PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Adela eu ii pun mai multe legume ca si tine la fiert dar de pasat pasez doar una pt inceput si ii dau cate 2-3 zile aceeasi leguma pasata ca sa se obisnuiasca cu gustul ala simplu. Mai tarziu ii voi pasa probabil combinat dar acu vreau sa ii dau aproape toate legumele de pe la noi simple. Supica e mai mult pireutz ca zeama ti-am spus ca o dau cu bibe daca vrea.

mamadestefan parca intreba cum sa ii dea ceiutz puiului. Si eu alaptez dar i-am dat bibe inca din maternitate si nu am avut probleme cu suptul la tzatza sau la bibe. Tzatza e sfanta nu e nimic mai bun. Eu zic ca puiul tau e destul de mare ca sa ii dai ceiutz cu biberonul fara teama ca ar putea refuza sanul. Incearca-l si tu ca cel mai bine il simte mama pe pui, nu prea se aplica aceeasi regula cu toti.
Sau potzi incerca sa ii dai lichide cu canitza aia pt bebici dca reusesti fara sa faci too much mess
VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

eu sunt terminata,pe bune .ariana nu a mancat decat vreo 3 lingurite de piure de fructe(mar copt+para coapta+branzica) desi a mai mancat,acu' nu a vrut nene.i am dat lapte si a baut cam 120ml.asta e .o fi de la fier.si a dat si programul peste cap...azi nu mai papam supita .acum doarme.
anasia parerea mea e ca dc vomita sa nu i mai dai,mai las o,sau dai altceva si dupa cateva zile amestecai cu mar .arianei nici nu i place sucu,nici de mar nici de morcov (sau combinate sau cu mandarina ),mai mult de 2-3 guri nu a gustat ca il scuipa.
adelapop si eu ii pun la fiert diverse legume dar piureul ii fac de morcov deocamdata.si da ii fac fluid cu zeama de supa ,il dau cu lingurita. urmeaza sa i introduc si cartof sau dovlecel pe langa morcov dar treptat.andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, adelapop, andreea

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Dragi piersicutze, va rog sa ma iertati!

Pt mine astazi era 18 ianuarie. Nu stiu ce se intampla cu mine

Deci o iau de la inceput cu urarile:

- pt cele 6 lunisoare

Rares Ioan, baietelul lui Bulinuta27

David, baietelul lui ildiko75

Luca, baietelul lui Consi

Marius, baietelul lui poliana

- pt cele 5 lunisoare

Robert, baietelul lui katik

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi,sa cresteti sanatosi si frumosi
RALU80,multumesc.Dar si a ta fetita e o scumpete...poate le facem cunostinta!
Noi am venit de la doctor acum cateva ore.Pe langa faptul ca a racit,de dimineata a inceput sa vomite si a facut kaka marul asa cum l-a mancat...m-am speriat ingrozitor.I-au administrat intravenos(nu-i gaseau nici vena, saracul),ne-au dat medicamente si va trebui sa oprim o perioada hrana solida.Acum si-a mai revenit cat de cat,dar cand il vad asa inactiv ma simt atat de neputincioasa...Sper sa treaca mai repede.
Pup mamicile si, piersicutele sa fie sanatoase!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Astazi am lipsit la .
Dar noroc cu vintul asta de afara ..ca nu am mai iesit la plimbare
sa fac si eu prezenta pe DC.

Save,Andreea25,SimonaU,a.cicel,ralu80,iulenca Multumim de sfaturi
Nu ma pot lauda ca am reusit mare lucru aseara cu adormitul puiului.
Ce sa spun ...dupa ce a terminat de papat pe la 21.30..s-a jucat pina pe la 22.15 cind l-am pus in patut si l-am lasat pe tati sa il adoarma.S-a chinuit tati pina la 23 ..si mi-am pierdut rabdarea ..ca plingea de mi se rupea sufletul.L-am pus in leagan si a adormit cu mine dupa vreo 20 de min..dar cind sa-l pun in patut s-a trezit .Adevarul e ca m-am cam grabit ..asa ca am luat-o de la capat si dupa alte 20min dormea saracutul de ele ..dar ce tipete a tras pina sa adoarma ..era atit de oobosit si de suparat ca nu poate sa doarme ca mi-a sfisiat sufletul.Dupa ce a adormit el m-a luat pe mine plinsul.

