Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
mexxa spune:
Fetele....Sebi meu este foarte pretentios...simt ca o sa am de furca cu el.....sa va zic.el nu mananca supa....nici cu legume nici strecurata...cand ii dau si simte gustu isi face greata,apoi nu mananca morcov,nici fiert...azi am incercat crud facut suc..nici o sansa.
Eu ii dau mar cu banana,mar cu cereale,banana cu cereale,portocala cu mar si banana...depinde ce idei imi vin.
Eu am zis ca saptamana viitoare o sa pun si carne...adica o sa fierb carnita...sa aiba alt gust poate nu ii place asa...si dupa cateva zile bag si carne pisata.Insa ce fel de carne de pui este permisa..piptul?
Mirabela...stai linistita....va fi bine.
In alta ordine de idei eu azi am facut curat,mancare,spalat...nu pot sa cred.
Acusi e gata papa..am facut o varza cu coaste afumate si codita de purcel...yam yam...abia astept sa o termin sa pap....
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
gripo spune:
ALESSIA, dar de ce nu urmezi pasii indicati de dr. ta? ca ea stie cel mai bine ce se potriveste baiatului tau? pentru ca si astea se adapteaza si la fiecare copil in parte.
pufymic spune:
Mexxa sii eu am patit aceeasi chestie cu Alesio cand am inceput diversificarea: am inceput cu fructe, apoi i-am dat legume....dar...surpriza: le-a refuzat categoric!
Antunci am procedat astfel: am incercat vreo 2 zile la rand cu legumele, le-a refuzat categoric, am facut o pauza de vreo sapt. jumate, apoi am incercat din nou....n-a fost prea convins...nu l-au incantat prea mult, asa ca am pus in piureul de legume putina banana, sa-i schimbe gustul ....si l-a papat fara probleme!Apoi am micsorat treptat cant. de banana pana a mancat legumele goale!Cateodata trebuie sa ii si pacalesti....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...
Sephora spune:
Multumesc fetelor ptr raspuns.
Eu v-am zis cum an inceput,dr mi-a zis sa incep dupa vaccin si cu supa de legume,cam atat,vad ca-i merge bine si papa de mam,mama.Acum de cand cu antibioticul ai bag in 150 ml de lapte de al meu 4 linguri de cereale de la Nutriben si la papa foarte bine si pe alea.
Si al meu copl doarme de la 13.15 ,numi afara mai doarme asa mult.Doamne ajuta.E pe burta cu curuletu in sus,il manancidorm si aici niste poze de aseara dupa baie la masajpe burta
Io mami de Matteo
mexxa spune:
Pufi..sa stii ca si eu ma gandeam la asta...o sa incerc maine.
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
Sephora spune:
Mexxa vin peste tine,e preferata mea varza,dar n-am mai mancat tare de mult si am o pofta...Acu vreo 3 zile mi-a zis Ste ca au facut si baietii la restaurant ptr personal si am inghitit in sec,de m-a sacrific ptr o cauza buna.
Eu o putoare internationala n-am facut nimic,am trandavit in pat si am profitat de aceasta ocazie rar intalnita.
Edit am scris pe alta limba nu stiu ce am avut
Io mami de Matteo
MamiLili spune:
Buna ziua de la noi!
Vad ca s-a schimbat vremea, deci cred ca pica intalnirea din Copou in w-endu' asta.
Susa, ai gasit vit D injectabila? Ma tem ca nu...nu mai e pe piata de luni bune. Offff ce ma enerveaza dr astia care recomanda un medicament disparut de mult din farmacii...umbla oamenii innebuniti sa-l caute si fireste ca nu mai gasesc.
Ramomar, si Mathias doarme in sac de dormit si nu-l scot din el nici noaptea, ca sa simta aceeasi caldura constanta. Inainte, cand nu foloseam sacul, se trezea imediat ce-l puneam in patut ptr ca simtea diferenta de temperatura dintre bratele mele si asternut. Eu am sac de dormit cu manecute detasabile.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
mexxa spune:
MamiLili...de unde ai luat sacul de dormit cu maneci detasabile..si cat ai dat pe el...merci
alexxia spune:
Fetelor revin si eu cu o intrebare cel putin tampita, dar la starea de oboseala in care ma gasesc aveti si voi mila. Bun. Uite care e problema pe langa medic de familie trebuie sa avem si pediatru pentru copil? Cum te duci la pediatru, cu bilet de trimitere de la medicul de familie?
Eu pana acum am fost cu copii la medicul de fam pt vaccinari, trimiteri,etc si pentru probleme mai complicate la Stanciu care are cabinet particular. Nu mai vreau sa ma duc la Stanciu ( din anumite motive ) , deci daca ma duc la un pediatru care lucreaza la stat cum procedez ?
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
simoky spune:
quote:
Originally posted by Sephora
[E pe burta cu curuletu in sus,il manancidorm si aici niste poze de aseara dupa baie la masajpe burta
Io mami de Matteo
Tare dragut Matteo cum doarme el cu funduletu’ in sus…al meu nu prea agreeaza pozitia asta!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!