Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
alessia80 spune:
Hai ca m-ati bagat in ceata cu totul! Eu acum cefac?
MONIQUE- tu de ce te grabesti atat de tare cu supitele si carnea? Ti-a spus pediatra sau asa vrei tu?
Eu am fost la farmacie si aia mi-a spus ca nu exista borcanele cu mancare pt 4 luni exita doar pt 6. Asa e? Fetele care le dati mancare din borcanele. De care ati luat?
Vauva spune:
Alessia aici exista si de la Nestle si de la Hipp. Eu zic ca si in RO trebuie sa fie.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
ramomar spune:
tare greu si cu diversificarea asta, pana la urma tot cum stim sau credem noi o sa facem, desi mai multe pareri si idei ajuta
moamaaa, fata mea doarme de 2 ore jumate, nu a mai dormit atat ziua de cand avea 2-3 saptamani. Oare si-a revenit?!
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
simoky spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Hai ca m-ati bagat in ceata cu totul! Eu acum cefac?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Daca tu esti in ceata eu ce sa mai zic…stau si citesc fiecare ce-I da copilului sa manance si zau ca nu mai inteleg nimic!!!
Eu vreau sa incep cu diversificarea dupa 5 luni dar habar n-am cum o sa fac!!!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
lilina spune:
hai ca nu stiam de ce urla fi-miu
se sucise in pat si se bagase cu capul in plasa de la pat si nu mai putea sa se miste
gata, am renuntat la etaj, i l-am dat jos, sa nu-si rupa gatul in bretelele care sustineau etajul
si i-am rearanjat jucarelele
of...copii ashtia
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
inni spune:
Alessia..cum sa nu existe...?! Eu am piure de mar cu morcov pt. 4 luni. Si am mai vz ..tot pt. 4 luni..dar nu-mi amintesc acum combinatiile. In orice caz erau combinatii de legume. Iar de fructe..sucuri si piure tot de la 4 luni..gem standurile.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Vauva spune:
Si eu ii dau fructe tot dimineata si cerealele mi-a zis seara. Oricum la cereale am renuntat ca plangea cand i-am dat ultimele dati. Aseara am incercat cu fulgi de orez si a facut un scandal monstru pana i-am bagat din nou laptele simplu in gura. Da mie mi se pare OK cereale si fructe dimineata.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
inni spune:
Da, uite nici Ami n-a tolerat fulgii de orez.
Monique_new spune:
A mea fata nu se mai satura cu titi ( mi-a luat doar 500gr in ultima luna si se trezeste des de foame noaptea) si nu vrea nici un fel de supliment (lapte praf ) pt ca am tot incercat.
Pediatra mi-a spus sa o trec pe mincarica si sa-i dau titi in continuare. Dar cum cereale cu lapte nu maninca, lapte parf nu bea ce sa-i fac o las sa moara de foameIncet incet sa-i dau papica.
alessia80eu am vazut mincarici pt 4 luni sigur dar nu mai stiu firme ( nestle si hipp parca)eu ma uit doar ce contin ( ca reteta) ca sa ii fac in casa, nu vreau sa ii dau decit in caz de forta majora.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by inni
Alessia..cum sa nu existe...?! Eu am piure de mar cu morcov pt. 4 luni. Si am mai vz ..tot pt. 4 luni..dar nu-mi amintesc acum combinatiile. In orice caz erau combinatii de legume. Iar de fructe..sucuri si piure tot de la 4 luni..gem standurile.
Te rog, daca poti, sa vorbesti cu colegele tale sa-mi opreasca si mie 3-4 borcanele pt 4 luni, nestle, sau ceva bun, exclus hipp! Vom trece maine pe la farmacia ta sa le luam!
Multumim