Mititelul s-a trezit abia la 3 ..deci a avut o pauza de 5ore jumate de la ultima papica.L-am testat cu apa dar nici vorba ..si m-am gindit ca totusi ii e foame.Am renuntat pe moment sa mai insist si i-am dat tzitzi.Dar la 5 si la 7 a dat din nou trezirea.Si l-au apucat tipetele cind i-am dat bibe..asa ca am cedat din nou.
Greu de strunit bebelusii astia ...mai ales cind ii vezi ca pling asa cu patima..ti se rupe sufletul.
Ceea ce ma mira este ca am reusit de aproape o saptamina sa testez metoda de adormit singur in patut (ii pun si un cd cu cintecele) dar numai dimineata pe la 11 imi reuseste intotdeauna. Vreau sa spun ca imediat ce se termina CD-ul este adormit ..dar de ce nu functioneaza si seara nu inteleg??

Oau cit am scris ..ma opresc aici ca va fac capul mare

mada_max Felicitari pentru Tata
pika_pika pentru voinicuta ta care s-a ridicat in picioare.
codritu Cred ca si Stefan e la fel cu Petra ta.Aseara dupa 2 ore de chin cu adormitul lui ...am plins si eu de suparare ca mi-am chinuit puiul .Mi-a trebuit o ora sa imi revin ..asa de suparata am fost pe mine ca l-am chinut.

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

Si daca tot am lipsit la cafea..
va invit la un ceai si o feliuta de chec
Astazi m-am invrednicit sa fac un check cu ciocolata
dupa o reteta de pe culinar.Sper sa-mi mai indulcesc sufletul
si sotul .

Am sa felicit si eu sarbatoritii zilei

LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritilor zilei de 19 ianuarie ...
Rares Ioan ,baietelul lui Bulinuta27
David ,baietelul lui ildiko75
Luca ,baietelul lui Consi
Marius ,baietelul lui poliana
Robert ,baietelul lui katik

Mergi la inceput

Si acum despre progresele noastre.
Dupa citeva zile de "BU-BU" am ajuns si noi sa spunem "BA-BA".
Iata si dovada :

http://www.dropshots.com/day.php?userid=204431&cdate=20070118&ctime=114538

Asa ca nici mama, nici tata, ci baba ne place cel mai mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

Fetelor fiu-miu se antreneaza la sarituri ...o sa ma intrebati ce fel de sarituri...ei bine, sarituri din pat-jos ...mi-a cazut de 2 ori din pat azi ..culmea e ca eram in camera ...Mama NEBUNA ce sunt ...prima data mai mult a alunecat dar a doua oara a cazut ca lumea..nu pot sa-mi dau seama cum...intr-o fractiune de secunda cat m-am intors sa iau pampersul , a trecut de perne a trecut de toate obstacolele si BUFFF...am crezut ca mor...acum il urmaresc nu pare sa aiba nimic dar...

Nu stiu cum sa-l mai pun ca si la baie mi-e frik sa ma duc...il astept pe sotzu sa vina sa mutam salteaua de la patut la parter ca nici in patut nu-l mai pot lasa ca l-am gasit cu manutele pe margine si barbia sprijinita tot de margine si de-aici mai e un pas sa se ridice...Offfffffffff...Eu nu stiu cum sunt bebeii vostri dar al meu e argint viu...nu sta locului o clipa, si cand mananca tre sa "alerg" cu biberonul dupa el...ma ia groaza cand ma gandesc ce ma asteapta cand o prinde picioare...imi faceam probleme ca nu slabesc...stai sa vezi...

Va pup si fiti cu okii pe galusti ca e de belea cu ei...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Intrebare pentru fetele ce au blender vertical de la Braun. Trebuie sa tineti apasat butonul ca sa functioneze? Eu am crezut ca e de tipul on/off adica apesi butonul..pleci...el rasneste acolo, vii si il inchizi...dar vad ca nu functioneaza decat daca tin apasat. Oi fi eu aiurita...dar eu asa ma gandeam ca functioneaza..please help! al meu e model Braun MR 6550 M BC-HC dar banuiesc ca toate au acelasi sistem de functionare. Eu sunt un car de nervi ca fi'mea mai mult de 2 3 linguri de supica nu papa...si imi da peste mana..pufneste cu mancarea in gura de sunt legume peste tot...azi mi-a dat cu piciorul in castron...innebunesc!
Edit: a si in ce fierbeti legumele, aveti o olita speciala? eu am o olita din inox..dar nu e de firma si ma gandesc ca se pierd din proprietatile legumele sau nu are gust bun...desi mie imi place ca pun de toate.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput