, am schimbat-o, i-am dat bibe si a mai dormit pana la 10. Cam asa ne trezim in fiecare dimineata, cand ne suna toti disperatii cu cate o problema. Are ochi albastri si e blonduta. E o smechera fandosita. De pe acum isi da ochii peste cap si iti face cu mana, te da la o parte sa se uite la tv. O intereseaza tot ce canta, da si ea din picioruse.
Din suflet sa ma iertati ca nu am avut timp sa mai intru si promit ca de acum sa intru mai des. Sper sa ma tin de cuvant.
La multi ani celor care implinesc 7 luni. Va imbratisez pe toate cu cel mai mare drag si dor. Pupici la mamicile si bebeii cucuieti.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Hop si eu cu intarziere.

Am reusit sa il plimb, sa ii dau papa si sa il culc.

Acum sa ma odihnesc si eu ca aseara nu prea am dormit.

- pt cele 7 lunisoare

Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana

- pt cele 6 lunisoare

Tudor, baietelul lui katm13

- pt cele 5 lunisoare

Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm

Agatha, fetita lui myrrha

Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan

pt toate mamicile si piersicutzele lor

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Am si eu o curiozitate: cat costa un pachet de Pampers nr4?

Am intrat pe site-ul lor si nu am gasit, asta ca mi-am amintit ca o prietena de-a mea cand m-a vizitat a cumparat Pampers pentru sora ei spunand ca aici sunt fff ieftini, insa asta se intampla acum un an si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Un pachet de 64 buc. am vrut sa zic, dar tastatura n-a stiut ce e in capul meu ametit si fara .

Multam' de intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Cristina si restul fetelor multumesc de intrebare. Sunt bine dar foarte ocupata in ultima vreme. Cu agentia, aruncati si voi un ochi aici www.e-vacanta.com
Alexa e o dulce. Nu mai pot dupa ea. Nu am probleme cu ea. Adoarme singura, se pune pe burtica isi canta singura se leagana cu patul (cred ca o sa-l rupa in final) si adoarme. Doar daca este foarte obosita, gen aseara mai cere bibe. Bibe este iubirea ei, nu stiu cum am sa o dezvat de el. Daca vedeti ce moace face cand il primeste. Scuipa mai toata mancarea pe care o primeste, mai putin legumele cu pui. I le fac la aburi. Super inventie. Sta infundulet, baguie ceva cuvinte. Doarme ziua de 2 ori a cate 2 ore. O data pe la 12, o data pe la 4. Azi noapte a dormit de la 10 pana la 8, am schimbat-o, i-am dat bibe si a mai dormit pana la 10. Cam asa ne trezim in fiecare dimineata, cand ne suna toti disperatii cu cate o problema. Are ochi albastri si e blonduta. E o smechera fandosita. De pe acum isi da ochii peste cap si iti face cu mana, te da la o parte sa se uite la tv. O intereseaza tot ce canta, da si ea din picioruse.
Din suflet sa ma iertati ca nu am avut timp sa mai intru si promit ca de acum sa intru mai des. Sper sa ma tin de cuvant.
La multi ani celor care implinesc 7 luni. Va imbratisez pe toate cu cel mai mare drag si dor. Pupici la mamicile si bebeii cucuieti.

Sabana, v-ati facut agentie de turism? Misto site-ul.Te-ai apucat tare de munca, ha? Bravo...eu nu pot inca sa ma apuc de nimic, pana n-o dormi si Luca noptile, ca ziua nu sunt buna de nimic.. mai astept si nu incetez sa sper ca se va da si el pe brazda frodata....

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Multumesc fetele
Cumparat, desfundat...vesele maxima...
S-a cam speriat un pic, dar e bine ca nu dureaza mult...am gasit-o la Dona pe Mosilor daca mai vrea cineva...40 RON

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Norocuta nu iti pot raspunde. Eu nu folosesc ptr bebita scutece Pampers.

Cristina cu rabdare se trec muntii. Desi pitica doarme toata noaptea, eu tot ma trezesc de 2, 3 ori pe noapte sa o invelesc, sa o verific, sa vad daca e ok. Ta-su vrea sa o mutam in camera ei, avem usa intermediara intre noi si ea, dar eu nu vreau. M-am obisnuit cu patul ei langa mine.

Avantajul este ca avem sediul acasa cu vanzare directa pe net, noi ne deplasam la clientii din bucuersti pentru incasari. Asa ca ma pot ocupa de Alexandra. Deocamdata nu merge. Cand o sa o ia din loc, nu stiu cum am sa le mai pot face in paralel. Are o energie de speriat.

Mergi la inceput

La multe lunutze lui Luca (Cristina_Ioana) cel voinic. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

In Cora,Metro si Billa 50 lei.
Batista bebelusului e super..daca o aveam acu 5 ani scapam de muuuuuuuuuulte antibiotice luate la greu.

Mergi la inceput