PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
Consi spune:
Desi am vrut sa fiu mai activa azi, intrucat nu am iesit afara, Luca nu m-a lasat deloc. A avut azi niste crize de plans incat am crezut ca l-au apucat iar colicii. Nu imi dau seama ce a avut ca atunci cand il luam in brate se linistea. Cred ca m-am inselat cu dintii, ca nu vad nici o miscare. Spre seara s-a mai linistit si i-am cantat La multi ani si am mancat noi tortuletul, in timp ce el rodea din jucarie. Parinti denaturati.
Vreau sa multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi si ne-au felicitat:Mamanati,Ralu, Andreea, Anasia, Maryion, Elyia, Mamidestefan, Lushk.
Mamanati Si Luca o pupa pe Camelia dulcineea, dar si pe mamica ei cea draguta!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Mamidestefan, Pika Pika, Andreea v-am vazut comorile si m-au binedispus! Sa va traiasca.
Lushk si eu fac parte din aceeasi categorie de mame. Ieri a cazut si Luca din pat, desi eram si eu in camera. Nu stiu ce sa zic. Am avut atatea mustrari de constiinta, pentru ca noi am avut si antecedente.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamanati spune:
Eu mai bantui pe aici ca nu ma prinde somnul.
Larissa, si eu mi-am luat un Broun acum o saptamana. Si tot tre sa tin apasat butonu[ ca sa blendeze. Al meu are 2 viteze. Inca nu l-am folosit. Nici nu m-am gandit ca ma va deranja sa tin butonul apasat cat va blenda.
Mamidestefan, pupam baiatul pentru ba-ba.
!!!Poate facem pe prima pagina o listuta si cu alte silabe/cuvinte care zic bebeii nostri, ce ziceti?
Andreea25, ai suparat rau fata. Pupam dulcica.
Ei, si la capitolul cu somnul: tot la tzitzi adormim (pe la 11.30-12 ca si mai inainte) si ne trezim si noaptea de vre-o 2-3 sa papam. Si cand ma gandesc ca acum o luna, doua imi dormea copilu toata noaptea.
merg la somnic. Noapte buna.
Nati, mami de Lia papadia
mamaluidavid spune:
A cazut Patricia din bouncer!
Cu centurile legate,nu stiu cum a reusit
Eu eram in bucatarie,dadeam cu aspiratorul,mi-a imprastiat David orez prin toata bucataria ,cand termin Patricia urla,am mers in living si mi-a inghetat inima cand am vazut-o pe covor.Am verificat centurile,ma gandeam ca nu le-am inchis bine si s-au deschis,nici vorba,erau inca legate,banuiesc ca s-a impins cu picioarele in sus pana a reusit cumva sa isi scoata piciorusele sau nu stiu,chiar nu imi explic
Nu cred ca s-a lovit prea tare,cum am luat-o in brate s-a linistit,cred ca sperietura a fost mare,acum doarme de aproape 3 ore,mereu merg sa o verific ,sper sa fim bine
Gata,de acum in bouncer stam doar supravegheate,o sa folosim scaunelul care are si centuri peste umeri,sa stam legate bine
Poate am si eu mai tarziu putin timp sa citesc ce ati mai scris
Ma duc sa vad daca e bine.
Offfffffff
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamidestefan spune:
Haideti fetelor la o .. TREZIREA ..pentru cine inca doarme
Si felicitari sarbatoritilor zilei
LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritilor zilei de 20 ianuarie ...
Alexandru Cosmin ,baietelul lui Miti2004
Alexandru Andrei ,baietelul lui ??
Sasha ,baietelul lui Scotty
Edward ,baietelul lui Maslinutza01
Camelia - Nicole ,fetita lui mamanati
Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
Amabella spune:
Buna, fetelor!
Mai intru si eu putin sa vad ce mai faceti, desi nu am timp sa citesc din urma. Sper sa imi fac candva. Nu prea mai am timp sa intru, deoarece cand sunt acasa, ma ocup de pitic, care e din ce in ce mai activ si, cum ii ies si dintii, e si cam urlator si agitat, asa ca nu imi vine sa o las doar pe bona sa stea cu el, iar eu sa intru pe forum. Asa ca ma ocup intens sa ii tin de urat.
