PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
SARILLA spune:
Muuh bine ai revenit..si felicitari pentru progresele lui Alexei...bine ca ati scapat si de raceala...
Eu nu am uitat de Pumpkin , ea a reprezentat un pion de baza al forumului...imi pare rau ca nu mai intra..sa o saluti..
Larissa_79 bine ai revenit..ce mai face piersicuta ta frumoasa? Si eu am MARI probleme cu parul,sunt deja 3 luni de cand imi "curge" si nu stiu ce sa mai fac...daca il vindeam pana acum eram un om bogat...
Va las ca imi plange mancaciosul de foame si ma duc sa ii fac bibe..
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
bibi spune:
Buna seara,
Incercati Revalid. Nu-i tocmai ieftin (cca. 100 RON/luna, iar in prima luna chiar 150 RON) dar la mine a functionat. Dupa o luna si jumatate de tratament parul meu s-a hotarat sa ramana acolo unde-i sade mai bine, adica pe cap.
gracie spune:
Edit: a... si daca aveti solutii pentru un par care e din ce in ce mai rar...si nevitaminizat...pentru o mamica care alapteaza...va rog sa le impartasiti cu mine!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
[/quote] Larisa, eu sunt o mamica de sept-oct 2006, care v-a urmarit mereu. Legat de caderea parului nu stiu daca are legatura cu alaptarea. Mie toata sarcina nu-mi cadea un fir cand il periam, la 2 luni dupa ce am nascut a inceput sa cada masiv, e ceva ingrozitor...si trebuie sa precizez ca am alaptat numai 5 saptamani! Eu cred ca are drept cauza un dezechilibru hormonal dar mai bine intrebi medicul.
dariana spune:
Buna fetelor! scuzati absenta dar am avut ceva probleme cu pc-ul.
Lushk, noi ce-i drept nu prea am mai iesit,nu ma simt in stare, sunt rupta de oboseala, iar cand reusesc sa-l scot el maraie, nu se bucura deloc de plimbare.
Andreea, pitica ta statea in funduletz acolo, am vazut eu bine?
Supa si la noi dureaza tot asa, 5 min pana curat si tai legumele si 20 de min la fiert. carnea o fierb mai mult, cam o ora, apoi blenduiesc si amestec cu zeama; e felul de papa care-i place cel mai mult. problema nu e cat dureaza, chiar daca dureaza putzin, Darius si in alea 5 minute maraie si chiar si daca e langa mine, in carutz si vb cu el, in privintza asta chiar nu mai stiu ce sa fac.
am inceput sa-i dau si suc de mandarine si vad ca ii place, insa pureul de mar cu branza nu il prea incanta.
mai fetelor, ma speriatzi cu cazaturile bebeilor, si asa eram eu ingrozita si tot timpul cu frica sa nu cada din pat, dar acum parca mai rau stau cu teama sa bu ni se intample si noua.
va pup ca ma duc si eu sa ma culc ca iar se scoala piticu' maine la 6 si tre sa fiu dreptzi,
pupici la mamici si bebici
Dariana si Darius (30.07.2006)
Consi spune:
7 luni
ALEXANDRU COSMIN
6 luni
ALEXANDRU ANDREI
SASHA
EDWARD
5 luni
CAMELIA
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamanati spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Hai sa va zic de progresele inregistrate lately: Razvan e foarte vorbaret, va ziceam mai demult ca a zis MAMA, apoi a zis MAMI, si zice tot felul de "cuvinte" dragute: DADA,DADI,BABA,BUBU,si toate combinatiile luate cate 4 ...mai mult, vrea sa sta NUMAI in picioare, ne-a innebunit acum, e pozitia lui preferata..noi il tinem de manute si el face pasi mici asa...cred ca o sa mearga repede..o sa filmez sa va arat, e tare dulce cum e el ambitios asa...si l-am filmat si cand "vorbeste"...sa il intreb cand o creste ce vroia sa zica...
Si vroiam sa va intreb ce anume inseamna "s-au ridicat in piciorushe", sa stim daca ne inscriem...el se ridica de mult din fund in picioare, de la 4 luni jumate,dar eu credeam ca trebuie sa se ridice singur singurel...am vazut la Pika-Pika cum se ridica piersicuta ajutata,si de asta am intrebat,habar n-aveam ce inseamna ca s-au ridicat...
In rest...ne pregatim de dintisorul no. 2,am avut aseara iar un show nocturn...suntem inca la regim,doar cu lapte fara lactoza si cu ce mai culeg (o data pe zi din san)..si..cam atat...
Pupici la piersicute!
POZE
Sarilla, felicitari micului vorbaret!
Si eu credeam aelasi lucru cu statul in piciorushe. Caci si Cami de acum 2 sapt. o tin de manute si se ridica in picioruse si paseste. Daca se pune asa, facem si noi un filmulet ca dovada.
Nati, mami de Lia papadia
Consi spune:
Muuh, Larissa, Bibi bine ati revenit! Si va astept cu cat mai multe postari!
Imi cer scuze ca n-am intrat mai devreme sa urez sarbatoritilor de azi La Multi Ani, dar de dimineata am avut probleme cu PC-ul si de la pranz am fost la ziua de nastere a unei pitice de 3 ani. Luca a stat si el o ora, dupa care l-am trimis in tabara la soacra-mea. Am avut o surpriza placuta cand l-am vazut razand in hohote la vederea copilutilor, care si ei se prosteau numai sa-l faca pe asta mic sa rada. Pacat ca l-a apucat somnul si a trebuit sa-l duc!
In alta ordine de idei, noaptea trecuta a fost a doua noapte in care s-a trezit. Tot ce a vrut a fost sa-l iau in brate si sa-l mangai. Cu dintii nu stiu ce sa mai zic, ca-s tare demoralizata. Cred ca m-am inselat. Desi sunt umflate gingiile, nu pare sa se inatmple nimic acolo.
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
SARILLA spune:
Am uitat ceva foarte important,si chiar daca e cam tarziu pentru asta,nu vreau sa nu urez si eu LA MULTI ANI!!! piersicutelor care s-au sarbatorit cand eu nu am mai scris,si bineinteles celor de azi...
Scuze pentru intarziere,dar au fost sarbatoriti importanti,si nu vroiam sa treaca fara sa le zic si eu un cuvintel,doua...
Asa ca pup piersicutele si mamicile lor, se fie sanatoase tun si papacioase (piersicutele,nu mamicile.....mamicile...mai putin papacioase,mai mult sanatoase )
POZE
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Consi
Muuh, Larissa, Bibi bine ati revenit! Si va astept cu cat mai multe postari!
Imi cer scuze ca n-am intrat mai devreme sa urez sarbatoritilor de azi La Multi Ani, dar de dimineata am avut probleme cu PC-ul si de la pranz am fost la ziua de nastere a unei pitice de 3 ani. Luca a stat si el o ora, dupa care l-am trimis in tabara la soacra-mea. Am avut o surpriza placuta cand l-am vazut razand in hohote la vederea copilutilor, care si ei se prosteau numai sa-l faca pe asta mic sa rada. Pacat ca l-a apucat somnul si a trebuit sa-l duc!
In alta ordine de idei, noaptea trecuta a fost a doua noapte in care s-a trezit. Tot ce a vrut a fost sa-l iau in brate si sa-l mangai. Cu dintii nu stiu ce sa mai zic, ca-s tare demoralizata. Cred ca m-am inselat. Desi sunt umflate gingiile, nu pare sa se inatmple nimic acolo.
atat sunt de mare
pozele noastre
Eu cred ca sunt dintii..nici la Razvi nu se vedea nimic concret,dar avea aceleasi simptome...hold on..se merita.....o sa vezi ca in curand o sa ii simti marginuta zimtata si o sa uiti de tot...
POZE