PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mamanati, Sarilla

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sarilla,

Nati, mami de Lia papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Am intrat si eu pe fuga sa scriu in legatura cu ridicatul in picioruse
Poate nu s-a vazut bine in filmulet,Aina nu s-a ridicat ajutata de mine...statea in fundulet,s-a agatat cu manutele de marginea patutului si s-a ridicat in picioruse.Eu o tineam apoi de mana pentru daca ati observat cand vroia sa-l priveasca pe taica-su se dezechilibra.Si Aina sare in picioruse daca o ridic de manute de dinainte sa stea in fundulet.Eu am observat la alti bebelusi ca se ridica asa ajutandu-se de diferite obiecte mai inalte ca ei pana cand incep sa mearga bine si sa-si tina echilibrul,abia apoi se pot ridica singurei in picioare.Adica....mai dureaaaaaza....
Oricum eu v-am aratat pentru ca m-a amuzat nu neaparat ca sa fie trecuta pe lista
mamidestefan a mers cu orezul,de fapt eu ii dau aproape in fiecare zi orez,ori cu piure de legume,ori ii dau mucilagiu separat cu altceva langa.Daca i-l dau separat fara legume prea multe o mai strange la stomac,dar de data asta nu si-a mai facut efectul.

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

La multi ani LUCA ALEXANDRU , TUDOR , ARIANNA RAISA , STEFAN EDUARD , AGATHA, sa cresteti mari si voinici!!!!!

Fetele, o intrebare intrebatoare...Merita banii BATSTA BEBELUSULUI?????????????...Mihaitza n-a dormit toata noaptea de muci si cu pompitza pe care o am eu nu merge...Vreau sa ma duc acum sa cumpar sistemul si as vrea sa stiu daca merita ca am inteles ca e destul de scump...
Mercic!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Luca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

Mergi la inceput

Lushk pt noi a fost excelenta BB , am scapat de muci in 2 zile.
Genie si Robert are un tablou preferat la mamaie si de fiecare data cand mergem pe acolo se converseaza cu el

Consi Robert a avut gingia umflata doar putin, in rest nu se observa mare lucru in gurita, pana intr-o zi cand am simtit la mana ( il pipaiam in fiecare dimineata). Dar umflatura aparuse cam cu o luna inainte si nu s-a modificat deloc pana au iesit dintisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna dimineata! E o zi foarte frumoasa azi ..in Constanta, cel putin...si din casa,cel putin.....ca nu am iesit inca...
Hai sa nu raman iar restanta:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi: Luca Alexandru, Tudor, Agatha, Arianna Raisa si Stefan Eduard Sa se faca mari si sa fie sanatosi!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Oncicu...dar nu e sperie de zgomot?

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Lushk, din cate stiu eu dispozitivul asta a fost scos de pe piata din cauza unor deficiente. Am vrut sa il iau si eu pentru fetita ca a fost cam mucoasa si asta mi-au spus de la farmacie. Probabil ca daca il cauti il mai gasesti pe ici pe colo, dar eu nu mai am incredere sa il cumpar.

ma inscriu si eu in clubul celor carora ne cade parul...la greu. Plus suvitele care mi le smulge bebe Eileen de cate ori are ocazia.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Lushk drept sa-ti spun doar o data am l-am fol la aspirator, in rest (de vreo 3 ori ) am fol...gura.

Mergi la inceput