Sa va zic ce am mai facut. I-a iesit si al doilea dinte, sta singur in fundulet si s-a si ridicat singur, tot in fundulet. Acum face mari eforturi sa se ridice in picioare, dar in patut nu ii iese deloc, asa ca ne innebuneste incercand sa se ridice... in caditza. Asa ca nu mai pot sa ii fac baie singura, pentru ca nu sta o clipa locului si daca nu il las sa stea cum vrea el (si vrea in cele mai incomode pozitii), tzipa de ne stiu vecinii.
Nu prea mai are chef sa doarma ziua, nici macar pe afara. Asa ca nu mai pot sa fac mai nimic cand sunt singura cu el.
Am inceput si noi in cele din urma diversificarea, iar acum mananca piure din 6 legume, cu piept de pui fiert (asta la ora 12:30), iar dupa 16 mananca cereale cu lapte. Totul ia cu lingurita si e foarte incantat. Casca o gura cat Casa Poporului cand vede lingurita. Mananca tot ce ii dau, mai are putin si linge castronelul. Pediatra noastra e exagerata in ce priveste incetineala diversificarii si ne sfatuieste ca pana la 9 luni sa ii mai introducem doar marul. Dar noua ni se pare prea de tot, in conditiile in care oricum am inceput la 6 luni implinite. Asa ca voi merge pe schema de diversificare a lui Culcer si de saptamana viitoare cred ca ii voi introduce, pe rand, marul, branzica dulce si oi mai vedea ce.
Nu prea mai pot sa scriu acum, ca maraie langa mine de mai ia nebunia. Va pup si sper sa intru mai des.
luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/45b1cf2f68363/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit
mamidestefan spune:
iulenca Despre bibe pot sa spun ca nu il vrea si pace ...l-am incercat zilele astea si ziua si noaptea si nu il vrea. Cel putin noaptea tipa cit il tine gura cind il simte la gurita. Ziua se joaca putin..il tine intre gingii ..apoi in da afara ...concluzia : NU NE PLACE SI PACE .
elyia Sanatate multa piersicutzei tale si sa se faca bine
pika_pika Ne bucuram ca piersicutzei tale ii place de Stefan si noi ii transmitem si sa se faca repejor sanatoasa.
Apropo.. de diaree ai incercat cu orez? ..la noi de cind papa orez a facut progrese vizibile la capitolul kk.In conditiile in care 4 luni cu laptic de la mami era tot timpul usor diareic.
Andreea25 Suparata rau e Ariana ta..are multe sa iti spuna
oanaalex Bine zici ..dar ce greu e de aplicat. Multumim de incurajari
Consi Multumim.
mamaluidavid Bine ca ne-ai spus .. eu il lasam in leagan dormind si mergeam la bucatarie.
mamidestefan spune:
Cred ca se vede ca sunt mai fresh azi.
Un pic mai mult somn ..isi spune cuvintul si inca ceva.
Am citit de curind ca mamicile care alapteaza ajung la un deficit major de acizi grasi omega3...ceea ce duce la depresii destul de urite, afecteaza vederea si in general echilibrul creierului.
Asa ca am inceput de ieri sa iau ulei de somon..sa nu rideti ..cica ar fi cel mai bogat in acesti acizi minunati.
Eu pe linga oboseala cronica..incepusem seara in jur de 20..21 sa am niste dureri de ochi stranii..nu mai vorbesc de rezistenta scazuta la mirieli si alte situatii stresante. Asa ca sper sa ma ajute.Va tin la curent oricum.
mamidestefan spune:
Si tot despre somn:
Se pare ca reducerea nr de lingurite de orez pe seara de la 7 la 5 a dat roade. Si azi-noapte a dormit pina la 3 .Ceea ce e un pas inainte. Dar s-a trezit din nou la 5..nu a vrut altceva decit tzitzi din nou ..dar la 6 nu a mai avut succes ..dupa 10 min de miriici alinata cu o jucarie zornaitoare a adormit la loc.
Ce bine ar fi sa renunte si la papa de la 5 ...
as fi foarte fericita sa ma trezesc doar la 3 dimineata ..
maryion spune:
Hello!
Scuze pt intarziere, am probleme cu netul!
- pt 7 lunisoare
Alexandru Cosmin, baietelul lui Miti2004
- pt 6 lunisoare
Alexandru Andrei
Sasha, baietelul lui Scotty
Edward, baietelul lui Maslinutza01
- pt 5 lunisoare
Camelia - Nicole, fetita lui mamanati
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006