PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Adela, eu ii fierb pentru supica morcov, telina, o ceapa mica, dovlecel, cartof, pastranac si patrunjel si ii pasez morcovul, telina, dovlecelul si un pic de cartof. E adevarat ca in primele zile i-am pasat doar morcovelul, ca sa se obisnuiasca cu gustul si dupa o saptamana am mai introdus, treptat cate o leguma. Toni a mea face 6 luni pe 25 si papa supica de la 4 luni jumate. De 2 saptamani am inceput sa ii dau branzica de vaci ( eu ii cumpar Milli degresata) cu mar, para sau banana sau combinatii din cele 3. In rest mananca lapte de la mine. Are zile cand papa tot si frumos si zile, cum ar fi cea de astazi, cand a facut mofturi si la micul dejun si la pranz. Ma gandesc ca poate s-a obisnuit cu gustul si s-o fi plictisit. Azi i-am pus si un pic de dovleac fiert in piure, nu prea a incantat-o. Voi le-ati dat BB-ilor vostri dovleac pana acum?
A, uneori mai adaug in piureul de legume si un pic de unt...

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna seara!
Offf,o luam de la capat.E unu noaptea si Aina tipa cat o tin plamanii...nu plange...are chef de joaca...
Astazi nu a dormit toata ziua cu toate ca mi-a facut diaree de vreo 5 ori.Am fost cu ea mai devreme la doc,am primit niste prafuri si de cand i-am dat primul pliculet i-a pierit tot somnul.
Dar are si limbuta cam alba,stiti cumva ce inseamna?Am uitat sa intreb doc.
mamidestefan am urmarit filmuletul impreuna cu Aina.Ii place fii-tu.Sa vezi ce se bucura la el...Se potrivesc,ar face nopti albe impreuna.

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Intrebare pentru fetele ce au blender vertical de la Braun. Trebuie sa tineti apasat butonul ca sa functioneze? Eu am crezut ca e de tipul on/off adica apesi butonul..pleci...el rasneste acolo, vii si il inchizi...dar vad ca nu functioneaza decat daca tin apasat. Oi fi eu aiurita...dar eu asa ma gandeam ca functioneaza..please help! al meu e model Braun MR 6550 M BC-HC dar banuiesc ca toate au acelasi sistem de functionare. Eu sunt un car de nervi ca fi'mea mai mult de 2 3 linguri de supica nu papa...si imi da peste mana..pufneste cu mancarea in gura de sunt legume peste tot...azi mi-a dat cu piciorul in castron...innebunesc!
Edit: a si in ce fierbeti legumele, aveti o olita speciala? eu am o olita din inox..dar nu e de firma si ma gandesc ca se pierd din proprietatile legumele sau nu are gust bun...desi mie imi place ca pun de toate.Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photosLarisa si Alexia (13 iulie 2006)

eu am braun si da exact asa fac tin apasat noroc ca dureaza 1 max 2 min.stai linistita ca nu numai fiita scuipa si iti da peste mana,o sa vezi ca te obisnuiesti ,asa eram si eu imi venea sa o strang de gat .eu ii fac supita tot intr o craticioara de inox si fierb la foc mik cam 1 ora.nici a mea nu e de calitate dar eu zic ca e buna.andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Larisa trebuie tinut apasat ca sa functioneze, dar dureaza cateva secunde...legumele si eu le fierb tot intr-o oala de inox si ii fac supa zilnic...poate se mai pierd vitamine nu zic nu, dar oala mea sub presiune e prea mare ca sa fac in ea.
Genie daca te referi la dovlecel, eu l-am amestecat cu morcov si galbenus sau carne, cred ca-i place ca mananca. Dovleac copt i-am dat o data amestecat cu suc de mandarine, mie nu mi-a placut ca nu mananc dovleac...dar ea are dreptul la propriile mofturi nu trebuie sa le ia pe ale mele...a strambat din nas dar a mancat ceva pana a venit taica-su si a gustat din el, era super amar, avusese loc o reactie ciudata (nu ma pricep la chimie) ca la inceput nu era asa. Mi-a fost asa mila de bietul copil, la ce o supuneam...mama nebuna

Poze cu noi
http://new.photos.yahoo.com/turbaturaluca/albums/

Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele mersic mult de raspuns! Eu tot zilnic fac supica si o blenderesc. Uneori mamanca chiar bine..alteori ca sa manance trebuie sa amestec cu putin lapte praf..alteori nu vrea de nici o culoare. Avem si o masa de fructe cu mar dat pe razatoare de sticla amestecat cu banana coapta, putina branza de vaci facuta in casa sau putine cereale. Asta ne place. Eu suc de fructe inca nu i-am dat...voi ii dati sucul cu biberonul...tetina de lapte? Si mie imi ia preparatul mesei f putin..mai mult imi ia sa curat vasele in care fac si in ce mananca.
Alexia zice dadadada vavvava babababa...tot ii repet tata sa zica si ea ca azi e ziua lui tati si ar fi un cadou frumos. Nu reuseste dar eu mai perseverez. Alexia merge de-a busilea prin pat..de fapt mai mult se taraste dar nu o pot scapa din ochi...e f curioasa si sotioasa. Scriu mai pe fuga...ca nu stiu cum fac ca mereu am ceva de facut si timpul asta parca zboara.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

poate imi traduceti si mie ce zice fii mea .sigur pe mine ma cearta!
www.dropshots.com/day.php?userid=202192&cdate=20070119&ctime=083313" target="_blank">Ari e suparata.larissa la multi ani sotului!
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumim pt urarile cu ocazia celor 6 luni!

pika-pika,
limbuta poate ramane alba dupa ce bea lapticul si apoi sa treaca albeata.Daca persista probabil este o ciupercuta.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mamidestefan nu trebuie sa te superi ca-l lasi sa planga, gandeste-te ca e spre binele lui, cu cat se odihneste mai bine noaptea cu atat mai bine. Eu pot sa zic ca nu ne trezim deloc noapte de la 2 luni. Eu i-am scos masa de noapte cu ceai si a renuntat sa se mai trezeasca. Pana am ajuns la performanta asta vreau sa-ti spun ca am tinut-o intr-o diaree continua, mi-am dat eu seama la un moment dat ca o faceam pe baza nervoasa din cauza ca plangea Alex. Asa ca si curaj ca sa o scoti la capat.
Nu vreau sa fiu pisaloaga dar peste tot zice ca e normal copii sa se trezesca noaptea, important e sa se obisnuiasca sa adoarma singuri la loc. Alex cateodata pe la 3-4 chiuie de numa, la inceput mieuna dar niciodata nu m-am dus la el. Asteptam sa se linisteasca si pe urma adormeam si eu la loc. Am o p[rietena care are o fetita de 9 luni si se trezeste de 3-4 ori pe noapte incat e disperata. Dar ea a recunoscut ca e vina ei ca nu a suportat niciodata sa o lasa sa planga. Asa ca fiecare tr sa hotarasca ce vrea sa faca (sau ce poate) dar tr sa ne gandim ca e spre binele copilului, si al nostru bineinteles, sa doarma toata noaptea.

la piersicutele plangacioase si sa va faceti cuminti.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Larisa, da, se tine butonul apasat...si ca sa fac mai repede eu apas pe butonul turbo....
pentru piureul de legume eu mi-am luat o oala sub presiune, mica....de fapt are 5 l dar e cea mai mica si s efierb f repede....

Simona U, eu pe Mara o duc la gradi..e.ste in al 3 lea an de gradi...si sunt f multumita...ii dau ursuleti cu echinaceea (cand era mai mica ii dadeam imunogrip) si nu a racit deloc si prin urmare nici Ilinca...

Mada,cum a fost cu vantul pe la voi? sunteti bine, ca ce-au aratat astia la tv....

eu nu-i fac piure zilnic...ii fac mai mult, il pasesz, il pun in cutiute de plastic cu capac si il pun la congelator...cam pt 5-6 zile...asa faceam si la Mara...

Si Iulenca, ai drepatate ca nu dureaza mult prepararea mancaricii dar ieri ama facut asa: mar copt la cuptor, suc de mar si morcov la storcator....pasat marul cu mixerul vertical....asta pt masa de fructe de la 11...si apoi dupa ce i-am data sa pape a trebuit sa pasez legumele....spala mixerul de mar, foloseste-l la legume.....nu vrea nimeni sa vada cum arata chiuveta mea si blatul de bucatarie dupa....aveam de spalat o gramada....m-am ingrozit....cred ca era mai bine pe vremuri cand exista doar strecuratoarea si razatoarea

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Tweety, ce faci??? Pai tocmai tu???? Ai dat adunarea si-ai fugit? Pe unde eeeeeeesti? Sper ca sunteti bine...

Dariana voi? ce mai faceti? nu v-am mai vazut deloc pe-afara...noi iesim zilnic...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput